Şimdi Ara

Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Karakterler için birbirimizi üzmeye gerek yok/değmez. Ama bir insana anlatıp(defalarca, 2-3 kere)/anlatıyorsan bunun sonucunda kendi savunduğu fikrin savunma tarafındaki fikrini savunuyorsa benim veya başka birinin diyeceği her hangi bir şey yok.. Ben demiyorum çok bilgiliyim veya biliyorum şayet yanlış fikirleri savunduğu konusunda hem fikiriz diye düşünüyorum, araştırılınca zaten bütün bilgiler ortaya çıkacaktır. Arkadaşın veya her hangi birimizin kafasında olan yanlışlık/gerçek olmayan şeyler doğru/gerçek boyutuna dönüşecektir, Galactus ile ilgili elimde her şey mevcut. SenJi, urazs ve mahmutzahitcelik'e atmış bulunuyorum yarısını. Hepsini atacak kadar zamanın olmadığını düşünüyorum ama yine de iş görür şekilde çoğu şeyleri attım ayrıca Silver Surfer ile ilgili SenJi ve yazdığım diğer iki arkadaş ile tartıştık ve konuştuk beraber güzelce sonuca ulaştık yani SenJi bana anlattı işte GL de şöyle oldu bu böyle ben ise onay verdim çünkü GL hakkında pek bir bilgim yoktu ama şayet verdiği bilgiler doğruydu yani GL hakkında yorum yapmak için yalan yanlış objeleri kaynak göstermek yanlış.




  • Galactusun ruhu yok.Sürücü kefaret bakışını Galactusun üzerinde denediğinde geri tepmiştir.Mephistonun güçleriyle birleşse bile sürücü Galactusu yenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galactusun ruhu yok.Sürücü kefaret bakışını Galactusun üzerinde denediğinde geri tepmiştir.Mephistonun güçleriyle birleşse bile Galactusu yenemez.Galactusun tek zayıflığı açlığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan130504 K kullanıcısına yanıt
    Konuyu fena hortlatmışsın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.