Şimdi Ara

FS 2004-FSX SİSTEM TAVSİYELERİ VE SORUNLARI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
18.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neyse hocam bugün bilgisayarımda office'nin kurulu olmadıgını farkettim.Onu kurdum sora masaüstünde bi klasöre kaydettim cdleri öle kurdum sorun kalmadı şimdilik sizden tek istegim ground environment pro nun serial i onu da bulursam her şey tamam olacak lütfen yardım
  • Arkdaşlar benim sistem imzada göründüğü şekilde. Ben de oyunu dün aldım ve kurdum. İmzamda göründüğü gibi ekran kartım dahili HD4200 ve ben bu oyunu çok rahat en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Sİstemimde en ufak bir kasılma yok. Diğer arkadaşların sistem kasılmalarına yönelik yazdıkları beni şaşırttı işin doğrusu. İşin açıkcası oyunun grafiğini pek beğenmedim. Ama önemli olan uçmak .). Bir de konu içinde tartışılan ek paketleri yükleyip deneyeceğim. Düşüncelerimi yine burada paylaşırım.

    Joystick olarak logitech extreme 3D pro aldım ben. Tavsiye ederim gayet iyi bir kullanımı var.
  • Hocam en sonunda ge pro ve rex i de sorunsuz bi şekilde yükledim kurdum.Çok şükür artık daha gerçekçi ve muhteşem bi simulasyonum var.Pmdg 747 yi indirdim şimdi simulasyondan zevk almaya başladım işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: retchop

    Arkdaşlar benim sistem imzada göründüğü şekilde. Ben de oyunu dün aldım ve kurdum. İmzamda göründüğü gibi ekran kartım dahili HD4200 ve ben bu oyunu çok rahat en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Sİstemimde en ufak bir kasılma yok. Diğer arkadaşların sistem kasılmalarına yönelik yazdıkları beni şaşırttı işin doğrusu. İşin açıkcası oyunun grafiğini pek beğenmedim. Ama önemli olan uçmak .). Bir de konu içinde tartışılan ek paketleri yükleyip deneyeceğim. Düşüncelerimi yine burada paylaşırım.

    Joystick olarak logitech extreme 3D pro aldım ben. Tavsiye ederim gayet iyi bir kullanımı var.



    ilginç bir durum olsa da sizin için oldukça olumlu bir sıradışılık
    settings ayarlarınızın ve büyük bir şehrin hava alanınıdayken alınmış birkaç ss ekleyebilir misiniz? birkaç değişik havadurumunda olursa daha iyi olur.
    fps değerlerini merak ettim. teşekkürler.




  • ndb ile iniş nasıl oluyor veya nasıl yararlanılıyor. diğer bir soru; çizilen rotada uçak kendi mi gidecek yoksa hdg ile kendimiz mi ayarlıyoruz.? slm
  •  FS 2004-FSX SİSTEM TAVSİYELERİ VE SORUNLARI


    NDB yapısı itibariyle sadece yön tayin etmeye yarayan ancak DME bilgisi yani uzaklık bilgisi vermeyen istasyonlardır. Chartta görülen ADA 395 de bunlardan biri. C veya D kategorisi bir uçak kullanıyorsanız ve atc sizi NDB RWY 05 yaklaşmasına serbest bıraktıysa uçağınızın ADF frekansını 395'e ayarlayıp ADA NDB'sine doğru yol alırsınız. Gerisi sadece okları ve irtifayı takip etmeye kalıyor. ADA'dan 204 uçuş başında ayrılmanız gerekiyor. 204 başta ayrılmanıza mani olan bir uçuş başıyla ADA'ya yaklaşıyorsanız paralel veya teardrop holda giriş patternini uygulayıp 205 başta ADA'yı karşılayıp sonrasında 204 başta ADA'yı terketmeniz gerekmekte. Bu arada ADA üzeri 3000 ft olmanız gerekmekte. ADA'dan 204 başta 2 dakika açılacağız. 2 dakikadan sonra uçuş başımızı sağa doğru 050'ye çevirip 05 pistini karşılayacağız. Tabi bu arada 2500 ft'e alçalmamız gerekmekte charta göre. 050 başa dönüp pisti karşımıza aldıktan sonrası pilotun işi. Görerek şartlarda inişi tamamlanacaktır. Biraz kısa oldu ama umarım yararlı olmuştur




