Şimdi Ara

FullOyun indir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımıza internet teknolojilerinin girmesi ile birlikte, internetten beklentiler de git gide arttı. İnternetin ortaya çıktığı ilk yollarda internetten beklentiler sadece ihtiyaçları karşılamak yada ticari amaçla para kazandıracak işler iken günümüzde internet teknolojilerinin iyice gelişmesi ile birlikte internetten beklentiler biraz daha eğlenceye yönelik olmaya başladı. İnternetin hayatımıza getirdiği kolaylıklarla her işimizi oturarak halletmeye başladık. İnternetin eşsiz bilgi kaynaklarından olabildiğince fazlaca faydalanan bizler, internetin bize yetmediği kanısına varmaya da başladık. Bu nedenle artık eğlence sektöründeki web siteleri daha çok ziyaret edilmeye başladı. Eğlence sektöründeki web sitelerine en güzel örnek oyun siteleri, film izleme siteleri, sosyal paylaşım ortamlarıdır. Ancak bunların arasında en fazla ziyaret edilenler hiç şüphe yok ki oyun siteleridir.FullOyun indir

    OyunPaylas.Net yeni bir site olmasına rağmen kısa sürede kendi ziyaretçi kitlesini oluşturmuştur.Full Oyunları Bedava indirmeniz mümkün.Sitemizdeki oyunları FullOyun indir anasayfasından kategorilerden birini secerek indirmeye baslayabilirsiniz.
    Sitenin yapımcıları ve editörleri son derece seviyeli bir ortamı insanlara yaşatmaya çalışırken,Gözleri yormayan tasarımı ve şıklığıyla göz dolduruyor.
    1 GB'lık Partlar Halinde Oyunlar Sunulmaktadır.5 Adet Filehost'a Yüklenmektedir.Bunlar Letitbit,Turbobit,Redbunker,Uploaded,Fastsonic'dir.
    Keyifli Oyunlar Dileriz.
    Sitede bulunun oyun kategorileri şöyledir;
    Aksiyon Oyunları
    FPS Oyunları
    Strateji Oyunları
    Spor - Yarış Oyunları
    Simulasyon Oyunları







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.