Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2492. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24902491249224932494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • gs batıyor len

    falcao kulübü satın aldı len

    maaşlar ödenmiyor len

    babel parasını almadı bilerek oynamıyor len



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 9 Ekim 2019; 0:39:26 >




  • ömer bayramın milli takıma çagırıldıgını yeni gördüm.oh hele şükür gs oyuncu yollamıyor yeaaaa olayı biter.helal olsun göbek reis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aragramir

    Azalarak yok oldular

    Alıntıları Göster
    Pusuya yattı hocam hepsi yarın öbür gün ziraat de falan çok düşük bir takıma şov yapar o zaman gör sen cümbüşü 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

    Hocam y.belhanda nin futbol adına ortaya birsey koymamasi yeni degil, geldigi günden bu yana dişe dokunur hicbir katkısı yok.

    Maalesef ergen yastaki, kendine idol arayan arkadaşlar taklasina, sac kesimine, cello tarzına vs. aşık olabiliyorlar, bu arkadaslar için adamın futbolu filan tamamiyle gereksiz ayrıntı. Böyle dostlar forumda da var elbette ama twitterde epey mevcut. Bunlar adamın aklınıza gelebilecek her hareketini savunabilecek kadar fanatik olabiliyorlar maalesef.

    Ayrica belhanda degil miydi geçen sene taraftarın anasına küfreden? Maalesef iş ahlakı ve futbolu konusunda bu adami Sneijder ile kiyaslayacak kadar kendini komik duruma düşüren tipler bile gördü bu gözler.

    Şu taraftar ne günah işledi de şöyle bir 10 numaradan çocuk gibi şut çeken balhandaya düştük ya kahroluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir Fatih Terim'e saldırı rüzgarı esti. O biraz dinmiş görünüyor. Yeni bir kötü sonuç olursa tekrar güçlenir.

    Şimdi moda Belhanda oldu. Aslında geldiğinden beri yetersiz olduğu ama özellikle de bu sezon başından beri inanılmaz kötü oynayan Belhanda'nın elbette savunulacak bir yanı yok.

    Yalnız yine taraftar olarak her zaman yaptığımız bir hatayı tekrarlıyoruz. Faturayı bir kişiye kesiyor, kellesini alıyoruz, sonra da durumun düzeleceğini sanıyoruz.

    Diagne gibi bir kazık bütün kötülüklerin sorumlusu sanıldı, adam gitti durum değişmedi. Şimdi Belhanda'ya aynısı yapılıyor. Yine durum değişmeyecek. Böyle böyle bir gün bakacağız elde oyuncu kalmamış.

    Bizim sistemli bir oyuna ve pozisyonu netleşmiş oyunculara ihtiyacımız var. Yavaş oyun yerine hızlı oyun anlayışına ihtiyacımız var.

    Bu kadar yavaş, yana ve geriye pasla oynandığını sürece, topu ileriye taşıyamadığımız, taşıdığımızda asiste çeviremediğimiz sürece takıma Messi'yi getirsek 2 hafta sonra "çöp" muamelesi yaparız.

    Takımın oyun ruhu yok. Ruhsuz oynayan takımda Belhanda'nın en önce cıvıtması şaşırtıcı değil.




  • IronHasan kullanıcısına yanıt
    Hoca ruhsuzları cımbızlayacak, kadroyu ve dizilimi daha hızlı oynayabileceğimiz (ya da az futbola benzer bir şey oynayacak) şekilde dizayn edecek yoksa ne torpilli evlatlarına, ne hocaya olan öfkenin (şahsen) azaldığı falan yok. Kimsenin şahıslarla bir işi yok.

    Şaka gibi futbol takımından futbol oynamasını bekliyoruz diye destek olmamakla biz suçlanıyoruz
  • Mustafa Cengiz'in kıymeti de pek bilinmiyor sanki. Saha dışında biraz zayıf olabilir ama son 20 yılda Galatasaray'ın üst üste kara geçiren tek başkan. O giderse yine bir liseci gelir ve kasa boşalır. O yüzden kolay harcamamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan ve Ali Koç'un sahibi olduğu Divan Restaurant ile sözleşmesini feshediyor.

    Galatasaray, bu fesih için 500 bin dolarlık tazminat bedelini de gözden çıkardı. (Ali Naci Küçük)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder'le ilgili bir şey görünce üzülüyorum.Yok gittikten sonra oynayamadı,yok Arabistan'a gitti diyenlerin kafasını hiç anlayamadım.Sneijder'in bizdeki misyonu bitmemişti bunu desem yeter.

    Belhanda konusunda da şunları demeden geçemeyeceğim.Belhanda'nın bu hale gelmesinde hem taraftar hem teknik ekip suçlu.
    Sizin tabirinizle ben ne Belhandacı ne de anti Belhandacıyım.Bu arkadaş ilk geldiği dönemde oyunu iki yönüyle oynamaya çalışan,pres yapan, sorumluluk alan bir oyuncuydu.
    Ancak gördüğü tepkiler bitmek bilmeyince skor katkısı yapmaya çalıştı,eforunu burada harcamaya çalıştı,3.bölge de beceriksiz olduğu için de beceremedi.

