Şimdi Ara

G2A.com'dan uzak durun, GTA 5 almayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SA beyler 23 Nisan'da G2A.com'dan GTA 5 aldım fakat sistemleri "order" oluşturmadı, bunun üzerine ticket attım, live chat yaptım. Finansal uzmanlarına sevkettiklerini söylediler, adamlara İş Bankası'nın internet bankacılığına İngilizce girip ödemenin gözüktüğü satırı attım, bütün detayları içeriyordu. Buna rağmen beni 13 gün beklettiler ve bu sırada dosyayı bir kere olsun update etmediler. Live chat'e her bağlandığımda da beni sürekli oyaladılar hiç bir şekilde çözüm üretmediler. En sonunda İş Bankası'ndan harcama itiraz formu yolladım. Diyeceğim o beyler bunlar çok ahlaksız insanlar aman uzak durun, paranızla rezil oluyorsunuz.



  • Ben aldım GTA 5 sorun çıkmadı güvenle alın istediğiniz oyunu arkadaş bir talihsizlik yaşamış binde bir olur bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binde bir olur belki ama ödeme detaylarının tamamı belli olan bir parayı alıp da 13 gün boyunca müşteriyi uzmanlarımız parayı izlemeye çalışıyorlar diyerekten oyalamak müşteri memnuniyetiyle bağdaşan birşey değildir ki dosyayı da açmış uzmanları, sırada beklemiyordum. Bu durumu telafi etmek için de hiçbirşey yapmadılar sadece elimi kolumu bağladılar başka bir yerden de alamadım oyunu. Burada önemli olan sorunla karşılaşma olasılığınız değil arkadaşlar. Gelin görün karşılaşırsanız maaruz kalacağınız muamele budur ona göre düşünüp öyle alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerrys35 -- 5 Mayıs 2015; 18:03:04 >
  • Bu olay benim de başıma 3 kere geldi. "G2A.COM'dan uzak durun" demeyeceğim, yine de öneririm; fakat bu riski de göze alın. Ama bende para iadesini yaptılar. Tabii hemen iade etmiyorlar, 2 hafta gibi bir süre sürüyor işlem.

    Önce telefon numaramızı girdiğimiz ve bir ihtimal arama beklediğimiz sayfada 10 dakika beklemiştim, ne bir çağrı var ne de verilen bir Key. Sonra biraz daha bekledim, hâlâ bir şey olmayınca Ticket açtım. Siparişim geri çevrilmiş meğer. İşin gıcık eden bir yanı, neden geri çevrildiğini öğrenemiyoruz. Birkaç olası şey sıralıyorlar; ama klasik şeyler: Kredi kartı numarası gibi bilgileri doğru girdiğinize emin olun, telefon numaranızı doğru girdiğinize emin olun, kredi kartında bakiye olup olmadığına emin olun, veri alışverişini engelleyen antivirüs gibi bir yazılım varsa denetleyin... Üstelik en çok oylanan satıcıyı seçmiştim ve Shield'i de siparişe dahil etmiştim. Tüm bilgileri doğru girdiğime de emindim, kredi kartımda da bakiye vardı.

    Başarısız olan bir tanesini başka bir satıcıdan satın almayı denedim, başarılı bir şekilde gerçekleşti ve oyunu alıp, etkinleştirip, yükleyip, oynadım. Satıcıya göre de değişiyor yani.

    Yine de uzak durmanızı söylemiyorum. Güzel fırsatlar var. Ama satın almadan önce bu riski de göze alın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.