Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (1234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.714
Cevap
56
Favori
541.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12321233123412351236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Son kupasını 2013-2014 sezonunda alan Fenerbahçe'nin futbol konusu varken, son olarak 2012-2013'de şampiyon olmuş 3 yıl önce Eurocup'ı kazanmış Galatasaray'ın basketbol konusu neden olmasın?

    Git devasa bütçenizle rezil olduğunuz sezonu tartış kendi konunda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Casablanca -- 5 Kasım 2019; 21:27:41 >
  • mayıs'ta görüşürüz
  • Son zamanlarda yaşanan gelişmeler neticesinde oyuncu grubu da olmak üzere yönetimsel değişiklikler gerçekleşti fakat bu gelişmeler basketbol branşının üvey evlat muamelesi görmesini hala devam ettirmekte. Galatasaray camiası olarak bu böyle devam edecek sanırım. Euroleague zamanlarımızda konuda aktiftik. Kulüp destek vermeyince biz ne yapabiliriz ki! Fena sezon geçirmememize rağmen son mesaj kasım 2019'da atılmış. Çok kötü...
  • Bütün yabancılar gitmiş yerlerine yabancı olarak sadece Israil liginden Alex Hamilton gelmiş.

    Can Korkmaz gitmiş yerine 35 yaşındaki Barış Ermiş alınmış.

    Ege gitmiş onun yerine Banvit'ten Ragıp Berke Atar gelmiş.

    Emir gökalp gitmiş yerine Eray Aydoğan diye 19 yaşında bir çocuk alınmış.

    Göksenin, Yiğit, Ayberk, Caner duruyor.

    Geride gelecek 5 yabancı ve kala kala 600-700 bin dolar bütçe kaldı.

    Kısacası bu sene de hüsran.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Bu adamların anlaşması çok mu düşük maliyetli, anlaşma sağlandığı fiyatlar belli mi acaba ?
    normal maçta bile sadece faul hakkı var diye 10 sn maça alınan adamlarla yine anlaşma imzalanmış.
  • yerlilerden Barış Ermiş dışındakiler çöp.
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    İş yapan yerliler genelde çok pahalı. Bizden ayrılıp telekoma giden can korkmaz 1 milyon liranın üstünde kazanacakmış. Baktığımız ve anlaştığımız yabancı oyuncular bile 150 bin dolarlık. Kaliteyi siz düşünün yani. Bu bütçelere bu sene kurulan kadro iyi bence. Motum da gelmiş galiba, CL seviyesinde %45'in altına düşmez üçlük yüzdesi. Ağır kalması dışında savunmasının kötü olmadığını düşünüyorum.

    Ertuğrul hoca oyuncu seçimlerinde genel olarak iyi iş çıkarıyor. Onu da tutamayız ya, bu sene son olur bence.
  • Koç değişikliği yaradı galiba takıma , Ertuğrul hoca geçen sene müthiş iş yapmıştı bu sene neler döndüğünden haberi olan var mı?

  • Şu günleri çok özledim :/



  • Galatasaray 123-41 Samsun Canik Belediye



    Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, Herbalife Nutrition Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Samsun Canik Belediye ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda 27 Ocak Çarşamba günü oynanan karşılaşmayı Galatasarayımız 123-41 kazandı.

    Angel McCoughtry, Epiphanny Prince ve Mercedes Russell dinlendirme amaçlı kadroda yer almadılar. 

    Çoğunlukla genç oyuncularımızın süre aldığı müsabakada Mısra Albayrak 22 sayı 15 asist, Melisa Eroğlu 21 sayı ve Arifecan Vardar 21 sayılık performanslarıyla öne çıkan isimler oldular. 

    Galatasarayımız maça Asena Yalçın, Cansu Köksal, Sude Yılmaz, Anete Steinberga ve Zofia Hruscakova beşiyle başladı. 

