Şimdi Ara

FRANSIZ ARAÇLAR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracım dci motora sahip nissan, kaskosu fransız axa sigorta.
    Yalnız bende kendi imkanlarım ölçüsünde arasıra yakıt aldığım Totalden yakıt almayı bırakıyorum, bu şirketten yakıt alan arkadaşlarımada almamalarını söyleyeceğim.Yine ara sıra alışveriş yaptığım evimin yakınındaki Carefourdan alışverişi bırakıyorum
    Tepkisini dile getirmek isteyenler kendi imkanları ölçüsünde zaten bir şeyler yapacaktır.Tabi sözler davranışa yansıtılmalı

    Alttaki bilindik hikayedeki gibi en azından safımız belli olsun

    Orman yanıyormuş, filler, aslanlar, kaplanlar ve diğer güçlü inançlı olanlar orman yangınını söndürmek için mücadele ediyorlarmış, o sırada tabi ki kaçanlar evlerini yurtlarını yuvalarını terk edip gidenlerde varmış, kaçanlardan bir tanesi zerre kadar su taşıyan karıncaya sormuş sen nereye gidiyorsun, orman yanıyor hadi kaç hayatını kurtar demiş, zerre kadar suyu taşıyan karınca dönmüş demiş ki "ormanı söndürmeye gidiyorum" demiş, kaçanlar gülmüşler "senin o zerre kadar suyunla kocaman orman söner mi demişler, karınca hızla yangına doğru giderken dönmüş ve onlara
    "yangını söndüremesem de safım belli olsun yeter" demiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

    Senin tepkiyi sallayan kim hocam? Milliyetçi olduğum için yazıyorum ben zaten.Gerçekleri görmek lazım, adamlar bizim üstümüzden oyun oynuyor ve baştan gelen yanlışlardan dolayı bu durumdayız.Ses çıkaranların getirdiği adamlar bizi bu duruma getirdi işte.Niye şimdi susuyorlar? Fr askeri uçakları ülkemize inse nolur inmese nolur.Bunlar bir tepki değildir! Sadece halkın gözünü boyuyorlar.Şunları yaptık diyorlar, bizim koyunlarsa uyumaya devam edecek.Ve verdiğimiz tepkileri baştakiler duymadığı sürecede bir anlamı kalmayacak.Genelde onlar duymaz zaten...

    hocam 1 tepki 10 tepki 1000 tepki ve 100binler milyonlar. yurdum ve yurtdışı vatandaşımın sayısı bayaa bi etkili olur. burada önemli olan tepkinin her türlüsü, bizden bişey olmaz, tepkini takan kim tarzı düşünceyi kıralım. bazen 3-5binlik bir tepki bile çok ses getirebilir. önemli olan herkesin elinden geldiğini yapması. benim elimden gelen fransız ürününü kullanmamak, mecbur olmadıkça fransaya para kazandırmamaktır. bunu ben söylerken sizin gibi cesaret kıran arkadaşlar artarsa tepki benle sınırlı kalacaktır. bunu yapmayalımda gidip elçiliğe taşmı atalım, frans abayrağını yakmak gibi amaçsız fevri davranışlardamı bulunalım. tavsiyeniz nedir. diyosanızki tepkiye gerek yok onlar takmaz, boşa yorulmak olur. siz tepki koymayın biz toplanmaya çoğalmaya devam edelim, ülkemiz için bişey yapmış hissedip en azından kafamızı rahatlatırız. saygılar....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TriNeO

    quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif

    Dışişleri Politikalarımız hakkında bilindik ama eski(!) bir fıkra...

    Yeni Dışişleri Bakanı, bakanlık koltuğuna oturunca, sabahın erken saatlerinde Dışişlerinin üst düzey bürokratlarını çağırmış ve geçmiş hükümetlerin bugüne kadar izlemiş olduğu dış politika anlayışı hakkında kapsamlı bir rapor hazırlamalarını ister. Öğleden sonra, Bakana ince bir dosya getirirler. Yeni Dışişleri Bakanı, dosyayı açıp bakar ve ne görsün ! Dosyanın içinde tek bir kağıt üzerinde bir fıkra yazıyor. Hemen okumaya koyulur.

