Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.529
Cevap
21
Favori
133.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    3. Sezon 1. Bölümü de izledim. Saçlar uzamış yine.

    Chandler hariç.Jennice de döndü.


    ne iğrenç bir ses tonu ve gülüşü var değil mi

    "ohhh my god"




  • bende bu dizinin fanatiklerindenim..16 günde 10 sezonu bitirmiştim..

    yanlız biliyorsunuz divxplanet'ta sadece normal sürümlerin altyazıları var.uncut sürümlerin altyazıları yok..asıl esprilerde uncutlarda zaten..bu çeviri işlerinden anlayan biri keşke çevirsede bizde baştan izlesek bütün bölümleri.
  • bu arada wikipedia.com'da (ingilizce olanında) friend's ile ilgili çok geniş açıklamalar var.keşke ingilizce bilsemm...

    bu resmide oradan çaldım..

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry
  • uncut'ların eng çevirisi de yok sanırım.


    elif1907: cidden çok iğrenç 1 ses tonu var ve gülüşüde öyle
  • bu yalancı romantik dizisi var birol güven'in yazdığı yine hakan yılmaz'ın oynadığı. o dizideki cafeye dikkat ederseniz birebir central perk olduğunu görürsünüz. sadece cafenin ismi değişik o kadar. birol güven bir de dizi başlarken made in turkey yazısını yapıştırıyor ayrı bir gıcık kapıyorum
  • o kanepe son bölüme kadar duruyor mu ya
  • 10 sezon boyunca hep aynı yerde bizimkilerden başkası da oturmuyor zaten. bir bölümde 6lı cafeye giriyor bir bakıyorlar koltukların orası tamamen dolu oturmadan çıkıyorlar o zaman koltukalrda oturan işte senarist yönetmen kim varsa onlarmış.
  • Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 12 Ocak 2009; 15:22:26 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: koobee24

    10 sezon boyunca hep aynı yerde bizimkilerden başkası da oturmuyor zaten. bir bölümde 6lı cafeye giriyor bir bakıyorlar koltukların orası tamamen dolu oturmadan çıkıyorlar o zaman koltukalrda oturan işte senarist yönetmen kim varsa onlarmış.

    daha yeni geçtim o bölümü. 3. sezon 1. bölümde oluyor o olay.


    Ben 5teyim şuan.
  • 10 sezon tüm bölümlerini izledim devam etse gene izlerim hiç bıkmam
  • karnıma ağrı girdi ya

    3. sezon 17. bölüm de bitti.


    çok komikler cidden yahu.

    ross & rachel da ayrıldı.
  • kardeşim şimdi çok fazla bir şey ifade etmeyebilir o sahne ama daha sonra tekrar yaparsan friends için ne kadar önemli bir bölüm olduğunu görürsün hatta ekşi sözlükte bir yorum vardı bu bölüm için dur onu koyayım o daha iyi anlatır.

    bazı insanlara az bir şey ifade edebilir.. çoğu insana ise hiçbir şey ifade etmeyebilir.. ama friends'i ilk bölümünden beri izlemiş olan insanlara, kelimelere dökemeyecekleri bir duygu yoğunluğu ifade eder bu bölüm.. bana ise hayatımda televizyon karşısında geçirdiğim en güzel ve en duygusal 25 dakikayı ifade eder.. friends'in herhangi bir komedi dizisinden ne derece farklı olduğunu anlatır.. aslında dizinin nasıl hayatın bir parçası olduğunu ve bazen bir komedi dizisinin bile insanı gözyaşlarına boğabildiğini anlatır.. insanı güldürmekten çok daha ötesini anlatır bu bölüm.. ve bölümün sonunda with or without you girdiğinde, şarkının diziyle uyumuna inanamaz insan.. bono "i can't live with or without you" derken, sevginin ve sevmenin ne kadar zor olduğunu anlatır ross ve rachel'a.. "and you give yourself away" derkense zaten biz kendimizden geçmişizdir.. friends'i friends yapanın ne olduğunu anlatır bu dizi.. u2'yu u2 yapanın ne olduğunu da..




  • Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry

    Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry




  • Ben önceki bölümleri kastettim. Günde 7-8 bölüm izliyorum çünkü. O bölüm güzeldi komple duygusaldı. Ross'un Rachel'a sarılması etmesi gitmesi vs ama rachel'ın yine de affetmemesi
  • 5. sezon 6. bölümde bitti. Baya hızlı ilerliyorum ama erken bitince boşlukta kalıcam.

    İngiliz kız da ne gıcık ya nasıl 1 aksandır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    5. sezon 6. bölümde bitti. Baya hızlı ilerliyorum ama erken bitince boşlukta kalıcam.

    İngiliz kız da ne gıcık ya nasıl 1 aksandır.



    abi ne yaptın sen ya. çok çok hızlı gidiyorsun valla. ben daha ross'un düğünüyle ilgili meraklandıracaktım seni. ii bakalım neyse
  • Günde 1 sezon bitirdiğim oldu.

    Şuan 17. bölümdeyim sanırım. Bugün yarın 6. sezonu yarılamış olurum.
  • öncelikle şunu söyleyeyim.Arkadaşlar forumda spoiler diye bir özellik var.Kullanın.Daha diziyi izlememiş ya da izlediğiniz yere kadar gelmemiş arkadaşlar var heyecanını bozmayın.Şimdi rachel ile ross bahsi açılmışken şunu soracağım.Beni deli etmiştir.


    Ayrılık sonrası durumlarında beni şu deli etmiştir.Tamam ilk önce güya birleştiler sonra we were on a break geyiğiyle ayrıldılar.Sonra Emily ile düğün muhabbeti oldu.Rachel sırf Ross'u sevdiğini söylemek için apar topar London'a gitti söyleyemedi ama sonra söyledi.E şimdi b kadar zıraşık madem sonra Ross boşandı.Sonra hani şimdi biraz depresif takılcak dedi.E sonra?Rachel sakallı bir zibidiyle çıkmaya başladı.Ablasıyla yıkandığını görünce salladı falan da nedir bu yani friends yazarlarına en çok sinir olduğum iki yerden birisidir burası...Yani bu kadar aşık madem aşkını da itiraf etti sonra ne oldu söndü mü?Rachel aşkını itiraf etmesi için illa Ross'un başka bir british chippy ile evlenmesi mi gerekiyor?İkinci uyuz olduğum şey ise Ross ile Rachel'ı beraber gördüğüm her andan derin mutluluk duyan bir manyak pembediziizleyicimsi bir insan olarak Joey'le alakalı....Ama açıkçadı Rachel ile öpüşmelerine falan sinir olmuş değilim.Zaten bir halt olmadı bitti anasını satayım :)4 bölümde bitirdiler o işi...Benim Joey'e fena sinir olduğum bölüm 8.sezon son bölümdür.Lan tam Ross ile Rachel birlikte olabilecek 5 sene sonra bunun yaptığı şey öküzlüğün daniskası yani uyuz oldum ne işin var.3.sezondaki fotokopici kıza uyuz olmuştum ama Joeyin yüzüğü tutup mal mal bakmasına saç döktüm anasını satayım.

