Şimdi Ara

Futbol ikonu Lionel Messi'nin hikayesi Apple belgeselleriyle canlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple TV’de bulunan MLS Season Pass'in önemi, futbol efsanesi Lionel Messi'nin lige gelişiyle birlikte hızla artıyor. Apple, yayın servisi Apple TV+ için geliştirmekte olduğu birden fazla Lionel Messi belgesel dizisiyle bu heyecandan ve artan ilgiden faydalanmak istiyor.



    Apple, Messi belgeselleri hazırlıyor



    Projelerden ilki aslında geçtiğimiz haziran ayında duyurulmuştu. Bu proje, Messi'nin geçen yıl Katar'da kazandığı ilk Dünya Kupası zaferini ve bu süreçte yaşadıklarını temel alacak. Bununla birlikte Apple’ın Messi'nin MLS kariyerini hedef alan ikinci bir belgesel üzerinde de çalıştığı belirtiliyor.




    Dünya Kupası belgesel dizisi dört bölümden oluşacak. MLS belgesel dizisi ise altı bölümden oluşacak. Her iki projenin de yapımcılığını Smuggler Entertainment üstleniyor. Lionel Messi’nin özel kamera arkası görüntülerinin de olacağı projelerin şimdilik hani isimlerle çıkacağı ve yayın tarihlerinin ne olacağı belirsiz durumda.



    Ayrıca Bkz.Bruce Lee hakkında ilk anime olan House of Lee'nin tanıtımı yayınlandı



    Messi’nin belgeselleri halihazırda Apple TV+'ta yayınlanan ve aralarında They Call Me Magic, Super League, Real Madrid Until the End, Make or Break ve son olarak Stephen Curry Underrated adlı uzun metrajlı belgeselin de bulunduğu senaryosuz spor dizileri listesine katılacak. Apple TV+'ın aynı zamanda Nike, Meadowlark ve diğer markalarla sporla ilgili diziler ve filmler yapmak için prodüksiyon anlaşmaları bulunuyor. Bununla birlikte Messi'nin temmuz ayında Inter Miami'ye katılmasından bu yana, MLS Season Pass'in abone sayısının iki kattan fazla arttığı geçen hafta açıklandı.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2023/08/14/apple-lionel-messi-documentary-series/







  • Ronaldo'nun Coca-Colaya çaktığı gibi cakamadigi için artık Ronaldocuyum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahudiler parlatıyor işte. amaç; ronaldo gibi tarihin en iyisine ders vermek.

  • Güzel haber. Messi öyle bir efsane ki denk geldiğim zaman bana MLS maçlarını bile seyrettiriyor. :) Bu arada Apple TV+ gerçekten de çok başarılı bir platform. MLS Season Pass almadım ama normal Apple TV+ aboneliğimle seçili maçları seyredebiliyorum. Apple buna imkan sağlıyor. Hatta geçen günlerde Leagues Cup finalini, Nashville - Inter Miami maçını seyretmiştim. Yayın gayet iyiydi, görüntü kalitesi, anlatım, vs. Reese Witherspoon'da oradaydı, (hala taş gibi hatun) ve topu sahaya doğru o getirdi zaten. :) Amerikalılar bu entertainment konusunda çok başarılılar zaten.





  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Apple TV+ candır hocam :)

  • Messinin maaşının bir kısmını veriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.