    Zofia Hruscakova, Sude Yılmaz ve Cansu Köksal’ın sayılarıyla çeyreğe başlayan takımımız, Anete Steinberga’nın faul çizgisinden dört sayı isabeti, ardından Zofia’nın kaydettiği üç sayıyla kısa sürede farkı çift hanelere çıkardı. Mısra Albayrak, Miray Balotu ve Simge Tokmak gibi genç oyuncularımızın da skor katkısıyla farkı maçın başında 20’li hanelere çıkaran Galatasaray, Mısra Albayrak’ın 8 saniye kala kaydettiği üçlük isabeti ile periyodu 31-8 önde kapadı.

     

    İkinci çeyrekte üstünlüğünü katlayarak artıran takımımız, sezonun genelinde fazla süre alamayan Mısra Albayrak, Miray Balotu, Simge Tokmak, Zofia Hruscakova ve Arifecan Vardar’ın sayılarıyla 26-9 üstünlükle devreyi 57-17 önde kapadı. İlk devrede yüzde 80 atış isabetiyle 11 sayı kaydeden Mısra Albayrak, skor lideri olarak kayda geçti. 

    Üçüncü çeyrekte genç oyuncularımızın dinamizmiyle farkı artırmaya devam eden takımımız, 30-11’lik üstünlükle son çeyreğe 87-28 önde girdi. Son çeyrekte Melisa Eroğlu’nun üçlük isabetiyle 100’lü sayıları gören Galatasaray, kalan bölümde de rotasyonu verimli bir şekilde kullandığı karşılaşmayı 123-41 kazandı. 

    Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, bu maçın ardından 15 günlük bir araya girerek ligdeki Botaş maçının hazırlıklarına başlayacak.

    1.P: 31-8

    2.P: 26-9 (57-17)

    3.P: 30-11 (87-28)

    4.P: 36-13





  • quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna

    Son zamanlarda yaşanan gelişmeler neticesinde oyuncu grubu da olmak üzere yönetimsel değişiklikler gerçekleşti fakat bu gelişmeler basketbol branşının üvey evlat muamelesi görmesini hala devam ettirmekte. Galatasaray camiası olarak bu böyle devam edecek sanırım. Euroleague zamanlarımızda konuda aktiftik. Kulüp destek vermeyince biz ne yapabiliriz ki! Fena sezon geçirmememize rağmen son mesaj kasım 2019'da atılmış. Çok kötü...

    Tüm Galatasaraylılar doğrandı forumda. Futbol konusunda en aktif bölüm idi. Orda yapılan süresiz banlamalar, uzaklaştırmalar Galatasaraylıları soğuttu. Bu durum basketbol konusuna da yansıdı doğal olarak. Takımın çok parlak gitmemesi de etken bu duruma tabi.

  • Sıkı tutunun düşüyoruz.

    Kapatın amatör branşları, bu büyük rezaletin üzerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk basketbolunun kara gecesini yaşattınız tebrikler.

    Bu güç nereden geliyor bilmiyorum. Belki de GS taraftarı vb. Ile düşmesin istendi onu da bilmiyorum ama o maçta o Afyonlu oyuncunun hayati riski dahi olabilirdi Motum kaldirdi yere firlatti adamı.

    Faul bile çıkmadi yazik.

    Olabilir belki Motum zarar görsün istemedi ama biz basketbolu Centilmen bir spor diye seviyoruz, bu tarz mevzular yüzünden ligi izlemiyoruz bile.

    Sadece Euroleague izliyorum. Orada da hatalar oluyor Ispanyol mafyasi var eyvallah, ama en azindan genel olarak bir standart var ligde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Türk basketbolunun kara gecesini yaşattınız tebrikler.

    Bu güç nereden geliyor bilmiyorum. Belki de GS taraftarı vb. Ile düşmesin istendi onu da bilmiyorum ama o maçta o Afyonlu oyuncunun hayati riski dahi olabilirdi Motum kaldirdi yere firlatti adamı.

    Faul bile çıkmadi yazik.

    Olabilir belki Motum zarar görsün istemedi ama biz basketbolu Centilmen bir spor diye seviyoruz, bu tarz mevzular yüzünden ligi izlemiyoruz bile.

