Şimdi Ara

Fw tamam simdi de Sebeke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar az önce telefonuma FWyi nihayet attim.yükledim telefonumu actim fakat bu sefer de servis gerekli diyor sebekeyi bulmuyor...

    Nasil Olcak..!



  • hocam öncelikle niye her sorun için ayrı başlık açıyorsunuz? sxg75 forumu yetmedi mi size.

    ikinci olarak size aynı sorunun başıma geldiğini belirterek nasıl çözüldüğünü anlattım ve birçok arkadaş ta size yardımcı olmaya çalıştı buna rağmen tekrar tekrar sormanıza anlam veremedim.

    ana başlıkta gönderdiğimi tekratr gönderiyorum deneyin olmazsa o zaman yazın ama ayrı başlıkta değil ana konunun altına kolay gelsin

    Telefonum göçtü ve açılmıyordu devamlı kendini resetliyordu.

    Önce şarj ettim. 3wgsup programını kurdum bilgisayara. Yazılım yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra telefonu # ve açma tuşuna basarak recovery modunda açtım. 3wgsup ile yazılımını yükledim. Telefon açıldı ancak sonrasında servis gerekli yazısı çıktı ekranda. Forumlardan qcn dosyasını onarmam gerektiğini öğrendim. Wolf51.qcn dosyasını buldum. Qpst programını kurdum. Önce QPST altındaki software download programı ile eski qcn yi backup ladım 0000000_0.qcn isimli bir dosya backuplandı. Sonra wolf51.qcn yi kullanarak repair ettim qcn dosyasını. Telefon çalıştı hat da buldu.

    Ancak bu seferde sms ve blutooth çalışmadı ve blutooth adrress is not set uyarsısı verdi. . Qxdm programını kullanarak 447 nv itemini değiştirmeye çalıştım forumda değerleriri 0x01 olarak değiştirmem gerektiği yazıyordu. Beceremedim. Dosya sadece okunabilir uyarısı aldım.

    Tekrardan yazılım güncellemesi yaptım sms düzeldi. Ancak bluetooth yine çalışmadı

    En son olarak daha önce yedeklediğim 000000_0.qcn dosyasını kullanarak tekrar qcn dosyasını onardım ve sonunda bluetooth da çalıştı.


    qpst forumda defalarca verişmişti. aratırsan bulursun. qpst bir çok programdan oluşuyor. software download programında seklemelre var yedeklemek için back- up ve onarmak için de restore sekmesini kullanacaksın.

    http://rapid+share.com/files/88559092/pc.rar.html linkte hem 000000_0.qcn hemde wolf51.qcn var.




  • ya hocam yine yapamadim önce backuptan 000000_0.qcn dosyasni backupladm sonra wolf5.1 qcn dosyasni yine ayni sekilde backupladiom kapattim aactim teli yine olmadi görmedi.
    000000_0.qcn dosyasni restore ettim tel kenini resetledi yine olmadi....


    yapamiyorum.
    birdee hangi dosyasinin nv items 0*01 olcak...
  • yukarıda yazdığı gibi nv item item 447 o değerde olacak ama benim tavsiyem tekrar fw yüklemen olmazsa bir daha sonunda düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.