Şimdi Ara

G.Birliği, Korkmaz ile yollarını ayırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G.Birliği, Korkmaz ile yollarını ayırdı

    Turkcell Süper Lig'de küme düşme potasında bulunan Gençlerbirliği'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

    Ligde Bursaspor deplasmanında rakibine 2-1 yenilen başkent ekibinde yönetim kurulu üyesi Enis Safi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Kendisiyle oturup karşılıklı anlaşma yolunu tercih ettik, ancak kendisi bize sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinden yana olduğunu söyledi. Görevini bırakmayacağını bize iletti'' dedi.

    Korkmaz'ın kulüpten sezon sonuna kadar 55 bin YTL alacağının bulunduğunu, bunu da kendisine ödeyeceklerini belirten Safi, şöyle konuştu:

    ''Şartlara uyacağız. Tazminatını verdikten sonra mahkemeye gerek yok. Sezon sonuna kadar olan alacakları ödenecek. Teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Bugün, yarın sonuçlandırmayı planlıyoruz.''

    Enis Safi, Mesut Bakkal ile ilgili sorulara ise ''Başkan, Mesut hocayla sözde anlaşmış olabilir, ancak ben yazılı sözleşmeden bahsediyorum. Bizim için önemli olan da bu'' diyerek sözlerini tamamladı.


    30.01.2008

    Kaynak : AA




    ya bu kaçıncı hoca oldu gençlerde bu sene benim saydığım 6 mı ne?


    oha.jpg







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.