    Bir de şuna uyuz oluyorum.Herhangi bir dizide iki çifti beğeniyorsanız eğer onların beraber oldukları bölümleri izlemekten zevk alırsınız en azından çiftin fanları beraber olunan bölümlerin fazla olmasını ister.(Mesela That '70s show'da Eric ve Donnayı seviyorsanız ne mutlu size ilk 3 sezon beraberler.4.sezonda ayrı kalıyorlar.5.sezonda tekrar birleşiyorlar.8.sezon Ericsiz olduğu için dizi yazarlarının beyinleri ölüyor ve aptalötesi bir nedenle Eric telefonda Donna ile ayrılıyor.Finalde Eric geliyor öpüşüyorlar ama birleştiler mi belli değil hiçbirşey...Neyse sonuçta 8 sezon 6sında beraber görüyoruz sevimli çifti...E şimdi friends yazarları ne diye kasmışlar ki Ross ile Rachel tam son bölümde birleştirmeye...Nedir yani...Joey malı olmasaydı mekanda 8.sezon sonunda Ross ile Rachel birleşselerdi 2 sezon boyunca beraber görürdük çifti hatta 10.sezonda düğünlerini görürdük.Nedir bu kasıntı yani izleyici işkence çektirmekten zevk mi alıyorlar.Açıkçası beni Ross-Rachel'ın fanı yapan sahne 2.sezon 14 .bölüm finalidir.Mezuniyet videosu...O ne güzel bir sahnedir kardeşim işte sırf o sahneyle bütün tv-film çiftlerinden ayrılır ross-rachel...Daha önce hiçbir çiftin fanı olmamıştım zaten ama ross-rachel saçlar yoldurdu bana...8.sezonda bir partide davetlilere yalandan evli olduklarını anlatıyorlardı ya ross evlenme teklifini nasıl yaptığını anlatıyordu falan...O bölümün sonunda Rachel ile konuşmaları falan...Lan anlasanıza durumu atlayın birbirinize :) Ya da Rachel hamileyken Rosstan kimseyle çıkmamasını istiyor sonunda Ross güya şaka niyetine "kimseyle çıkmamı istemiyorsun aynı evde yaşıoyurz bla bla daha fazla bir şey istemiyor musun" demesinin ardından Rachel'ın belki deyip sonra şaka(güya) olduğunu anladıktan sonra kıvırması falan...Lan kıvılcım verip verip söndürüyorsunuz uçan tekme atacam.Neyse susayım dellendim.


    Birşey daha soracağım.10. sezon başlarken bildiğim kadarıyla yazarlar Friends için birkaç farklı son düşünüyordu.J.Aniston katıldığı bir programda söylemişti bunu hatta geyiğine bir skeç hazırlamıştı.Skeçte Friends ekibinden Rachel J.Aniston oynuyor diğerlerini seçme alakasız kişiler...Rachel Ross'la Joey arasında Ross'u seçtiğini söylüyor Joey de dışarı çıkıp kendini vuruyordu falan :) Neyse dizinin düşünülen diğer sonlarından bilinen hiç var mı?

    Bir de romantizm içerikli sitcom bulmak zor.Bazen romantik olsa da imdb kategorisinde yazmıyor.Mesela tamam geyik üstüne geyik olsa da Coupling i sadece comedy kategorisinde göstermek doğru değil romantik komedi olması lazım.Imdb power searchle romantic-comedy diye tv dizilerini aradığınız zaman ben düzgün bir That '70s Show buldum.Friends,Coupling,That '70s Show,How i met Your Mother...Hepsinin ortak özelliği bir arkadaş grubu var ama bölümler ilerledikçe birilerinin aralarında bir şeyler olabilir :) Bu koyu ile yazdığım özelliği bulunduran sitcom önerisi versenize...Yani Everybody Loves Raymond'ı izlicem şimdi fikren soğuyorum adam evlenmiş iş bitmiş gibi :) Heyecan yok.Severim gerçi diziyi ama...Bilmiyorum da koyu olarak yazdığım özelliği barındıran komedi dizisi önerisi yapın bana...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 18 Ocak 2009; 1:17:56 >




  • 6. sezon 1. bölümü de izledim merakımdan.

    Perşembeye kadar çok izlemem. 5-10 bölüm belki... Perşembe gününden sonra aralıksız izlicem.
  • 7. Sezon 4. Bölüm de bitti.

    Hiç bu kadar hızlı dizi takip ettiğimi hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.