    Dubai’de farklı ülkelerin diplomatik temsilcileri şerefine bir davet verilmiş. Yemekte her şey güzelmiş, ancak ikram edilen kola bardaklarının içinde kocaman bir sinek yüzüyormuş. Bu sinek olayına, değişik diplomatik temsilciler değişik tepkiler vermiş.

    İngiliz diplomat, başka bir bardakta yeni bir kola istemiş.
    Alman, sineği bardaktan çıkardıktan sonra kolayı içmiş.
    Arap diplomat, sineği farketmeden kolayı sinekle birlikte hüpletmiş.
    Rus, sineği koladan alıp cebine koymuş ve yardımcısına suikast olabilir şüphesiyle sineği biyolojik tahlile göndermelerini istemiş.
    Çinli diplomat, sineği yemiş, Japon’a sineği karşılığı kolayı vermeyi teklif etmiş, anlaşamamışlar.
    Yahudi, sineği Çinli’ye satmış, kolayı içmiş.
    Yunanlı, kolanın büyük kısmını içtikten sonra itiraz ederek yeni bir kola istemiş.
    Norveçli diplomat, kolayı içtikten sonra bardaktaki sineği balık yemi olarak kullanmış.
    İrlandalı, sineği ezip kolayla karıştırmış ve çaktırmadan İngiliz’in bardağına dökmüş.
    Amerikalı diplomat, 1 milyon dolarlık tazminat dâvâsı açmış. Arabistan hükûmeti, özür dileyerek, Amerikalıya 100 milyon dolar tazminat ödemiş.

    Bakan, fıkradan çok hoşlanmış. Hemen bu dosyayı hazırlayan üst düzey bürokratları odaya çağırmış.

    - Bu davette Türk diplomat yok muydu, diye sormuş.
    - Bürokratlardan birisi, çekinerek söz almış ve Türk diplomat varmış efendim, diye soruyu cevaplamış.

    Bakan yine sormuş: Peki, bizimki ne yapmış?

    Bürokratlar birbirlerinin yüzlerine bakmışlar. İçlerinde en tecrübeli olanı, bir adım öne çıkmış ve cevap vermiş:

    Türk diplomat, her zaman yaptığımız gibi, “Olayı Şiddetle Kınamış” efendim.


    Bizim dış politika tarihimiz, işte budur.

    Fıkra olarak anlattıysanız iyi..

    Yok bu gerçeğin tezahürü diyorsanız dış politika hele Türk dış politikası hakkında hiçbirşey bilmiyorsunuz..

    O çok methetdiğiniz ABD için cephede savaş kaybetmeyen ama masada galibiyet görmeyen ülke derler..

    Beğenmediğin Türk diplomasisi ise dünya da İngiltereden sonra en iyi diplomasilerden biridir..

    50 yılda ülkelerini yeni baştan yaratan Alman ve Japonları koy Türkiye'nin coğrafyasına Türkiye'nin aldığı yolun çeyreğini alabiliyorlar mı bak..

    Türkiye'nin dış politikası partilere görede değişmez.. Usul değişiklikleri olur ama dış politika devlet politikasıdır ve her iktidar döneminde üç aşağı beş yukarı aynı kalmıştır..

    Eskilerin tabiriyle yoğurt yeme usulleri farklıdır sadece..

    Konunun amacından sapmaması için kısa kesiyorum ama isterseniz size bu coğrafya da yaşamanın ne kadar zor olduğunu güzel güzel anlatırım..

    Konuya dönersek eğer birşey başaracaksak bilinçli ve ısrarcı olacağız.. Fil gibi hafızamız olacak.. Ne unutacağız ne de affedeceğiz.. 2 milyon ermeninin yaptığını biz 80 milyonla yapamıyorsak kabahati halk olarak kendimizde arayacağız..

    Hadi o zaman o çok başarılı dış politika uzmanlarımız, Fransa'nın Cezayir Soykırımı'nı Avrupa 20 ülke parlamentosunda görüştürsünler, kabul ettirsinler, Avrupa'da bir kaç ülkeye Cezayir soykırım anıtı diktirsinler, ondan sonra evet dış politikada çok başarılıyız diyelim... Siz bunu başarabileceğimize inanıyor musunuz?