  • burası sistem tavsiyeleri ve sorunları bölümü. yardım başlığı burada arkadaşlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_30246624/mpage_5//tm.htm#40197398
  • HP pavillion 4 gb ram, nvidia 9600 gt ekran kartı,core 2 duo p8400 , 32 bit işletim sistemim var bununla fsx oynayabilirmiyim?
  • ayarları ve eklentileri çok abartmadan oynayabilirsin.
  • Arkadaşlar Logitect Extreme 3D pro almaya karar verdim ama anlamadığım bir yer var linki okuyup yardımcı olursanız sevinirim...

    http://forum.donanimhaber.com/m_41982484/tm.htm
  • arkadaslar asus n serisi 550m ekran kartlı makına ile yuksek ayar oynanırmı????
  • herkese selamlar.arkadaslar ben fsx i guzel eklentılerle beraber kasılmadan oynamak ıstıyorum.eskı bılgısayarımı sattım ve sımdı yıne bılgısayar bakıyorum ama cok kararsızım.bır akc asus marka gordum.asagıda yazdıgım asusun n53sn-sz013v model bılgısayarı sistemsel ozellıklerıyle sizce yuksek kalıtede oynamak ıcın yeterlımıdır yoksa ıllakı ekran kartı ati 5650 mı olmalı?sımdıden cok tesekkur ederım.

    Almayı dusundugum bılgısayar ASUS N53SN-SZ013V

    Ürün Kodu N53SN-SZ013V

    Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core� i7
    İşlemci Hızı 2.0 GHz
    İşlemci Numarası 2630QM
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT550M
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Optik Sürücü DVD±RW
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.7 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

    link:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188




  • hangi simi kullanmak için soruyorsunuz? fs2004 ise evet oynatır, fsx içinse laptoplarda yüksek verim alamayabilirsiniz. çok eklenti kurmayacağım ve yüksek ayarlarda kullanmayacağım derseniz olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    hangi simi kullanmak için soruyorsunuz? fs2004 ise evet oynatır, fsx içinse laptoplarda yüksek verim alamayabilirsiniz. çok eklenti kurmayacağım ve yüksek ayarlarda kullanmayacağım derseniz olabilir.

    fs 2004 u benım 512 mblık ekran kartına sahıp olan eskı bılgısayarımdada eklentılerle kasılmadan verım alıyordum.bu bılgısayarın fsx de guzel eklentılerle yuksek kalıtede verım alabılırım dıye dusundum.2gblık ekran kartı var.sadece ekran kartı degıl dıger donanımsal ozellıklerıde guzel gıbı.fsx de yuksek kalıtede yeterlı olabılecegını dusundum .yanlıs mı dusunuyorum acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan111 -- 2 Haziran 2011; 13:15:09 >
  • ekran kartının hafızası çok fazla birşey ifade etmiyor. yüksek olması iyi birşey ama zaten 1gb tan fazla hafıza kullanıldığını görmedim, fsx açıkken genelde 400 mb civarı kullanıyor ekran kartı. bellek boyutuna göre ekran kartı övmek, hazır pc satıcılarının insanları kandırma yöntemidir. diğer özellikleri iyi olmadıkça 30 gb olsa da birşey ifade etmez, belli bir miktardan yukarısı dediğim giib işe bile yaramıyor.

    ayrıca fsx ekran kartından ziyade işlemciye yüklenir. çekirdek hızı oldukça önemli.
    fsx sistem düşmanıdır ve aç gözlüdür, ne verirseniz yutar.
    siz bi kurup deneyin, olursa devam edersiniz olmazsa fs9 da uçarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    ekran kartının hafızası çok fazla birşey ifade etmiyor. yüksek olması iyi birşey ama zaten 1gb tan fazla hafıza kullanıldığını görmedim, fsx açıkken genelde 400 mb civarı kullanıyor ekran kartı. bellek boyutuna göre ekran kartı övmek, hazır pc satıcılarının insanları kandırma yöntemidir. diğer özellikleri iyi olmadıkça 30 gb olsa da birşey ifade etmez, belli bir miktardan yukarısı dediğim giib işe bile yaramıyor.

