Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.714
Cevap
56
Favori
541.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk maçımız başlamak üzere.

    #İLK5 | Arroyo - Gordon -Markoishvili - Ersin Dağlı - Furkan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGezginci. -- 18 Mayıs 2013; 12:58:27 >
  • İlk periyot birtmiş kaçırdım. 26 - 26

    Nasıl oynuyoruz?
  • Tofaş şu an daha iyi GS'den 2 4 sayı önde götürüyorlar hep ama maçın sonuna kadar bu şekil dayanabilecekler mi muamma.
  • Ne hediye ettiler o basket atan adama, televizyon mu? Diğerleri zaten göbekli atamadılar.
  • Tofaş bu şekilde sürdüremez maçı, Arroyo'da henüz devrede değil bu maçı kazanırız.
  • Fark 16 sayı oldu
  • 53 - 37 oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzpolo26 -- 18 Mayıs 2013; 14:07:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryzpolo26

    Ne hediye ettiler o basket atan adama, televizyon mu? Diğerleri zaten göbekli atamadılar.

    Aynen,televizyon veriyorlar. En sonda kazananlar arasında bir yarışma daha olacak sanırım. Ortasahadan tek atış hakları olacak. Basket atana dünya turu hediye edecekler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohada ranza orta sahadan mı Atamaz ki kimse.
  • Arroyoooooo döktürüyoooo.
  • Ritim bulana kadar zorlandık ama sonra tozu dumana kattık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryzpolo26

    Ohada ranza orta sahadan mı Atamaz ki kimse.

    Dün Banvit-Beşiktaş maçını izlerken öyle duydum sanki. Tam emin değilim. NBA'de de yapılıyor sanırım bu ortasahadan atış olayı. Birisi atasıya kadar giderler artık. 15 dakika var.
  • İlk periyotu izleyemedim, kalan 3 periyotu izledim. Yenilen 26 sayı yakışmamış fakat sonrasında toparlanmayı bildik. Genelde maçlara dirençsiz başlıyoruz. İkinci yarıdaki oyunumuz muazzamdı. Tofaş yanımıza bile yaklaşma fırsatını bulmadı. Hep diyorum kendi oyunumuzu oynadığımız sürece bu ligde karşımıza kim çıkarsa çıksın şansı çok düşük. Umarım bu takım bu sezon hak ettiği şampiyonluğu alacak.
  • İkinci yarının sonunu izleyemedim.
    Öncelikle 15 günlük ara, mini tatil gibi olmuş, bu belli.
    Oyuncular maçın başında, sezon başıymış gibi oynadılar. Karşımızda daha etkili bir rakip olsaydı, bir kazaya kurban gidebilirdik.
    Neyse ki, oyuncular toparladı ve maçı kazandık.
    Oyuncularımızı ve TOFAŞ'ı tebrik ediyorum.
    Ayrıca bundan sonra ki maçlarda, İstanbul'da ki arkadaşlar, gidebildiği her maça gitsin. Bugün salon çok boştu.
  • İlk çeyrek 26 sayı yememiz maçı 15. dakikada değil de 25. dakikada bitirmemize neden oldu , önemli değil.İlk çeyreğe tofaş 3/3 ya da 4/4 üçlükle başlamıştı ve biraz da zorlama şutlardı öyle olunca fazla sayı yedik , sonra açıldık.Takımda herkes savaşıyor ama Macvan son 2-3 aydır ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim Macvan çok pasif oynuyor , saçma sapan bi steps yapınca hoca onu çıkardı daha da oyuna almadı zaten.

    Bu arada Karşıyaka da Fenerbahçe'yi yenmek üzere.Ben Fenerbahçe'yi istiyordum hem derbi olur elemenin zevki ayrı olur diye ama Karşıyaka turu geçecek gibi duruyor eğer ilk maçı alırsa.Bir de Karşıyaka ile eşleşirsek deplasman seyircisini yasaklamaları lazım yoksa yine İpekçi'de cezayı alırız yine 2-3 maç ceza verir federasyon.Ayrıca İzmir'deki maçta da basketbolcularımıza bile çirkeflik yapabilir Karşıyaka taraftarı.Sanırım Karşıyaka ile eşleceğiz , turu her türlü geçeriz yine , yeter ki deplasman yasağı getirilsin karşıyaka ile aramıza yoksa ipekçide yine ceza alırız.




  • Karşıyaka yendi ne anladım bu işten.Fenerbahçe yine 15 kişilik taraftar grubu ve 3-5 bin kişilik tiyatro seyircisi grubuyla salondaydı.Karşıyakalıların Aris'ten çalıp söyledikleri OOO karşıyaka , karşıyaka tezahüratları duyulmasın diye için son 20 saniyede 6 fark gerideyken Fenerbahçe Marşı çalınıyor salonda Fenerbahçe seyircisi acayip sessiz ben bile rahatsız oluyorum artık , sadece Galatasaray maçlarında varlar , Euroleague'de bile yoklar.İlk defa Fenerbahçe'yi destekliyorum Karşıyaka'yı yensinler şu seride de karşılaşalım yine.
  • Ergin ATAMAN bombalamış.

    Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, "Yayıncı kuruluşa ve ligler koordinatörüne Türk basketbolunu ve Galatasaray’ı biraz daha ciddiye almalarını öneriyorum" dedi.

    Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında TOFAŞ’ı 92-64 yendikleri maçın saatiyle ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

    Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, maçın saati ve oynandığı günle alakalı tepki göstererek, şunları kaydetti: "Yayıncı kuruluşa ve ligler koordinatörüne Türk basketbolunu ve Galatasaray’ı biraz daha ciddiye almalarını öneriyorum. 15 günlük bir aradan sonra futbol takımımızın şampiyonluk kutlamalarının olduğunu güne maç koymak veya yayıncı kuruluş olarak buna zorlamak basketbolu ciddiye almamaktır. Bundan dolayı insanlar maça gelemedi. Bugün play-off’a yakışan bir basketbol oynadık ama maalesef sadece play-off’lara 2 bin kişilik taraftarın önünde başlangıç yaptık. Oysa ki daha farklı bir günde maç oynansa Galatasaray taraftarı bu salonu hınca hınç dolduracaktır. Basketbolu ve Galatasaray’ı ciddiye alın. Galatasaray koşar adımlarla Türkiye’de şampiyonluğa doğru ilerliyor." Maç hakkındaki görüşlerini bildiren Ataman, atmosferin ve maç saatinin etkisiyle maça istedikleri gibi başlayamadıklarını anlatarak, "15 gündür maç oynamamanın vermiş olduğu tempo eksikliğinin dışında sabah mahmurluğu vardı. Onu attıktan sonra yavaş yavaş ritmimizi bulduk ve takım halinde çok iyi savunma yaptık. Arroyo’nun önderliğinde diğer oyuncuların da katkısıyla önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz, salı günü serinin ikinci maçında turu geçmek için aynı basketbolu oynamak olacak" ifadelerini kullandı.




  • Karşıyaka ile eşleşelim daha iyi olur. Fenerbahçe bu ligde çekindiğim yegane takım. Bize ters gelebilecek oyunculara sahipler. Uzun rotasyonu bir kenara (zaten iyi değiller bu konuda) kısa rotasyonu problem yaratabiliyor. Sato'yu Arroyo'nun üzerine saldıklarında takım kitlenmeye başlıyor. Sato, avrupa'nın hatrı sayılır savunmacılarındandır. Keza Bo da hızlı penetreleri ile tehlike yaratabiliyor. Jamont bunun önüne geçebilir ama maç boyu devam edemez olası faul probleminden ötürü. Yine Bojan savunmada istenen düzeyde olmasa da hücumda her açıdan çok etkili bir oyuncu. Andersen'in de ikili oyun sonrası yarattığı orta mesafe ve dış şutunu savunamıyoruz genelde. Diğerleri pek sorun yaratmaz ama bu 4 oyuncu bizim maçlarda çok başka oynuyor.

    Karşıyaka'yı seyircili seyircisiz en kötü 3-1 ile geçeriz. Bize dayanabilecek kadroya sahip değiller. Oyuncularının her daim insiyatif alması lazım. Bu nedenle bireysel oynayan takımlara karşı neler yaptığımızı gösterdik. Yani onları düzen dışına çıkartmak turun parolası olur, ki bunu yapabiliriz. Olası eşleşme üzerine söylüyorum.




  • Bence de Pınar Karşıyaka daha iyi bir rakip olur bizim için.
  • Fenerbahçe'nin bizi eleme şansı neredeyse yok saha avantajının da bizde olduğu bir ortamda deplasmanda bütün maçları kaybetsek bile içeride yenilmeyiz.İnanın Fenerbahçe son yıllarda gördüğüm en kötü takımına sahip , takım oyunu sıfır , eşleşmemiz halinde ezerek geçeriz , hele de tribünlerin hınca hınç dolmasını sağlayacak olması sebebiyle daha bi şampiyonluk havası olur.Hangisinin geleceğinin önemi bu anlamda yok , iki takımı da her türlü eleriz , ama Fenerbahçe'yi elemek full tribünlerin önünde daha da güzel bi şampiyonluk havası yaratacağından ve derbi zevki olacağından , tercihim Fenerbahçe.

    Hakemlerin katletmediği bir ortamda Fenerbahçe şu oyunla Galatasaray'ı zaten eleyemez , çok kötü bi savunma anlayışları ve baştan sona zorlama hücuma dayalı bi hücum sistemleri var.Karşıyaka bile daha iyi durumda şu an.Fakat değişen bir şey olmayacak ben burada FB ile KSK arasında güç ayrımı yapmıyorum , ikisini de rahat geçeriz , Fenerbahçe gelsin Fener'i eleyelim istiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.