Şimdi Ara

galatasaray lı futbolcular antremana çıkmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beni ilgilendirmez ama trt haberlerinde duydum yabancıların para almasından sebep Türk futbolcular protesto etmiş sabah antremanına çıkmamışlar.



  • geç bile kaldılar. hala nasıl oynuyorlar anlamıyorum. eger gs, fb ile degıl de baska bir takımla sampiyonluk mücadelesi verse su an yarıstan coktan kopmuştu. Ezeli rekabette FB sayesinde ayakta duruyor aslında. FB den geri kalmama durumları yani. Tabi aynı şeyler FB için de gecerli.
    Cidden helal olsun su gsli futbolculara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinhostyle -- 8 Şubat 2006 11:31:57 >
  • 2. büyük takım üzülüyorum size 2. likten düşmeyin lütfen...
  • Galatasaray kendini rezil ediyor dünyaya. Avrupa Spor Sitelerinde bile yaziyor Futbolcularin grevi. Artik hangi yabanci Futbolcu gelir Galatasaraya? Galatasaray icin kötü Reklam!
  • evet gercekten de öyle. Gs; FB ile resmen onur ve altta kalmama mücadelesi veriyor. Şansları da yardım ediyor cogu zaman. Tabi dedigin gibi aynı şeyler FB için de gecerli. Ama şans olmadan zaten olmaz ki. İstedigin kadar ekonomin, cartın curtun sağlam olsun. Şans da önemli bir faktör, ama tek basına yeterli değil.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ronaldinhostyle

    geç bile kaldılar. hala nasıl oynuyorlar anlamıyorum. eger gs, fb ile degıl de baska bir takımla sampiyonluk mücadelesi verse su an yarıstan coktan kopmuştu. Ezeli rekabette FB sayesinde ayakta duruyor aslında. FB den geri kalmama durumları yani. Tabi aynı şeyler FB için de gecerli.
    Cidden helal olsun su gsli futbolculara.




  • bu futbolcularda ne kadar nankör, sen avrupa fatihi, tr niin dünyadaki en önemli markası, avrupadaki yüz akımız, tr nin en başarılı temsilcisi gs yi takma geçen akşam necati gargi ile son nokta programındaydı, serhat real madrid seni istese ama 200.000 dolar verse gidermisin diye sordu, necatide hiç vermeselerde giderim sonuçta real avrupanın en büyük külüplerinden biri dedi gs li arkadaşlar biz avrupa fatihiyiz, diye bizi inandırmaya çalışacaklarına önce kendi futbolcularını inandırsınlar bakın adam gs yi takıp antremana çıkmıyor




  • @caddebostan
    harbiden necati öyle bişey dedi mi?
  • nefesimiz ensenizde hiç merak etmeyin!biz Fener gibi değiliz bizim oyuncularımızda TAKIM RUHU war UEFA kupasını nasıl aldıysak şimdi de şampiyonluk yarışından pes etmeyeceğiz.galatasaraylı futbolcular parasız da oynarlar!EĞER BURAYA GELENLER GÖNÜLLERİNDEKİ TAKIMDA FUTBOL OYNAMAK İÇİN DİİLDE PARA İÇİN GELECEK ADAMLAR OLSALARDI ŞU AN Fenerde OYNARLARDI.
    ARTI BİDE ARİFİ BÜLENTİ HAKAN ÜNSALI BU TAKIMDAN GÖNDERENLER DÜŞÜNSÜN ADAMLAR OLSALARDI ŞU AN HAKAN ŞÜKÜR GİBİ YAPARLARDI 5 KURUŞ BİLE ALMADAN TÜM RUHUNU SAHAYA YANSITARAK OYNARLARDI WE TAKIM ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLURDU!
    quote:

    Orjinalden alıntı: epsis

    2. büyük takım üzülüyorum size 2. likten düşmeyin lütfen...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    @caddebostan
    harbiden necati öyle bişey dedi mi?

    efet dedi.bende saitim.
  • EMRE VE OKANDA BU OLAYI YAŞADIK (İNTER OLAYI) O YÜZDEN DEMİŞTİR YANİ .
    (Bİ TEK ADAM GİBİ HAKAN ŞÜKÜR TAKIMA PARA KAZANDIRMIŞTI TABİ BİDE ÜMİT DAWLA WEDE HAKAN ÜNSAL)
  • Bu GS yönetimi ne yapmak istiyor anlayabilmiş değilim.
    Toplanan paraları taraftarlar önce UEFA'ya verilsin sonra da kalanı futbolculara verilsin diye vermediler mi ?

    Hala ödemeleri niye yapmazlar ki?

    Şu canaydın nasıl bir yöneticidir tabi yönetici denilebilirse..

    Bir rakibimiz olarak GS'ın maçlarını kaybetmesini isterim ama kesinlikle bu şekilde olmamalı.
  • cidden bu yönetimin yaptığıda ...sizlik madem öyle bütün futbolcularına öde yada ödeme kardeşimbukadar sorunun içinde yine bir skandal buluyo kazma yönetim.haklılar adamlar nekadar zamandır paralarını alamıyo ve 4 puan gerimizdeler helal olsun yarıştan koparsa gs sırf bu para krizi yüzünden kopar.
  • İyi yapmışlar.Ben olsam maçada çıkmam akılları başlarına gelsin
  • GALATASARAY'DA GREV BİTTİ!..
    09 Şubat 2006 15:40



    Galatasaray'da futbolcular 4 aydır paralarını alamamalarından dolayı antrenmanlara çıkmıyordu.. Başkan Özhan Canaydın ile görüşemeyen ve ödeme konusunda hiç bir garanti alamayan sarı kırmızılı futbolcuların eylemlerini sürdürecekleri iddia edilirken, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şok bir gelişme yaşandı..

    Sabah yapılacak çalışmaya çıkmayan futbolcuların bu haraketinden sonra, dün gençlerle çalışan Teknik Direktör Eric Gerets'de bugün sabah çalışmasına katılmadı..

    Futbolcuların kendi başlarına öğleden sonra yapacağı çalışma öncesinde soyunma odasına giden Gerets, futbolcularına kendileri ile antrenmana çıkmak istediğini söyledi..

    Gerets'in bu isteğini futbolcuların "Sorunumuz sizinle değil.. Ancak sizin bizimle antrenmana çıkmanız yaptığımız protestonun anlamını kaybetmesine neden olabilir.." diyerek reddettikleri öğrenildi..

    Bunun üzerine takım kaptanları Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş ile başbaşa bir görüşme yapan Belçikalı çalıştırıcının kaptanlara takımla birlikte çalışma isteğini yenilediği ve üç kaptanında bu isteğe "Yarın normal düzende antrenmanımıza çıkacağız" cevabını verdikleri belirtildi..


    MARATON.COM.TR

    http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=6005




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erwin

    İyi yapmışlar.Ben olsam maçada çıkmam akılları başlarına gelsin


    Az bile yapıyolar.Rezillik bu, başka birşey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.