Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.747
Cevap
87
Favori
201.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    Sonuçları bekliyoruz, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikir_taneleri -- 23 Mayıs 2018; 13:12:20 >
  • Kömür dediğiniz taş (oltu taşı) yere attığınızda yerden epey yukarıya sekmesi plastik gibi bütün tepkileri vermesi normal mi ?
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    Tabiki normaldir, zira küre kesim kuka da o kadar zıplar.Buradaki zıplamanın ana etkeni küre kesim olmasıdır.Bu ivme kazandırır.Zira aynı oltunun beyzi kesiminde bu sekmeyi alamazsınız.Bu zıplamanın tek sebebi küre kesim olmasıdır.Bu test için bir yöntem zaten değildir.Buna göre karar verip vermediğinizi bilmiyorum ancak;aşağıdaki testleri yaparak bize bilgi vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

    En kolay şekilde bir kargaburun ile herhangi bir taşı kırınız, içerisine bakınız.Kömür gibi olduğu direkt belli olacaktır.Daha sonra dilerseniz maşa ile yakınız karbonmonoksit kokusunu alırsınız, isli şekilde kömür gibi yanacaktır.

    Veyahut herhangi bir habbeyi veya imameyi beyaz kağıt üzerine bastırarak çiziniz.Silik kahverengi iz çıkaracaktır.Ayrıca zımparalayabilirsiniz, yine sonuç kahverengi toz olacaktır.

    Tespihi avucunuza alıp hohlayınız, taşlar buharlanacaktır.

    Bunlardan sonra herhangi bir şüphe kalırsa birkaç test daha iletebilirim, beklemedeyim.Saygılarımla




  • Bütün kontrolleri yapana kadar mesajlarımı siliyorum. tek mesajda toplayacağım.

    Kırdım ve baktığımda haklısınız. Yaktım yine haklısınız. Şu an sadece bu kadar hafif olması taş gibi ağır olmaması tuhafıma gitti. Nette epey araştırdım bununla ilgilide normal olduğunu söylemekteler. Gönül rahatlığı ile kullanacağım o zaman. Tespihleri açtığım an yanımda bulunan arkadaşların yönlendirmesi ile bir an fazla çıkışmış olabilirim. Kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 23 Mayıs 2018; 13:31:59 >
  • Konu sahibine özel mesaj da gönderdim ancak buraya da yazmak istiyorum. Ürün elime az önce ulaştı hemen açıp incelemeye koyuldum. Erzurumda olduğumdan Hali hazırda iki tane işlemeli oltu var elimde. Hemen onlarla kıyaslamaya başladım.

    Gelen üründeki tanelerin bir tanesinde bile torna izi göremedim. Bütün taşlar birbirinin tamamen aynısı hem şekil hem boyut olarak. Ayrıca ip geçme yerleri tornadan çıktığı için normalde dışa doğru çıkık olur. Ancak bu taşların hepsi sıfıra sıfır. Ayrıca ilginç şekilde taş buhar tutmuyor tutması gerekirken. Yakma ve zımpara testlerini yapmaya gerek duymadım çünkü gelen ürünün tornadan çıkmadığı el yapımı olmadığı biraz bilginiz varsa anlaşılıyor.

    Arkadaşa pm attım dönüşü doğrultusunda bir yol izleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılarımla başından beri özveriyle ilgilendi hocam sağolsun. Çözülebilecek en iyi şekilde de çözüme ulaştırdı. Müşterisine karşı olan tutumunu ben şimdiye kadar başka hiçbir alışverişimde görmedim. Ben kendisinden razıyım Allah da ondan razı olsun. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. İnşallah başka sorunsuz alışverişlerimizde tekrar görüşürüz. Sağlıcakla kalın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.