Şimdi Ara

Fuji - HS25 mi ? Nikon D3100 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin..

    Benim aslında garip bir sorum olacak çünkü iki makine aynı klasta değilse de sormak istiyorum..

    Ben bir fotoğraf makinesi almak istiyorum ama amacım almış olmak için öylesine almak değil, özellikleri ileriye biraz daha dönük olan ve verim alabileceğim bir makine edinmek istiyorum.. FujiFilm HS 25 ve Nikon D3100 tanıttılar, oradaki adam HS25 i tavsiye etti ancak Fuji bildiğim kadarıyla SLR değil, dijital olarak ayrılıyor. Yani ikisi farklı olsa da adam bu daha iyi diyor, ben fiyatlarını sordum Nikon D3100 ile HS25 arasında 200 lira fark var dedi. Nikon alırsam ilerleyen dönemlerde Lens yükseltebilirim ama Fujide o yok.. fakat kafam karıştı biraz.. Amacım öyle aşırı iyisi olmasın ama güzel fotolar çekebilmek siz ne tavsiye edersiniz bu ikisi arasında fiyat farkı da olmadığı için sormak istedim..

    Verilen cevaplara şimdiden teşekkür ederim..



  • forumlarda en çok sorulan sorulardan, makinalar kısmına ilk kez bakıyorsanız haberiniz olmayabilir...
    aynı zamanda kesin cevabı olmayan bir sorudur, bazısı hs25 der, kimisi d3100...
    ya eski konulara bir göz atın, yada mağazaya tekrar gidin ve her iki makinayı da dakikalarca inceleyin, tüm yönlerini düşünün ve karar verin...
  • Hs25 ballandıra ballandıra anlattı satış temsilcileri, gold, teknosa, bimeks... teknosanın hakkını yemeyeyim. Eleman merceklilere yönlendirmek istedi.

    Makineden anlamam. Ama bir türlü gözüme hoş gele resim çekmeyi beceremedim. 200tl lik Olimpus makinem var ondan pek bi fark göremedim. Bugün cihazı geri verdim. Umarım iadesini kabul ederler.

    İşi bilen arkadaşların yorumu olacaktır mutlaka ama hs25 almadan iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuji çalışanı bir tanıdığım var, o bile HS serisi kullanmıyor. Artık sen düşün ne kadar iyi :)
  • Teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için, amacım zaten fikir almaktı benim :) ama dediğiniz gibi ileriye dönük olarak sanırm Nikon daha iyi bir tercih olacak.. Tabii ki zevkler tartışılmaz herkese göre değişebilecek bir durum.. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum..
  • Tabiki D3100... Fuji parasını hak etmiyor. D3100 ve HS25'i aynı koşullarda karşılaştırın. D3100 kaliteyi katlamazsa HS25'in yanında daha da yazmıyorum buraya...
  • d3100 tabi ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.