Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.714
Cevap
56
Favori
541.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yazık ki şu tvit rüyayı bitirmiştir. .Ulan o kadar inanmıştım ki bu saatten sonra Planinic gelse beni toplayamaz.(Müthiş biri Planinic ama işte Spa'dan sonra bende hayal kırıklığı olur.)

    Ismail Senol ‏@ismailsenol 1 dk
    Toplantı çıkışında Spanoulis: "Olimpiakos ile anlaşmaya çok yakınız. Toplantıda kontrat detayları ve yeni sezon transferlerini konuştuk."
  • Jawai iyi transfer. Bu arada grubunuz biraz suprize acik favoriler oly-malaga-siena-gs ama munih de bu sene cok yatirim yapiyor john bryanti aldilar daha yeni. rahatlikla gruptan cikacaginizi umit ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Planinic'i almalıyız eğer Spa kesin olarak elimizden kaçtıysa mutlaka almalıyız çünkü Arroyo 35 yaşına gelmiş artık 40 dakika EL seviyesi ağır olur onun için Maccabi zamanındada pek parlak bir EL karnesi yok zaten tek başına o tempo olmaz ona.

    Planinic + Arroyo + Erceg, Spa'dan nerelere düştük
  • Spanoulis çok zor ya, başından beri böyle düşünüyorum. Adam destanlar yazdığı kulübünden çok çok düşük bir miktar önermediği sürece Oly ayrılmayacaktır.
  • Arroyo-planinic ikilisine kimse burun kıvırmaz heralde. Spa bir hayaldi olmadı. Bu kadar takılmaya gerek yok.
    Jawaii transferi bence yerinde . Bir Ndong olamaz ama alternatfler arasında iyilerden biriydi.
    5 numara alındığına göre 4 ve 1 numarayla transferi bitiriyoruz. Planinic ve davis olsa bence 10 numara olur. Erceg çok riskli bir hamle , bjk performansına kanmak hata

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray için bu yıl hedef Top 16 değil Top 8 olmalı. F4 hepimiz isteriz ama o kadar yatırım yapan kulüpleri düşününce biraz realist olmak lazım. Spa alınsa belki derdim F4 hedefinden aşağısı olmamalı ama o da alınamayacak gibi. Tamam takımımızı oralara layık görüyoruz ama daha erken. Bu yıl Top 8 yaptık mı seneyede F4 ondan sonra her yer vatan toprağı.
  • Daha Net Bişey Yok Bence Ergin Hocadan Duymadan İnanmam :(
  • Jawai 'ye burun kıvıranlar var..Fazla beklentiye girenler varmış doğrusu yani fazla uçmuşlar Jawai sakatlığını atlatabilirse doğru transfer.Ama şimdi Jawai gibi bir 5 numara ile birlikte nasıl bir 4 numara alınacak o çok önemli.Bir an Milicic falan deniyordu iyi ki olmadı.Aslında şu anda transfer olarak nereye nasıl bir oyuncu olması gerekiyor tam kestirilemez ; çünkü 3 sakat var takımda ne zaman nasıl dönecekleri belli olmayan..Şimdi Planinic gelir mesela ; Henry,Engin de sağlam ,formda dönerler bocalama dönemini çabuk atlatırlar..Ee ne olacak o zaman ? 2-3 numara da şişecek takım.
  • Spa


    Neyse bizde Planinic Arroyo yaparız Domercant reyise ağırlığını koyar seneye 4 numara içinde iyi bir adam alırsak final four süpriz değil
  • planiniç gelsin........lampe yattımı acaba..? takip edemedim
  • Spa işi olmadığından dolayı bütçe rahatlar ve Jawai işi yatabilir. Jawai yerine Lampe'ye yönelinebilir tekrardan.
  • Spa geleydi iyiydi.
    Bari Planinic'i kaçırmasak.
  • Planinici inş. alırız elden kaçmaz
  • Kabasakal 3 yıllığına 12 milyona anlaşmış takımıyla.
  • final four süpriz değil diyenler var şaka mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

    final four süpriz değil diyenler var şaka mı?


    Spa işi olsaydı kesinlikle sürpriz olmazdı. Yoksa kalitesiz bir kadromuz yok.

    Arroyo gayet iyi bir guard Avrupa seviyesinde.
    Domercan(iyi hali) Avrupa'nın en iyi şutörlerinden ki bana göre rakip için Avrupa'nın en tehlikeli oyuncusudur. Gününde olduğunda savunma yaparak durduramazsın Domercant'i.
    J.Gordon'ın neler yapabildiğini istediğinde hepimiz biliyoruz.
    Jawai Avrupa'nın önemli pivotlarından. Sofo'yu nasıl paramparça ettiğini gördük Pana serisinde.

