Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29772978297929802981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muslerayı 1 sezonluğuna bize verseniz ne güzel olur :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

    Maçın yıldızı Muslera. Lemina ve Marcao da iyiydi. Seri penaltıyı getiren pozisyonu hazırladı fakat bunun dışında çok etkili değildi. Vasattı. Muslera,Lemina ve Marcao dışında diğer isimler ortalama ya da ortalama altındaydı. Özellikle Ömer bugün kötü oynadı.
    Belhanda yı da iyi oynayanlar arasına eklemek çok zor olmamalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak'a kadar kazanıp kupadan da elensek ikinci yarı güzel geçebilir.
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Bu maç bana Real maçını hatırlattı,o maçta Real 20'nin üzerinde şut çekti. Bu maç Alanya, takımda değişen hiç bir şey yok. Karşımıza kim gelirse gelsin fark etmiyor. Her maç kötü oynuyoruz, bu da başarı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım futbol anlamında toparlanırsa geçen seneki gibi ligin 2. yarısı toparlanır. Ligin ilk yarısından tek beklentim kaldı o da en az kayıpla devreyi potada bitirmek. Önümüzdeki 3 maçın ikisini iç sahada oynayacak olmak bu yönden büyük bir avantaj.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

    Muslerayı 1 sezonluğuna bize verseniz ne güzel olur :D
    Vedat + 20.000.000 €

    [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu




  • Kalemiz emin ellerde. %81 top kurtarma yüzdesi var adamın. Geri kalan noktalar sol kanat, defans ve forvet. Bunları devre arası halledersek önümüzde kimse duramaz. Kaldı ki şuan ki kadro için fikstür de lehe. Çoğu maç içeride çünkü.
  • ya bu takım neden bu kadar kötü, alanyada defans yapıyor arkadaş maç biterken atak yapıyor son 20 dk iyice ulan çıkın orta sahaya kadar defansı bastır atıcam de 1-0 skor ne. anca duran toptan buldular pozisyonları ondada muslera.

    bahisde gs 1,5 atar demiştim güvenmeyip son maçda patladı adamlar kaleye gitmiyor şu adem büyüği futbolcu diye oynatanın :)
  • Yazık gerçekten Muslera olmasa maç 5 olurdu rezil bir futbol tek sorumlu bence Fatih terim bu kadar olmaz alanya karşısında tt de bu kadar mahkum oynamak Galatasaray gibi bir takıma yakışmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Bugün bizi herkesin hoş görmesi lazım. O kadar çok son dakikalarda gol yedik ki buradaki bir kırılma puanının bize karşı çok pahalıya patlayacağı açıktı. Oyuncularımızın bazı hatalarını hoş görüyoruz."

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Hem iyi kapandık hem de iyi çıktık zaman zaman. Asıl olan bugün 3 puandı. Onu aldığımız için mutluyum çünkü iş kritik bir noktadaydı."

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Biz bir gün kafayı kaldıramadık ki. Falcao'yu fiziksel olarak iyi duruma getir, Seri düştü Taylan orayı halleder mi, santr**** santrfor değil, stoperimiz stoper değil. Tam takım olduğumuzda çok daha iyi işler yapacağız."
    Masallar devam ediyor. Bu takımı tam kadro da gördük, ne bir organizasyon, ne bir taktik, ne bir yaratıcılık, ne eli ayagi düzgün iki varyasyon.
    Ezile büzüle ha yedik ha yicez diyerek geçirdiğimiz kaçıncı mac ve mac sonu hep aynı bos laflar. 2-3 sene sampiyon olmasak da terimle devam etmeliyiz diyen insan var burada, daha da diyecek birsey yok artık evet haklısınız tüm suç yönetimin, taraftarın baska da suclu yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Falcaonun yayına top saklayabilen, Falcaoyu topla buluşturabilecek, uzun topları indirebilen bir adam lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Gary rodrigues sizin şu maçta girdiğiniz pozisyon sayısına dün ilk yarıda tek başına girdi 3-3 biterdi diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikrarliyiz rakip fark etmeden top oynayamiyoz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NZonzi top çalma ortalaması olarak 214. sırada. 10 maçta 0.9 ortalama. Çok kötü.

    [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Ofansif yönden katkısı yok denecek kadar az zaten. Defansif açıdan da yeteri kadar iyi değil doğrusu. Uzun boylu oluşunun avantajıyla hava hakimiyeti iyi sayılır. Bunun dışında defansif anlamda bir Melo değil. Hatta bir Fernando katkısı bile sağlayabilmiş değil. Kaldı ki bu isimler defansif anlamda daha iyi olmalarına karşın ofansif yönden de sorumluluk alabilen isimlerdi. Özellikle Melo.

    Nzonzi etliye sütlüye dokunmayan, risk almayan, al gülüm ver gülüm tarzında oynayan biri izlenimi verdi.

    Nzonzi benim için hayal kırıklığı şuana kadar. Kalırsa umarım toparlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 7 Aralık 2019; 22:42:34 >




  • coobain kullanıcısına yanıt
    Parasını ödeyin o zaman ''rudyfernandez'' Nihat Özdemir transfer şikesiyle getirdi ama hala Galatasaray'a 4 milyon dolar borcu var eş başkanınızın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunc@y

    Futbol oynayamayan futbol takımı yaratmak ve bunu her hafta as/yedek demeden istikrarlı bir şekilde devam ettirmek, benim gözümde teknik olarak UEFA kupasını kazanmak kadar zor. Bu kadro değerine sahip hiç bir takımın bunu başarabileceğine ihtimal dahi vermiyorum.

    Her hafta bundan daha kötü oynayamazlar diyorum. Ama çoğunlukla çizgilerini hiç bozmamalarını ya da çıtayı daha da yükseltmeyi başarmalarını hayretle izliyorum. Tamam eleştiriyoruz. Ama kabul etmek lazım ki ortada göze hoş gelmeyen, teknik taktikten bi haber, temposuz, amaçsız futbolda takdire şayan bir istikrar var. Gerçekten bunu çoğu takım ve futbolcu istese bile başaramaz. Çünkü bunu isteyerek yapamazsın. İstemedikleri halde bunu başardıkları için bence takdiri hak ediyorlar
    Bravo bu akşam 2. yarı çıtayı evereste çıkardılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren

    galatasaray 700 salladım

    neden yaptım bunu bir fikrim yok
    muslera gelip 500 bana ver dese veririm
  • 
Sayfa: önceki 29772978297929802981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.