Şimdi Ara

Futbolcuya Allah'ın hırsızı demek serbestmiş ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde tahrik ve hakaret içeren mesajları şikayet ettiğimde Beşiktaşlı olduğu bilinen RevivaL isimli yönetici arkadaş , işlem yapılacak bir şey yok deyip şikayeti kapatıyordu. Pek üzerine gitmedim çokta önemli değil.

    Ama dün Burak Yılmaz için yapılan bir videoyu paylaşmak için açılan bir konuda , herkes Burak ve videoyu yapan kişi hakkında medeni bir şekilde sohbet ederken Beşiktaşlı bir üye "Allah'ın hırsızı" diye mesaj attı. Mesajı şikayet edip acaba bunda da ceza vermeyecek mi diye üyeyi takibe aldım. Aradan 24 saatten fazla zaman geçmesine rağmen üye ceza almadı. Neden ceza verilmedi sebebini öğrenebilir miyim ? aksi durumda forumdestek'e şikayet edeceğim dediğimde bana verilen cevabı sizinle paylaşmak istedim.

     Futbolcuya Allah'ın hırsızı demek serbestmiş ?!


    Görüldüğü gibi Burak Yılmaz'a Allah'ın hırsızı denmesi onun açısından ceza verilecek bir durum değilmiş. İstersem kendisini şikayet edebilir mişim. Burak ve Bjk taraftarı arasındaki ilişkiyi bildiğimden , bu mesajı yazanın ve kendisinin de Beşiktaşlı olması da ayrı bir muamma. Mesaj hoşuna gitmiş olacak ki bana böyle komik bir cevap verdi.

    Spor bölümü kurallarının 2. ve 3. maddesinde nelere ceza verileceği açıkça yazarken , bu arkadaş son günlerde kafasına göre işlem yapıyor. Onun açısından ceza yokmuş bu nedir yahu ? Bu işin senin açından benim açımdanı mı var ? Kural neyse uygulayacaksın bu kadar basit.

    Tüpçü , emek hırsızı , yalancı , eşofmanlı , boş adam , şaban vb kelimeler yazanlar ceza alırken Allah'ın hırsızı demek serbestmiş ?!

    Rakip takım futbolcularına gönül rahatlığı ile Allah'ın hırsızı diyebilirsiniz. Nasıl olsa bu kelimenin hakarete girmediğini ve yöneticiler açısından ceza sebebi olmadığını teyit etmiş olduk.







  • Ayip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlaşılan o yönetici tarafsızlığı kaybetmiş. yoksa o sözü biz yazsak kesin ceza alırız.
  • revival denen yonetici ipin ucunu kacirdi artik. ciddi bir sekilde bu adami uzaklastirmamiz lazim galatasaray bolumunden. katilanlar varsa imza toplayip yonetime verelim. adam ciddi anlamda can sikmaya basladi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben amblemi kanarya olanlara kuş dedim diye 7 gün çizildim şu forumda. Takım adı vermiyorum ne olur ne olmaz.
  • ben genel olarak isim vermeden allah belalarını versin dedim diye 4 gün uzaklaşırma yedim bi konuda. ona bakan modsa buna bakan ne ? cezalar kişisel görüşe göre verilmemeli, verilirse böyle saçmalıklar çıkar ortaya.
  • Biz Allah'ın tüpçüsü desek hatta tüpçü desek direkt banlanıyoruz ama.
  • Admine 3 ayrı mantıklı şikayet gönderdim her seferşnde yapılacak işlem yoktur diyor. Aynısını ben yazsam direk uyarıları hatta banı yiyoruz ne iş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef Taraftar forumunun hali bu. Taraflı yönetim
  • Beraber hareket edebiliriz ben destekliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor bölümünde kim yönetici olursa olsun beğenilmeyecek.Sürekli bir eleştiri var.Çok net kurallar konulmalı bu bölüme.
  • Geçen ümit özata bir laf söyledim şimdi yazarsam gene banlarlar en iyisi yazmiyim 4 gün uzaklaştırma verdiler. Biz en ufak şeyde ceza alıyoruz kesinlikle taraflı yönetim var. Neymiş 3. kişiye hakaretmiş bırakın Allah aşkına adamlar televizyon yorumcusunu bile savunur hale gelmiş böyle bir taraflı yönetim var işte.
  • beşiktaşli yöneticiler berbat dostum.



    rinaldinhoyla nerdeyse gerdeğe girdiler bi imza attiramadilar adam bunlari kendi takimindan fazla para kullanmak için kullandi.

    beşiktaş ve yönetici lafi bi araya gelmez .çevi diye bi adam var .baskan şunu dedi diyorlar o başkanin fikri banane diyor.kimin baskaniysa orman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senceru v2
  • nerden buluyolar da bunları yönetici yapıyolar anlamıyorum ya?
  • Peki simdi revival içinde " Allah'ın hırsızı" desek onun açısından ceza verilecek bir durum olmamış oluyor dimi ! Kendi demiş "bana göre cezalık bir durum yok" diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünde Onurbk isimli üye stadımızın ismiyle alay etti toki arena diye, şikayet ettik ama adamların kafası rahat nasılsa bir şey olmuyor.Benim anlamadığım nokta neden bütün her yere Bjk yöneticisi yetişiyor, bu sitede Gs Fb admini yok mu aktif anlamıyorum ki.
  • Allahin hirsizi @RevivaL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber gibi bir platformda bu tür taraflı olayların olmaması gerekir. Forumdestekteki adam Galatasaraylı çıkar ceza gelmez, burdaki yöneticiyle konuşursun Beşiktaşlıdır 15 gün verir. Saçma sapan işler. Beşiktaşlılar'ın Burak konusundaki kuyruk acısı belli, olanlar belli. Hala bu yönetici hakkında işlem yapılmıyorsa, benim bu forumda ne işim var? Eminim yönetici korunacaktır, DH'nin uçtaki insanları tarafından. Benim kişisel haklarımın korunması lazım, yöneticinin değil. DH'yi DH yapan buradaki milyonlarca kullanıcı. Yöneticiler olsa ne olur olmasa ne olur? Tüpçü,hapçı yazınca ceza vermeyi de iyi biliyorlar.
  • Bu mesaj yüzünden 4 gün ban yedim var mı ötesi?
     Futbolcuya Allah'ın hırsızı demek serbestmiş ?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.