Şimdi Ara

ga-990xa-ud3 ses problemi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Newegg de birkaç kullanıcı ses olayından iade almış!!!
  • ya bi tutarsızlık var , aynı parçayı çaldım gene ve çızırtı hışırtı ses var arada geliyor,laptop da dinledim aynısını onda sorun yok
  • Arkadaşlar optik çıkıştan problemsiz tüm kanallardan ses alabiliyorum. Ancak analog çıkışları kullanmam gerekiyor. 64 bit Win7 de subwoofer çıkışından realtek testi hariç hiçbir program ve medya ile ses alamıyorum. Sürücüler güncellenmesine rağmen sonuç aynı. Başına gelen veya fikri olan var mı? Teşekkürler.
  • Donanılarda 5+1 yada 7+1 hiç bir sorun yoktur.Sorun olanda ses dosyası bozuktur yoksa başka bir sorun göremiyorum.
    şöyle küçük bir sorunumuz var stereo seslerde sub kısmından yani bas kısmından az olarak bas sesi hissetmekteyim.Bunun çözümü fr kısmını sub kısmı ile yer değiştirip 5+1 ses seçeneğinide stereo olarak değiştirdiğimizde gümbür gümbür ses gelmektedir.

    Ek ilave: 5+1 ac3 yada dts ses dosyalarında tüm hoporlörlerden ses gelmektedir bas seside iyi gelmektedir.Tek sorun stereos seslerdeki bas sesinde buda yazılımdan kaynaklanmaktadır.İlerde yeni güncellemeler çıkacaktır.

    Eğer hiç ses duymuyorsanız jakları çıkarıp tekrar takınız. ozaman ses gelecektir.5+1 hoporlördeki arka hoparlörü realtekde yan çift olarak tanıtınız arka hoporlar olarak tanıtırsanız ses gelmemektedir.
  • Arkadaşlar ben aynı borddan yani 990xa-ud3 bordundan dün aldım fx 8150 işlemci ve g-skill ramlerle birlikte driverları yükledikten sonra kolonlardan düdüklü tencerenin kaynamaya yakın çıkardığı o iğrenç sesten gelmeye başladı bi an dedim allah allah gece gece annem yemekmi yapıyo hemde düdüklüde :D şaka bi yana ben bunu nasıl çözücem kolonlarımda normal bi müzik seti 2 kolonlu bana bi yardımcı olunya :(
  • Bende aynı anakarttan kullanıyorum. Aldığımdan beri böyle bir problemle karşılaşmadım. İlginç gerçekten.
    Ama benim tespit ettiğim bişey var, diğer anakartlarda da durum böyle mi bilmiyorum. Kulaklıkla ön panelden alınan ses, arka speaker çıkışına göre çok daha kaliteli ve sesi daha yüksek.

    Stereo ses sistemi Sony AVR = SPDIF ile bağlı
    Pioneer kulaklık = ön ses çıkışında
    Logitech kulaklıklı mikrofon = Arka hoparlör ve mikrofona bağlı
    Creative stereo speaker = Arka siyah renkli çıkışa bağlı

    Hiçbirinde problem yok. Ses kalitesinden oldukça memnunum.
    Driver v2.70 / Windows 7 SP1 x64



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regor -- 11 Eylül 2012; 21:49:44 >
  • 2 Gün önce yeni sistem topladım herşey iyi güzel ama anakartın ses sisteminde sorun yaşıyorum , pıt pıt cızırtı sesleri geliyor herhangi birşey dinlerken veya sistem seslerinde. Ne denediysem olmadı , bu sorunla karşılaşan ve çözebilen birinin yardımını bekliyorum. Yeşil girişe takıyorum jack'ı ve ön hoparlör veya kulaklık çıkışını seçtiğimde sadece ses alabiliyorum. Arka hoparlör çıkışından ses alamıyorum , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yoksa değiştirmek zorunda kalacağım , uğraş dur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.