Şimdi Ara

Galax gtx970 coil whine sorunu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşler dün hepsi burada.com dan galax gtx970 siparişi verdim. Ürün su an yolda. Geliyor.kargoda muhtemelen cuma günü gelecek. Sipariş verdigimden beri araştırma yapıyorum kart güzelmiş.tasarımı da diğer gtx970 lere göre bence en güzeli. Ancak gtx970 lerin asus ve msı olanlarinda bile cool whine sorunu varmış. Youtube da izledim galax gtx970 te de bu sorun yaşanmış. Forumlarda Galax gtx970 te bu sorunun diğer gtx970 lere göre daha az yaşandığını yazan yorumlar gördüm. Kullananlardan çok memnun olduğunu söyleyenler de var. Benim kafam karıştı. Ürünü acaba teslim alamam mı. Yoksa almadan iade mi etsem. Tavsiyeleriniz bekliyorum. Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de geçenlerde HB'den almıştım GALAX Black Edition. 70-80 FPS'lerde bile CW vardı. Ertesi gün geri gönderip iade ettim.
  • Galaxy markasının Türkiye 'deki sorumlu firmasını aradim cw 'nin garanti kapsamında olmadığını Söyledi.şimdiye kadar çok gtx 970 sattıklarını iade olmadığını Söyledi.kardeş senin iade etmende bir sorun yaşandı mı? Donanımda bilgisi iyi olan bir arkadaşa danıştım cw kasa kapalı iken rahatsız edecek şekilde ses çıkarmadığını söyledi. İyice kafam karıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EN fazla bu GAlax modelinde var. Eğer CW seni rahatsız ediyorsa hemen sipairşi iptal et bence.
    Olmayan tek kart şuana kadar benim kullandığım ve gözlemlediğim Gigabyte GTX 970 G1 modeli var onu öneririm.

    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10137
  • Youtube a gigabyte gtx970 g1 coil whine yazınca çıkıyor Gigabyte ta da o sorun var kardeş.

    Bu arada kartım geldi anakartım garantide olduğu için takıp calıştıramadım. Anakartım gelince kartı test edeceğim. İnşallah cw çıkmaz. Çıkarsa da eğer ses rahatsız edecek seviyede olmazsa kartı kullanmaya devam ederim. Aksi takdirde iade ederim.
     Galax gtx970 coil whine sorunu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşler anakartım hala gelmedi ama galax gtx970 imi arkadaşın bilgisayarinda denedik. Anakart gigabyte. 970 cipsetli siyah bir anakart 8 gb işlemci amd 6300 500 seat güç kaynağı ile bf4 oynadık. Full hd tüm ayarlar sonuna kadar açık 65-94 fps gördük. Coil whine sorunu da çıkmadı. Galax gtx 970 almayı düşünen varsa bilgilerinize. Kart çok güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3DFF

    Kardeşler anakartım hala gelmedi ama galax gtx970 imi arkadaşın bilgisayarinda denedik. Anakart gigabyte. 970 cipsetli siyah bir anakart 8 gb işlemci amd 6300 500 seat güç kaynağı ile bf4 oynadık. Full hd tüm ayarlar sonuna kadar açık 65-94 fps gördük. Coil whine sorunu da çıkmadı. Galax gtx 970 almayı düşünen varsa bilgilerinize. Kart çok güzel.

    Bir oyun oynayarak test olmaz.Bir kac tane yeni oyunlardan edinip ultra high ayarlarda test edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 4690k msı z97 g55 slı ankart 16gb gskill ram ile watch dogs oynadım bütün ayarlar ultra 75 ile 115 fps tam hatırlamıyorum daha fazla da olabilir gördüm. Ve coil whine diye bir sorun asla yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.