Şimdi Ara

Frisby FX2 Tuşların Sabit Kalmama Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Başlıkta da bahsettiğim gibi Frisby Fx2 klavye sahibiyim. Klavye de 2 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. Ama şu an oyun içlerinde basılı tutmam gereken tuşlara bastığımda , örneğin tab - w - a - s - d vb, tuş basılı kalmıyor, sürekli basıp çekiyormuşum gibi davranıyor. Mesela ; Nfs oynarken w'ya basıp arabanın gitmesini beklerken sanki sürekli w'ya basıp çekiyormuşum gibi davranıyor. Veya Dota'a oynarken tab tuşuna basılı tutup skor ekranını bekliyorum. Lakin skor ekranı sürekli basıp çekiyormuşum gibi ekrandan gidip geliyor. Lakin tab tuşuna veya w-a-s-d tuşlarından birine basarken başka bir tuşa bastığımda sorun yokmuş gibi duruyor. Yani tab tuşuna bastıktan sonra capslock'a basarsam oyun içinde skor tabelası sabit duruyor. Veya w'ya basarken a'ya bastığım an araç düz hareket etmeye başlıyor. Klavyenin drivelarını sildim. Usb'den çektim, pc'yi resetledim. Lakin sorun çözülmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Ps: Sorun sadece w-a-s-d olarak değil, NFS oynarken ileri gitmek için U tuşuna atama yaptım. Lakin U tuşunada sürekli basıp çekiyormuşum gibi davranıyor.

    Yapışkan tuşlar - Süzme tuşlar ve bilimum ayar hiç değiştirilmedi. Hatta laptobum ile karşılaştırdım. Aynı ayarlarda.


    ps2 : FN + Q tuşuna basarak klavye modunu değiştirerek çözülmüştür. Kullanım klavuzlarında böyle bir mod değişimi yazmıyor. Konu kilitlenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrFeeLGooD -- 30 Kasım 2015; 22:38:08 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.