Şimdi Ara

Fujifilm X-T2 mi Canon m50 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Amatör gazetecilik yapıyorum. bütcem 7 bin tl. Bir adet fotograf makinası almayı düşünüyorum. Genelde fotoğraf makinası olarak kullanacağım çok az olmakla beraber basın toplantılarında 30 dakika'ya varan videolar çekeceğim.


    Yaptığım araştırmalarda
    Fujifilm X-T2, Canon m50 ve Canon 250 arasında kaldım. Sizin öneriniz ne olur.



  • Lens sistemini de göz önüne almanızı tavsiye ederim zira EF-M bayonet biraz zayıf. Olympus E-M10 Mark 3'ü de inceleyebilirsiniz, attığınız makinelere göre daha ucuz, gövdeden biraz kısıp lense yatırım yapmak isterseniz belki iyi bir seçenek olabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    Lens sistemini de göz önüne almanızı tavsiye ederim zira EF-M bayonet biraz zayıf. Olympus E-M10 Mark 3'ü de inceleyebilirsiniz, attığınız makinelere göre daha ucuz, gövdeden biraz kısıp lense yatırım yapmak isterseniz belki iyi bir seçenek olabilir

    Hocam Xt4 baktım 16-80 lensle birlikte 15.900 tl fiyatı var. Bana öneriniz ne olur amaç gezilen görülen tarihsel mekansal manzara fotoları cekmek. Video 2. planda belki de hiç kullanılmayacak. Bana fiyat cok yukarda geldi.

  • navigator_ N kullanıcısına yanıt

    xt4 video makinesi hocam, video çekmeyecekseniz ona hiç bulaşmayın derim. fujinin modellerine pek hakim olduğum söylenemez o yüzden bir yorum yapamıyorum ama illaki güzel "fotoğraf" makineleri vardır.. olympus e-m10 mark 1'i kullandım, fiyatına göre fotoğraf kalitesi güzeldi, lakin videosu berbattı mesela. ikinci el e-m10 mark 2'lere de bakabilirsiniz, sensörü daha küçük olduğu için hem makineler hem de lensler daha küçük oluyor.


    sonynin a7'lerini de millet seviyor belki onu da bulma şansınız olabilir. makine alırken onun yanına bir tane de lens belirleyin ona göre alışveriş yapın derim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.