Şimdi Ara

GA-8SQ800 Anakartın Ekran Kartı giriş soketi bozuk ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm lar GA-8SQ800 gigabyte marka anakartımın ekran kartı giriş yeri bozuk PCI bir ekran kartı takılabilinir mi, war mıdır veya çözüm önerileriniz nedir yeni anakart almak istemiyorum.ekran kartım saglam fx5200 başka bilgisayarda denedim.bilgisayarım açılırken monitörün lambası yanıp yanıp sönüyor.kasadan ditttt sesi gelmiyor hardiskim açılıyor,ram im 1gb DDR Ram, ramden kaynaklansa siyah ekranda açılır sol köşede ( - ) işareti yanıp sönerdi veya ekran kapkara olurdu.başka birşeyden kaynaklanmıyor sanırım yinede başka bir şeyden süphelenen warsa yardımcı olsun ama benim için en önemlisi anakartıma uyumlu pci bir ekran kartı war mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raperape -- 12 Haziran 2009; 0:30:37 >



  • Anlatmaya çalıştığınız Gigabyte GA-8SQ800 anakartınızın AGP slotunun bozulmuş olabileceğinden şüphe ediyorsunuz. Bu gibi durumlarda eski bir PCI ekran kartı takabilirsiniz. Başka bir problem yoksa PCI ekran kartını taktığınızda görüntü alabilirsiniz. PCI ekran kartının uyumu gibi bir probleminiz olmaz, driver vs.. gerekmez. Fakat mevcut anakartınız da sesli bios ikazlarının "kasadan ditttt sesi gelmiyor" olmaması bir anakart arızasına işaret eder. Bulabilirseniz 4Gb. gibi bir PCI ekran kartı ile yüksek (1024x768 piksel) ekran çözünülülürlüğü bile alabilirsiniz.

     GA-8SQ800 Anakartın Ekran Kartı giriş soketi bozuk ??




  • Agp slotunun bozuk olma ihtimali yok değil ancak çok düşük... @nihat35nihat arkadaşın dediği gibi muhtemelen anakartınız arızalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 12 Haziran 2009; 8:50:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.