    Sadece Euroleague izliyorum. Orada da hatalar oluyor Ispanyol mafyasi var eyvallah, ama en azindan genel olarak bir standart var ligde.

    Türk basketbolunun adı tapelere çıkmış kulübün taraftarları mı diyor bunu, Afyon maçından önceki hafta Büyükçekmeçe maçının hatalarını konuşalım mı? Biz kötü oynuyoruz diye hakemlerin aleyhimize karar verip sonucu değiştirdikleri 5-6 maç var rahat.





  • Bu sene de maçlar sinan erdemde mi oynanacak acaba ?

  • Bizim yeni uzun oyuncunun bir ayağı kısa mı?Parmak ucunda yürüyor eleman  

  • Eurohoops Türkiyetwitter
    “🏀#BSL ekiplerini incelediğimiz seride merceği heyecan verici bir yaz geçiren @GSBasketbol'a çeviriyoruz... 🟡🔴Sarı-kırmızılıların geçirdiği hareketli transfer ve başarılı hazırlık döneminin raporunu 🏭 Eurohoops Fırın çıkardı: (by @semih_altinbas) https://t.co/oorQHdmYzy”
    https://twitter.com/EurohoopsTR/status/1440624916450226176
  • Dün darüşşafaka maçını canlı sinan erdemde izledim, tvden izleyenler de zaten saç baş yolmuştur, kazandığımız maçı resmen hediye ettik alın siz kazanın diye.

    Ekrem hoca takımın sıkıştığı yerlerde farklı bir oyun çizemiyor ya da takım çizilen oyunu oynayamıyor.

    Takımda hala bireysel olarak sorumluluk alacak kimseyi göremiyorum, boş kalınan dış atışları bile kullanmadık hep pasa yöneldiler. belki o dış atışlar kullanılıp başarılı olunsa maç daha önceden kopabilirdi.

    kerry blackshear bence uzun olarak iyi işler yapabilecek potansiyele mevcut ama ikili oyunu ya da pota altı oyununu çok oynayamadık.

    sadık dün oyunun yıldızıydı oynadığı oyuna göre arada yaptığı basit hatalar görmezden gelinebilir sene içinde kendini daha da geliştirirse bizim takımdan yıldız oyuncu olarak çıkma potansiyeli var.

    Göksenin yine boştu kaçırdığı üç serbest atıştan sonra bütün salonda küfür sesleri yükseldi, hoca çok fazla süre tanıdı ama yine eksi verimlilikle çıktı.

    sonuç olarak bence ligte yine kendimize ortalarda yer buluruz gibi gözüküyor ama inşallah ben yanılırım.





  • Dün akşam basketbol takımlarımızın avrupa kupaları maçları vardı.


    Kadın Basketbolda Fenerbahçe Safiport'a 89-69 yenildik, Dungee kumaşı var ama bize hazır oyuncu lazımdı, kıta dışı hakkını WNBA'de bile süre alamayan oyuncu için kullanmak bir bizde olurdu zaten. Dungee'nin kontratından çıkılıp bir skorer ve net bir 3 numara almalıyız.


    Erkek takımımız Era Nymburk'u 101-85 ile net bir galibiyet ile geçti, Melo Trimble 8/10 üçlük isabeti ile 33 sayı ile oynadı. Yine her zamanki gibi 5 numarada pota koruyan uçanı kaçanı toplayacak bir pivot eksikliğimiz var , staff kendisi bulamıyorsa bari Gaziantep Basketbol staffı'ndan bir yardım alsın... Lasme'den sonra 5 numara göremedik resmen. Sadık Emir Kabaca, Ege Arar, Rıdvan Öncel ve Eray Aydoğan'ın harika bir performans grafiği var, nazar değmesin. Göksenin Köksal'a diyecek bir kelime bulamıyorum, yazık gerçekten.

  • Bu sezon takımımız şahane bir şey olmuş yalnız.
    Kazansa da kaybetse de seyir zevki çok yüksek.
    Böyle mücadeleci üretken bir takımda emeği geçen herkese bir tebrik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12321233123412351236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.