    ayrıca fsx ekran kartından ziyade işlemciye yüklenir. çekirdek hızı oldukça önemli.
    fsx sistem düşmanıdır ve aç gözlüdür, ne verirseniz yutar.
    siz bi kurup deneyin, olursa devam edersiniz olmazsa fs9 da uçarsınız.

    fs9 da ucuyorum zaten cok keyıflı ama aklıma takılan su ki fsx ıcın sizce işlemcisi yeterli degil mi bu aletın?2,9 a kadar cıkıyor ki ekran kartıda gt550 arastırmalarıma gore atı 5650 den daha ıyı bı ekran kartı.kart belleki boyutundan bahsetmıyorum.ayrıcada rami 6 gb.birde fs den nvidia ekran kartlarıyla daha iyi verim alınıyormus bu dogru mu?teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan111 -- 2 Haziran 2011; 20:02:53 >




  • ram miktarı oldukça iyi, ekran kartı da sorun çıkaracak gibi görünmüyor. ben işlemciyi 2.0 olarak ele almıştım. 2.9 a çıkması işleri değiştirecektir. bence sistem fsx i kaldırabilir.
    ben olsam kesin denerdim.

    işlemci kullanımı ile ilgili iki örnek vereyim. aşağıdaki resimlerden ilki benim işlemcim yani amd x4 630 3.5 ghz de oc hali. (şuan 3.64 olarak kullanıyorum)
    ikinci resim ise intel i5 2500k işlemcisinin 4.7 ghz e kadar hızaşırtılmış hali. her iki ekran görüntüsü de yüksek kalite ve detaylı elentilerle alındı. tabi intel çok çok daha sistemi zorlayacak bir senaryo ile alnmıştı.

     FS 2004-FSX SİSTEM TAVSİYELERİ VE SORUNLARI


     FS 2004-FSX SİSTEM TAVSİYELERİ VE SORUNLARI


    her iki resimde görüldüğü gibi fsx, iki nolu çekirdeği limitlerine kadar kullanıyor. iki işlemci arasında 1200 mhz hız farkı olduğunu da göz önüne alın.
    işlemci kullanımı %30 larda olsa da çekirdeklerden biri %100 e ulaşınca darboğaz başlıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    ram miktarı oldukça iyi, ekran kartı da sorun çıkaracak gibi görünmüyor. ben işlemciyi 2.0 olarak ele almıştım. 2.9 a çıkması işleri değiştirecektir. bence sistem fsx i kaldırabilir.
    ben olsam kesin denerdim.

    işlemci kullanımı ile ilgili iki örnek vereyim. aşağıdaki resimlerden ilki benim işlemcim yani amd x4 630 3.5 ghz de oc hali. (şuan 3.64 olarak kullanıyorum)
    ikinci resim ise intel i5 2500k işlemcisinin 4.7 ghz e kadar hızaşırtılmış hali. her iki ekran görüntüsü de yüksek kalite ve detaylı elentilerle alındı. tabi intel çok çok daha sistemi zorlayacak bir senaryo ile alnmıştı.

     FS 2004-FSX SİSTEM TAVSİYELERİ VE SORUNLARI


     FS 2004-FSX SİSTEM TAVSİYELERİ VE SORUNLARI


    her iki resimde görüldüğü gibi fsx, iki nolu çekirdeği limitlerine kadar kullanıyor. iki işlemci arasında 1200 mhz hız farkı olduğunu da göz önüne alın.
    işlemci kullanımı %30 larda olsa da çekirdeklerden biri %100 e ulaşınca darboğaz başlıyor.

    acıkcası cok fazla bilgili olmadıgım ıcın pek anlayamadım.yani ıntel daha mı ıyı sonuc vermıs oluyor bu sekılde?




  • evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    evet

    yardımınız ıcın tesekurler.bu arada gt 550 dx 11 desteklıyormus bunu da ogrendım gozumdeki degeri arttı:)iyi gunler herkese
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.