    Ben de bu kabahati kendimizde aramamız gerektiğini söylüyorum zaten, bu olay Ermeni'lerin başarısı, bizim başarısızlığımızdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haluk 23

    Arkadaşım Fransa Libertadores Kupasında mı oynuyor?

    Biz AB ile gümrük birliğine girmiş isek Fransa da AB üyesi.


    AB üyesi olan Fransa devlet politikası olarak AB aday adayı olan ve AB ile gümrük birliğine girmiş olan ülkemiz için Ermeni diasporası ile işbirliği içinde bunları yapabiliyorsa bizim devletimizin de yapabileceği birşeyler vardır mutlak:

    Al sana öneri:

    Devletimiz tabii ki kanaat önderleri kullanır.

    Tabii ki toplum olarak buna karşı çıkacağız.

    Ama bu yapılanlar Fransa bu konuda geri adım atıncaya kadar, gerekli platformlarda ve en üst düzeyde tepki göstermeden , birkaç göstermelik hareket ile sadece gün kurtarılacak şekilde olursa yukarıdaki ilk alıntımda olduğu gibi İsviçre'nin bunu yaptıktan birkaç yıl sonra ülkemize davet edilip el üstünde tutulduğu gibi Fransa da birkaç yıl sonra el üstünde tutulur.

    Hatta birkaç yılı da bulmaz.




    Bu arada yolun yarısını geçen sadece sen değilsin arkadaşım.

    Nazik uslübünden dolayı ben de teşekkür ederim.

    Son cümlene de sonuna kadar katılıyorum.

    Ama bu kaygımıza başımızdakilerin de bizim kadar katılmasını istiyorum.

    Sen katıldıklarını düşünüyorsan ve dış politikamızı başarılı buluyorsun bir sorun yok.



    Burada mevcut ikdidar ile ilgili iyi/kötü tek satır yazmadım..

    Olanların mevcut iktidarın dış politikasından da kaynaklandığını da düşünmüyorum..

    Olay kabaca sol karşısında tutunamayacağını anlayan Saykonun önce DSK'ı uluslararası sermaye ile işbirliği yaparak safdışı bırakması ama bu da yetmeyince kendisini içişleri bakanlığından devlet başkanlığına taşıyan yabancı düşmanlığı ve islamofobya kartını tekrar oynamasından ibaret.. Bu kadar..

    Fransayı Fransanın çapının milyonda biri etmeyen birinin yönetmesi olayların müsebbibi.. Açın internette ilk seçimden önce paris sokaklarında ortaya çıkan olayları izleyin/okuyun hatırlayın..

    Benim burada eleştirdiğim nokta farklı..

    Boykot yapalım diyen arkadaşlar linçe tabi tutuluyor..

    Bu beni kızdırdığı kadar da incitiyor..

    Son olarak okuduğum dış politika kaynakları bu alanın tüm kaynaklarını kapsıyor.. Eklektik değilim.. Ayrıca yaşla ilgili dokundurma yapmak için yazmadım yolun yarısını.. Benim bu boykotu desteklemekten ya da karşı çıkmaktan hiçbir menfaatim yok o bağlamda yazdım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif

    Hadi o zaman o çok başarılı dış politika uzmanlarımız, Fransa'nın Cezayir Soykırımı'nı Avrupa 20 ülke parlamentosunda görüştürsünler, kabul ettirsinler, Avrupa'da bir kaç ülkeye Cezayir soykırım anıtı diktirsinler, ondan sonra evet dış politikada çok başarılıyız diyelim... Siz bunu başarabileceğimize inanıyor musunuz?

    Ben de bu kabahati kendimizde aramamız gerektiğini söylüyorum zaten, bu olay Ermeni'lerin başarısı, bizim başarısızlığımızdır.

    Cezayire gitmeye gerek yok..

    Maraş, Antep, Urfa niye isimlerinin önüne o sıfatları aldı onu hatırlayalım..

    Sancak'da (şimdiki adı Hatay) olanları hatırlayalım..

    Önce bunların hesabını soracağız..

