Şimdi Ara

Galatasaray'a eleştirilerim ve Hamza Hamzaoğlu yorumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak daha yeni yazmaya başladım. Bu topicte BJK ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Hiç bir takımın taraftarı değilim, belirteyim istedim.

    Galatasaray takımı bu sezon belkide uzun zamandır yaşamadığı kararsızlık ve istikrarsızlık dönemini yaşıyor. Terim'in gidişinin ardından başlayan ve bitmek bilmeyen dönem... Galatasaray takımı da aslında FB takımı gibi kendi tekerine çomak sokanlardan. Ronaldo'lu Madrid'e Arena'da ah vahlar çektiren bir Galatasaray'dan bugün 4 yemeden duramayan Galatasaray'a... Baktığınızda aslında her şeyin sebebinin kötü yönetimler olduğunu göreceksiniz. En azından ben öyle görüyorum. Bu kulüp, aslında bu kulüp değil diğer tüm kulüplerimiz profesyonellikten çok çok uzakta yönetiliyor. Duygusal hallerimizi bir kenara bırakıp olaylara profesyonelce yaklaşamıyoruz. Doğru düzgün yolunda, rüzgarı arkasına almış takımlarımızı yönetimlerimizin aldığı kötü kararlarla durdurup ardından her şeyi başa sarıyoruz. Ülke olarak sorunlarımız yok mu futbolda, daha başka sorunlarımız ? Elbette var. Ama ülke futbolu dediğiniz şeyi zaten kulüpler oluşturuyor. Çekirdekten yukarıya doğru sorunlar silsilemiz var diyebiliriz aslında.

    Gelelim Hamza hocaya... Akhisar'ın başında iken takdirleri kazanmıştı. Eski Galatasaray'lı... Ancak onun imzasında da sıkıntılar var bence. Ben takımlarımızın yabancı hoca merakını anlamıyorum. Bakın kesinlikle sezon sonunda yabancı TD gelecek. Halbuki yap bu hoca ile 1.5 yıllık kontrat. Olsun bitsin... Sezon sonuna kadar sözleşme imzalamak hocaya güven verememektir bence. Sen geçicisin demektir. Ki bunu fark eden hoca işine ne kadar motive olur, orası ayrı.

    Okuduğunuz için teşekkür ederim, yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.







  • Bölüm : Tüm forumlar » [Spor] » Futbol » Galatasaray » Galatasaray'a eleştirilerim ve Hamza Hamzaoğlu yorumum

    Konu : Galatasaray

    Bu topicte BJK ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim.



    Yanlış anlama komik geldi ondan yazayım dedim.
  • İlk kısımları da düzeltseymişsin iyiymiş.
  • Motive olması açısından bi sıkıntı olacağını sanmıyorum, GS ye imza atmadan önce bütün bunlar konuşulmuştur. Başarılı olduğu takdirde önümüzdeki sezon için oturup konuşulur anlaşılır, bence aman aman bi sıkıntı değil bu.

    Diğer konu için, yönetimlerin amatörlüğü hakkında söylediklerine kısmen de olsa katıldım.
  • Hamza Hamzaoğlu sözleşmenin 6 aylık olmasını kendi istediğini söyledi,ne kadar doğru bilmem tabi ama yönetim değişecek böyle bir karar alınması normal bence.
  • 6 aylık yönetim 1,5 yıllık anlaşma yapsaydı etik açıdan doğru olmazdı. Zaten başarılı olursa devam eder. Olmazsa zaten 1,5 yıllık da olsa gönderir yeni yönetim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.