    Bu takıma bir de iyi bir 4 numara kazandırılırsa düzgün bir kimya yakalanırsa olmayacak iş değil bunlar. Yoksa Olimpiakos'tan öyle oyuncu ve koç kalitesi olarak çok da geride değiliz.(Spanoulis hariç)




  • Sadece kadro kalitesi ile olmuyor başarı , final maçlarını oynamak lazım ,oralara alışmak lazım ,nerede nasıl oynayacağını bilmek lazım.

    Ataman çok krtik bir noktaya değindi mesela geçen hafta ; CSKA-Barca gibi takımlar için ilk tur maçları çok önemli olmayabilir ,ama bizim gibiler için çok çok önemli biz baştan sıkı tutmalıyız diye.Çok doğru. Yine bir örnek ; 2 sene önce takım çeyrek final şansını son maçlara taşıdığında o grup maçlarında takımın başında Mahmuti değil de Ataman olsaydı o çeyrek final gelecekti bence.
    Yoksa ne Olympiakos'un 2 senedir çok kaliteli kadrosu var ne Panathinaıkos'un ne Maccabi'nin..Panathinaıkos 2011 şampiyonu olduğunda F4 takımları arasınaki en zayıf kadrolu takımdı.
    Olympiakos 3 sene önce müthiş bir kadro kurmuştu ,CSKA Vujošević 'i aldığında ilk tur grubundan bile çıkamamıştı ..Hatta bence 3-4 defa F4 de yer almak ,1 defa şampiyon olmak ama sonrasında finallere uğramamaktan çok daha iyidir.
    Yani şampiyon olursunuz olmazsınız..Ama hep 6-7 takım arasında kalmak her sezon Top 8 maçlarında çeyrek finalleri zorlamak önemlidir. Son 10 yıla baktığımızda zaten hep aynı takımları görürüz.Sadece Caja Laboral biraz seviye düşürdü o kadar. Yoksa Siena-Maccabi vss hep aynı. Tek maç,tek sayı ile finaller kaçıyor,ama ileride o final elbet mutlaka oynanıyor




  • Spa olmadığı için transfer stratejimizi tamamen değiştirmeliyiz bana kalırsa hele Jawai için Eylül'de katılacak falan deniyor aman ha uzak duralım

    Marcelinho Huertas şu an boşta olmalı onu ve Planinic'i alalım guard rotasyonuna Arroyo'yla yolları ayırıp pivota Lampe,Zoric,Milicic'den birisini alalım 4 numaraya Nemanja Bjelica denenmeli hem 3/4 oynayabiliyor Ergin Ataman'ın tanımına uyan bir oyuncu olmazsa Erceg'e yönelelim bu oyuncuları alabilecek bir bütçemiz olduğuna inanıyorum ben, N'dong,Macvan,Arroyo,Domdom,Gordon'dan bütçe düşsek üzerine biraz koysak zaten 7-8 milyon € ediyor bu oyuncularıda alabiliriz o paraya.

    quote:

    Huertas/Ender/Engin
    Planinic/Sinan/Göksenin
    Markoishvili/Cenk
    Bjelica/Ersin
    Milicic/Furkan


    Dipnot: Arroyo yola gelirse onunla devam edip Huertas'ı almayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGezginci. -- 7 Temmuz 2013; 15:46:21 >




  • GSBasket'te Spanoulis haberleri çıktı yine.Son teklifimizi yapacakmışız. Ünal Başgan çok istiyormuş Kabasakalı ve maliyeti cebinden karşılayabilirmiş. Hadi bakalım.


    Ek olarak Atlanta Hawks ile sözleşmesi sona eren Zaza Pachulia Milwaukee Bucks ile anlaştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatake Kakashi -- 7 Temmuz 2013; 15:48:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AGezginci.

    Spa olmadığı için transfer stratejimizi tamamen değiştirmeliyiz bana kalırsa hele Jawai için Eylül'de katılacak falan deniyor aman ha uzak duralım

    Marcelinho Huertas şu an boşta olmalı onu ve Planinic'i alalım guard rotasyonuna Arroyo'yla yolları ayırıp pivota Lampe,Zoric,Milicic'den birisini alalım 4 numaraya Nemanja Bjelica denenmeli hem 3/4 oynayabiliyor Ergin Ataman'ın tanımına uyan bir oyuncu olmazsa Erceg'e yönelelim bu oyuncuları alabilecek bir bütçemiz olduğuna inanıyorum ben, N'dong,Macvan,Arroyo,Domdom,Gordon'dan bütçe düşsek üzerine biraz koysak zaten 7-8 milyon € ediyor bu oyuncularıda alabiliriz o paraya.

    quote:

    Huertas/Ender/Engin
    Planinic/Sinan/Göksenin
    Markoishvili/Cenk
    Bjelica/Ersin
    Milicic/Furkan


    Dipnot: Arroyo yola gelirse onunla devam edip Huertas'ı almayalım.

    Domercant nerde

    4 numaraya Chuck Davis de fena olmaz bence aslında.




  • 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.