    Ama bu konunun boykot isteyen arkadaşlara saldırmakla önce ilintisini açıklayınız lütfen..

    Ben şu son mesajda yazdıklarınızı söylüyorum zaten..

    Ha bunu diplomasimiz niye sormadı diyorsanız o başka bir konu.. Açın o konuyu orada anlatırım size ve dinlemek isteyen diğer arkadaşlara..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 22 Aralık 2011; 22:25:35 >




  • ya ben anlamıyorum boykot yapmayalımda ne yapalım. bu boykot karşıtlığı nerden geliyor. içimizde ne çok fransaperest varmış yaw. boykot bir toplumun verebileceği en medeni, demokrat ve zararsız tepkidir. yapanı rahatlatır gazını alır, yapılanın aklını aşına getirebilme ihtimali vardır. günümüz ekonomi devri para tüm milliyetçiliklerin üzerinde ermeni milliyetçiliğine karşı Türk halkının parası karşı karşıya gelecek. ama ne hikmetse fransayı koruyacak nerdeyse bazı arkadaşlar. boykot yapmayalım diyenler önerisinide yazsında bilelim. bi tepki konacak fransaya karşı boykot olmayacaksa başka bişey olacak madem boykot olmasın o zamn ne olsun alternatif sunun. sunmayacaksanızda susun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPinPrick -- 22 Aralık 2011; 22:23:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07 note

    Aracım dci motora sahip nissan, kaskosu fransız axa sigorta.
    Yalnız bende kendi imkanlarım ölçüsünde arasıra yakıt aldığım Totalden yakıt almayı bırakıyorum, bu şirketten yakıt alan arkadaşlarımada almamalarını söyleyeceğim.Yine ara sıra alışveriş yaptığım evimin yakınındaki Carefourdan alışverişi bırakıyorum
    Tepkisini dile getirmek isteyenler kendi imkanları ölçüsünde zaten bir şeyler yapacaktır.Tabi sözler davranışa yansıtılmalı

    Alttaki bilindik hikayedeki gibi en azından safımız belli olsun

    Orman yanıyormuş, filler, aslanlar, kaplanlar ve diğer güçlü inançlı olanlar orman yangınını söndürmek için mücadele ediyorlarmış, o sırada tabi ki kaçanlar evlerini yurtlarını yuvalarını terk edip gidenlerde varmış, kaçanlardan bir tanesi zerre kadar su taşıyan karıncaya sormuş sen nereye gidiyorsun, orman yanıyor hadi kaç hayatını kurtar demiş, zerre kadar suyu taşıyan karınca dönmüş demiş ki "ormanı söndürmeye gidiyorum" demiş, kaçanlar gülmüşler "senin o zerre kadar suyunla kocaman orman söner mi demişler, karınca hızla yangına doğru giderken dönmüş ve onlara
    "yangını söndüremesem de safım belli olsun yeter" demiş.



    hikaye çok güzel 1 kişide olsam ölene kadar boykot edeceğim aracımın kaskosu axa idi artık başka sigortaya döneceğim.sözün bittiği yer




  • niye günah keçisi renault oluyor bunun citroenide peugeot da var carreforu axa danone lacoste gibi firmaları var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TriNeO

    quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif

    Hadi o zaman o çok başarılı dış politika uzmanlarımız, Fransa'nın Cezayir Soykırımı'nı Avrupa 20 ülke parlamentosunda görüştürsünler, kabul ettirsinler, Avrupa'da bir kaç ülkeye Cezayir soykırım anıtı diktirsinler, ondan sonra evet dış politikada çok başarılıyız diyelim... Siz bunu başarabileceğimize inanıyor musunuz?

    Ben de bu kabahati kendimizde aramamız gerektiğini söylüyorum zaten, bu olay Ermeni'lerin başarısı, bizim başarısızlığımızdır.

    Cezayire gitmeye gerek yok..

    Maraş, Antep, Urfa niye isimlerinin önüne o sıfatları aldı onu hatırlayalım..

    Sancak'da (şimdiki adı Hatay) olanları hatırlayalım..

    Önce bunların hesabını soracağız..

    Ama bu konunun boykot isteyen arkadaşlarla saldırmakal önce ilintisini açıklayınız lütfen..

