Şimdi Ara

Fransız bulldog & pug kirmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende bir pug var siyah renk bir arkadaşimdada beyaz fransiz bulldog var bulldog dişi ve şu an azmis durumda pug da 11 aylik ciftlestirip yavrulari ücretli sahiplendirip birer tane yavruyuda arkadaşlarimiza vermeyi üşünüyorumz ancak ortaya nasıl bir şey cikar yada dogacak yavrularda herhangi bir hastalık olur mu hic bilmiyoruz. Bu tür bir şey yapan yada bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam merhaba, ben de pug beslemek istiyorum. Hazır sizi bulmuşken sorayım. Apartmanda besliycem hocam, bakımı nasıldır,çok havlarlar mı? Apartman dairemde besleyeceğim için sessiz köpekler tercihim, ayrıca pugları tip olarak da çok seviyorum. Biraz genel bilgi verebilir misiniz hocam. Sahiplenmek istiyordum ancak bulamadım mecbur satın alıcam gibi şimdilik. Ne kadarken almam gerekir yavruyu, bir de tuvalet eğitimleri nasıldır, zor mu?
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Cok az havlayan bir köpek hatta neredeyse sesiniz duymaniz imkansıza yakin(nefes alma arada horlama dışında tabi). Fiyat olarak 900-1400 arasi kendi kopegini sahiplendirenler oluyo ilanlarda onları takip ederseniz iyi olur onun dışında pet shoplar kapiyi 2000 den açıyor diye biliyorum. Ve son olarak önemli nokta tuvalet eğitimi hakkına bir bilgim yok çünkü ben kopeginlmi 9 aylıkken aldım ve tuvalet eğitimi verilmişti bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım. Her sabah ve aksam dışarı cikio tuvaletini yapıyor. Size tavsiyem vaktiniz ve tecrübeniz yoksa benim gibi bir nebze yetişmiş tuvalet egitimi olan bir hayvan sahiplenmeniz sizin icin en iyisi olacaktır fiyat açısındanda daha makul oluyorlar. Bizim kisi cok cana yakin nereye gitseniz takip ediyor cok fazla inadi yok ve cok cana yakin kendini sevdirmeye bayiliyor cocuklara bayılıyor resmen üstüne atlıyor cocuklarin. İsten eve geldiğimizde sevincine diyecek yok parkta bahcede kosarken pesinizde kosmasi büyük zevk(tabi bu kosu isini fazla abartmayacakmisiz veteriner oyle dedi kalpten gitmesin diye :)) bunların disinda kilosuna dikkat edilmesi gereken bir tür çünkü nefes almalari zaten sorun kilo alınca daha kötü olabilir diye.



    Bunların dışında evde bir miktar koku olacaktır bu miktar sizin bakımıniz ile alakali biz 1 ayda bir yıkıyoruz onun disinda 2-4 gunde bir kuru sampuani ile tarayarak üstünde ki ölü tuyleri aıyoruz dışarıdan her geldiğinde ayaklarını vs siliyoruz 4 günde bir kulak temizliğini yapıyoruz ve kaliteli mama kullaıyoruz.Bu saydiklarimin hepsi koku ve tüy dökmesini en aza indirmek için(dikkat edin en aza diyorum engellemek için değil çünkü engelleyemezsiniz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgilendırme için teşekkür ederim hocam. Yaşınız kaç hocam peki?? Ben tek yaşıyorum ve 9-5 arası evde olmuyorum, sabah işe gitmeden bi gezdiririm bir de iş dönüşü gezdiririm diye düşünüyorum, nasıl olur sızce? Gündüzlerı evde tek basına durabilir mı hayvan?? Bı tane 7 aylık buldum 700 istiyor adam ama. Aylık mama vs ne kadar masrafınız oluyor sizin hocam??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Biz sabah 6 aksam 6 gezdiriyoruz yaşım 30 aynen gündüzleri evde kimse yok eşimde bende çalışıyoruz. N&d mama kullanıyoruz 4.5kg 230 tl gibi bir fiyatı var. Daha uyguna kaliteli mamalarda var. bizimkinin kilosuna uygun olarak günde iki öğün 50grx2: 100gr veriyorum. 4500gr/100:45 gün kadar gidiyor. Son olarak köpeğin fiyatı 700 uygunmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüzleri evde tek kalmasının sıkıntısı oluyor mu? Üstesinden gelebilir miyim sizce hocam ne dersinız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Bizimki kalıyor hocam sorun olmuyor olacağını sanmam oynamayi seven köpekler ancak cabuk yoruluyorlar ve uykuyu seviyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

    Bizimki kalıyor hocam sorun olmuyor olacağını sanmam oynamayi seven köpekler ancak cabuk yoruluyorlar ve uykuyu seviyorlar
    Anladım hocam ya bi cesaret alsam gerisi gelecekte :) Sizin ufaKlıgın bı fotoğrafını yuklesenıze bakalım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.