Şimdi Ara

Frisby fx2 klavye arızamı ayarmı bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar klavyede yazı yazarken sorun yok ama oyun oynarken tuşa basılı tutmama rağmen devamlı basıp çekiyormuşum gibi algılıyo örnek olarak evolve oyununda canavarla oynarken öldürdüğümüz yaratıkları -E- basarak yiyoruz ben basılı tutunca ısırıp ısırıp bırakıyo yada -W- basılı tuttuğumuzda karakter ilerliyoya bende topallıyarak gidiyo devamlı w-w-w- basıyomuşum gibi gidiyo sorunum bu win8.1 kullanıyorum bi ayarmı gerekiyo yoksa arızamı anlıyamadım yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler



  • Merhaba kardes ayni sorun bende de var. Heryere yazdim cevap bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var hocam. Eee öyleyse klavyede o sorun var hepsinde herhalde. Şimdi değişim mi yapsam iade mi etsem. Sizin düzeldi mi hocam? Bu arada benim de işletim sistemi w10. Bu arada nereden aldığınızı yazarsanız belki aynı anda üretildikleri için bir partide böyle sıkıntı olmuş olabilir. Ben ince hesaptan aldım da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decramer -- 1 Eylül 2015; 15:32:55 >
  • bende sorun halen aynı. frisby şirketine mail attım cevap bekliyorum. webdenal sitesinden almıştım. bu gidişle arıza diye geri gönderecem.
  • Hepinizin işletim sistemi windows 10 mu acaba ? ve sorun windows 10 ile beraber mi başladı ?

    Benim logitech klavye windows 10 a geçince sorun çıkardı ses açma kapama yapınca klavye üzerinden ekran kapanıp açılıyodu falan bi şekilde yazılımla hallettim.
    Bu kadar tesadüf olmaz bence çünkü
  • Hocam w7 de denedim sonuç aynı. Daha demin xpde denedim nereden bulduysam onda da sonuç aynı. Klavye üretiminde sıkıntı var sanırım. Ben yarın iade ediyorum. Frisby'e güven olmaz zaten nereden aldıysak. Comsis de telefonu açmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morbius108

    Hepinizin işletim sistemi windows 10 mu acaba ? ve sorun windows 10 ile beraber mi başladı ?

    Benim logitech klavye windows 10 a geçince sorun çıkardı ses açma kapama yapınca klavye üzerinden ekran kapanıp açılıyodu falan bi şekilde yazılımla hallettim.
    Bu kadar tesadüf olmaz bence çünkü

    windows 10 güncellemesi yaptıktan sonra başladı. tekrar windows 8.1e geçtim ama yine olmadı. firmaya mail attım cevap bekliyorum
  • Konuyu tamamen anlatıyorum. Sorunu olanlara yardımcı olur. Bu klavyeyi nereden alırsanız alın ilk başta bu sorunu yaşarsınız. Olmadı en geç 1-2 aya bu hale gelir. Klavyenin üretiminde sıkıntı varmış. Her kullanıcı aynı şikayeti dile getiriyor. Yani hemen iade hakkınızı kullanmanız sizin için daha hayırlı.
  • arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum aslında çok basit :) FN+Q tuşlarına basın yeterli :D FN+Q kombinasyonu akıllı klavyeyi oyun modundan iş moduna atıyor ve iş modunda oyun oynayamıyorsun. tekrar FN+Q yapınca oyun moduna geliyor ve herşey normale dönüyor :)
  • Sorun düzeldi mi? Bende klavye alacağım yakın bir zamanda 3 klavye arasında kaldım birisi bu klavye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jowiyaga -- 18 Ekim 2015; 14:03:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sorun çözüldü. sadece kısayol tuşlarıydı problem. demek ki farkında olmadan FN+Q tuşlarına aynı anda basmışım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlyPgs21

    evet sorun çözüldü. sadece kısayol tuşlarıydı problem. demek ki farkında olmadan FN+Q tuşlarına aynı anda basmışım :)

    hocam klavye ışığının parlaklığı nasıl ayarlanıyor ?
  • hocam birader muhtar senin o klavyeye yazan elinin parmaklarını öper öper öperim Allah senden razı olsun çok sinirimi bozmuştu çözüm oldu I LOVE YOU
  • yapuxna kullanıcısına yanıt
    konu yararlı işime yaradı çok teşekkürler
  • İyi günler bi konuda yardım istiyicektim bendede fx2 klavye var ve bi videoda izledigimde fn+renk tuşuna bastıgında yanıp sönüyordu tamam o oluyorda adam bi kombinasyon daha yapıp her yanıp söndügünde farklı renkte yanıp sönüyordu ve yanıp sönme hızı ayarlanıyordu ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.