Şimdi Ara

Fren sertlesti neden olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Seninki kaç yıllık hidrolik renk farkından anlaşılır zaten. Kendin değiştirmen biraz uğraştırıcı olur. Ustaya söyle bu şekilde olacak değil mi de. Gerek yok falan derse bu şekilde yapılmasını istiyorum dersin. Anlaşırsan başında dur işlem yapılırken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 23 Mart 2022; 15:57:39 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    ben 3 - 4 senede bir değişiriyorum. makineyi arka tekerlerin ordan birine takıp sistemi tamamen boşaltıyor ardından yeni hidrolik ekleniyor dolum bitince makine kısa bir süre daha cekiyor hidroliği, sonra tekrar dolum yapılıyor. tek tek havası alınıyor her lastikten. sonra usta binip olabildiğine sert fren gaz seklinde aracı kullanıyor 10 15 dk kadar tekrar hava varmı diye kontrol ediliyor hidrolik kabındaki taşma veya eksilme varsa gözlenip müdahale ediliyor... işlem tamam... hidrolik değişmez diyen usta tam olarak maldır hatta gerizekalıdır.

  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt

    Makina olayi iyiymis bende 98 clio varken karaduzen degistirmistik her seyi bas cek bas cek yaparak pedala. Biri fren limitorunden olabilir diyor fren pedalina basinca hizli hizli hava sesi geliyor vık vık seklinde. 13 yillik araba hic hidrolik degismedi hava yapma olasiligi yuksek. Maas 5 inde yatiyor o zamana kadar yatiracam mecbur  

    Fren limitoru 2000-2500 tl cok pahali bir parca insallah ondam degildir. Birde yetkili servise gotursem ariza tespiti icin islem ucreti aliyorlar mi ? Mesela bilgisayarcilar,yetkili teknik servisleri almiyor su kadar paraya yapariz diye onay istiyorlar otomobil yetkili servisleri bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    yetkili servis maalesef para alıyor. bulunduğunuz ilde castrol servisi yada speedy servisleri varsa onları öneririm. arıza tespiti için para almıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.