Şimdi Ara

G2A oyun alırken iki kere düşünün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli arkadaşlar başımdan geçen sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Fifa 15 için 100 lira 34 kuruşluk iş bankası kartımdan çekim yaptım ödeme sorunsuz gerçekleşti ben oyunu beklerken siteden ödeme uyarısı geldi ve ödemem iptal edilmiş evet yanlış duymadınız ödememi iptal etmişler ilk gün canlı destekten hemen görüştüm güvenlik!!! nedeni ile iptal ettiklerini paranın iadesinin 28 gün içerisinde yapılacağını söylediler aklıma takıldı iş bankasını aradım durumu izah ettim bana işlem ve onay kodu verdiler bunu bildirin iptali bildirsinler aynı gün içerisinde para hesabınıza geçer dediler yeniden destekle görüştüm ve verilen cevaplar aşağıdaki gibidir.

    Benim mesajım

    Hi,



    Your company cancelled my order. The order number is820***************. And this costed me 100.34 Turkish Lira. I've talked with my bank and they said they didnt get the cancellation request. The verified number of the request is 60******, the operation code is 002********



    So i want my 100.34 Turkish Lira costed payment back as soon as possible in order to reshop with your company.



    Onların mesajı

    Hello,

    As far as the refund goes, there is a clause in the contract with your bank about refunds. Usually all refunds are made on a monthly basis. It means that the funds will be added to your account during the beginning of the next settlement period. Of course sometimes it might be faster then that. However, we would like to urge you to be patient.

    If the funds aren't added to your account in that time, you have the right to file a complaint to your bank concerning this issue.

    Regards,

    James


    Sabırla beklememi söylüyorlar paramı versinler bir daha o siteye girersem iki olsun site düzgün çalışabilir lafım yok ama mağdur ettikleride az değil iptal edip aynı gün parayı verseler yine birşey demem aylarca bekleyenler varmış ne yapıyorlarsa aylarca... Almayın aldırmayın....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kwek -- 22 Ocak 2015; 23:00:24 >







  • Calinti kartla mı ödeme yapmaya calistin kardes
    O siteden cok alisveris yaptım bir tanesinde dahi ödeme iptal olmadı
    iade durumunda ise maksimum on beş günde iade oluyor tutar
    cool story bro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendime ait kartla ödeme yaptım çalıntı olsa niye iade bekleyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal ettikleri iyi olmuş, bir iki gündür millet yakınıyor G2A'dan aldıkları ubisoft oyunları hep banlanmış... Boşverin çöp gibi bir yerdir G2A, bugün oyunu oynarsın yarın oyunun silinir gider.
  • Madem öyle bende başımdan geçen bir problemi anlatayım.Hala devam ediyor ve sürekli mesaj atıyorum adamlara fakat durum değişmedi.
    22.01.2015 te g2a.com dan ininal kartımla gta 5 alıyordum.Ödeme sırasında hata verdi ve mesaj attım livechatten,arkadaşlar başka bir tarayıcı kullanmamı önderdiler bende firefox kullanarak ödemeyi yaptım.daha sonra siparişi kontrol edeyim dedim satın alınanlara geldim sizce ne gördüm? 4 adet gta 5 gözüküyordu.125 tl çektiler fakat siparişlerin hepsi pending yani ödeme bekleme halindeydi.Tekrar livechat kullanarak durumu bildirdim.1 siparişi iptal ettiler fakat diğer 3 ü hala duruyordu.o günden beri livechat ile konuşuyoruz ve mail atıyoruz fakat hala bir çözüm bulmuş değiller.Ya paramızı geri verin yada oyunu verin diyoruz cevap yok.
    TEK KELİME İLE REZALET.Üstelik satış sonrası %100 memnuniyet diyorlar.
  • g2a da tek sorun yaşayan sen değilsin, boşver bi daha bulaşma
  • Açıkçası pek umutlu değilim önünümüzdeki 1 ay boyunca ödeme yapmazlar bana onlar ödeme yapmayana kadar oyunda almak iistemiyorum işleri belli olmaz belki yanlislik oldu oyun verelim derler 2 oyun olur anlayacağiniz pisman oldum 40 lira daha fazla verip originden alsaydımda kafam rahat olsaydı
  • Bilgilendirmedir... Bankayı internetten şikayet edip hergün G2A ile mesajlaşıp durumu 1 haftada çözdüm iade geldi aynı sorunu yaşaynlar aynı sistemi takip etsinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal ile g2a dan sıkıntısız bir çok oyun aldım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilmez ya g2a ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla açığı var g2a nın ve seni kale almıyorlar çoğu zaman uğraş dur...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.