    Fatih Hocanın Belhanda'yı sevme sebebi çok yönlü bir oyuncu olması ve pres gücüydü.
    Geldiği dönemde Belhanda'yı hücum presin öncüsü olarak kullandı ve faydalandı.Şimdi ise oyunu çözmesi isteniyor ancak bunu yapamıyor.
    Belhanda'nın geldiği günden bu yana eleştirilmesinin asıl sebebi planlama hataları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Şu videoda bazı çok sıradan paslar var, duvar pasına girdiği anlar var.Geçen sene onları Belhanda yapınca iyi iyi güzel oynuyor Belhanda diyorduk.Şimdi fark ettim ki Belhanda Sneijder'in çeyreği etmiyormuş.

    Tek pasla takımı kontraya kaldırmasından tut Bruma'ya attığı defans arkası topları çok farklıymış, cidden değerini bilememişiz.




  • bir şekil 1 sene daha kiralayıp ffp bitince bonservisini almamız lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725





    bir şekil 1 sene daha kiralayıp ffp bitince bonservisini almamız lazım.
    En ihtiyacımız olan oyuncu tipi Onyekuru. 1.5 sene kiralasak bile kardır.Bonservisini bu yazın alacaktık şimdi çok zor.

    Dua edelim ara transfer dönemine kadar yedek oyuncusu olsun.
  • Macabre kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim ve Kadro planlaması hakkındaki tespitlerinize tamamen katılırım da altta paylaştınız beklediğiniz 11'i aklım almıyor. Bu sezon resmi maçları izleyen herhangi bir taraftar ki Galatasaraylı olmasına gerek yok; Belhanda ve Nagatomo'yu şu takımda 11'e yazmaz, hatta bırakın 11'i yedeğe bile yazmaz.
  • Devre arasına kadar Jardim'in Monaco'nun başında kalacağını düşünmüyorum. Jardim Onyekuru'yu değerlendirmiyor ama yeni gelen teknik adam oynatabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Casablanca

    Devre arasına kadar Jardim'in Monaco'nun başında kalacağını düşünmüyorum. Jardim Onyekuru'yu değerlendirmiyor ama yeni gelen teknik adam oynatabilir.
    Onyekuru da Türk oyuncular gibi hisleriyle oynayan bir adam , odaya adapte olamadıysa kesinlikle verimli olmaz . Bize kiralanması bir sonraki transferi için son derece önemli eğer ki monaco satmayı düşünüyorsa çünkü sürekli oynatmak için aldıklarını zannetmiyorum fırsat transferi olarak aldılar bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu falcao konusu ne olacak teknik heyet açıklamıyor ki niye kadroya alınmıyor 2 maçta 1 sakatlık mi yorgunluk mu? Adam bizden 5+ para alacak ama biz top gelmiyor yeaa diye gecistiriyoruz bu ciddi bir planlama hatası ozaman bunun sorumluları açıklama yapsın.Aynen şuna benziyor oyunu önde oynayacaksiniz ama yavaş stoper alacaksınız bu kadar yanlış durum olacak gibi duruyor.Insallah düzelir bu durum en can sıkıcı tarafi deplasmana gidemiyor sakatlık mi yorgunluk mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kar komple muhasebe oyunu yalan, borç 400m tl artmış
    riva işi skandal boyuta ulaşmış zamanında bin kere yazdık direkt en fazla rakam verene satılacaktı o zamanki rakam banka borçlarını kapatmaya yetiyordu
    durum öyle bir hal aldı ki bırak ordan para kazanmayı kim bilir ne kadar zarar edeceğiz, ilk günden itibaren bu işin içinde kim varsa burnundan fitil fitil gelir umarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    soso ile henry nin alakası ne ? biri sağ biri sol kanat henry ilk yarı kabilesine kadar sövülmedi mi sağ kanatta oynarken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    kar komple muhasebe oyunu yalan, borç 400m tl artmış
    riva işi skandal boyuta ulaşmış zamanında bin kere yazdık direkt en fazla rakam verene satılacaktı o zamanki rakam banka borçlarını kapatmaya yetiyordu
    durum öyle bir hal aldı ki bırak ordan para kazanmayı kim bilir ne kadar zarar edeceğiz, ilk günden itibaren bu işin içinde kim varsa burnundan fitil fitil gelir umarım
    Benim anlamadığım ihaleyi alan firma ihaleyi bıraktığını açıklayıp tüm parayı nasıl geri almak istiyor?Bilen var mı bu işlerde bir cezası yok mu? Hiç mi sözleşme yok ortada bu nasıl iş?

    Bir yerlerimizde patladı ihale komedi.
  • 
Sayfa: önceki 24902491249224932494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.