    Ben şu son mesajda yazdıklarınızı söylüyorum zaten..

    Ha bunu diplomasimiz niye sormadı diyorsanız o başka bir konu.. Açın o konuyu orada anlatırım size ve dinlemek isteyen diğer arkadaşlara..

    o zamanki dış politikaya lafım yok zaten ben son 50 yıldan bahsediyorum, bugün rahmetli Ecevit'in; Clinton karşısındaki fotoğrafıyla dalga geçenler açıp biraz tarih okusunlar bi' zahmet, Kıbrıs Barış Harekatı'nda Amerika'ya nasıl kafa tuttuğumuzu (öye yalandan "van minüts"le değil, savaş var savaş) okusunlar...

    bahsettiğiniz olaylarda neyin hesabını soracağımızı anlayamadım...

    boykota karşı gelmiyorum, uyanın artık bunu yapan bir tek Fransa değil, sözde ermeni soykırımını tanıyan kimler verse hepsi boykot edilsin ama bireysel boykotla buraya açılan başlıkla olmaz, devlet ambargosu lazım, benim ifade etmek istediğim bu, buradaki 3-5 kişinin meyveli yoğurt yememesiyle, Total'den değil de BP'den (British Petrol) yakıt almasıyla yapılacak olan boykot ancak komik olur, ne oalcak, Fransa yasayı geri mi çekecek biz böyle bireysel boykot yapınca? Devlet ambargo koyamaz zaten de Fransa da dahil olmak üzere tüm sözde soykırımı tanıyan ülkelerin mallarına koysun %500 ÖTV'yi, diğerlerinden de azaltsın yarı yarıya diyorum... Devlet aciz kalacak, tv'lerde sözde şovlar yapmaktan başka somut hiçbir şey yapmayacak ben bundan korkuyorum.

    Son cümlemi de tekrar söylüyorum, Bu olay Ermeni'lerin başarısı, bizim başarısızlığımızdır. Önce bunu kabul etmek gerek, malesef bu sefer de kaybettik. Ancak çok geç kaldık, yasa çıkacağı güne kadar, düne kadar var mıydı böyle bir başlık, kaç ülke tanıdı bu yalanı, hangimiz ses çıkardık, ne olacak ki demedik mi? Yarın bir gün diğer ülkelerin yasa haline getirmeyeceğinin garantisi var mı?

    Dış politikada başarılıyız diyebilmek için Fransa'nın Cezayir Soykırımı'nı Avrupa 20 ülke parlamentosunda görüşülüp, kabul ettirilmesi gerekir. Ya da son 50 yılda var mı bir başarımız?




  • Ben bu grubu dinlerim arkadaş.

  • alman araçları mercedes kamyon fabrikası aksaray.man ankara.ford otokoç...hepsi alman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D_G_N

    Renault gibi bir markayı boykotlamak bize daha çok zarar verir.

    Almanlar burada araç üretmiyorlar bu ülkeye zerre faydaları yok.

    Ama Renault resmen yerli gibi adamlar her şeyde Türkiyeyi tercih ediyorlar Fransadan çok burada üretim yapıyorlar.

    Yani ben Renault markasını pek sevmem ama boykot edilmesinin bize faydası yok zararı olur.

    Zaten Sarkozy Renaulta çok baskı yapmıştı;

    quote:

    Renault, Sarkozy’e boyun eğmedi ‘Clio RS’nin üretimi için de 38 fabrikanın lideri Bursa’yı seçti

    RENAULT, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin tüm baskılarına rağmen Türkiye’deki yatırımlarını hızla artırmaya devam ediyor. 2013 yılında üretimine başlanacak yeni Clio’nun üretiminin Türkiye’ye kaydırılmasına tepki gösteren Sarkozy, Renault üzerinde ‘korumacılık’ baskısı kurmaya çalışmış ancak başarılı olamamıştı. Yaşanan krize rağmen yeni Clio üretiminde aslan payını alan Türkiye, ayrıca Renault’un ilk elektrikli modeli Fluence E.V’nin seri üretimini de üstlendi. Renault, bu iki yeni modelin ardından dünyada 3 yıldır en fazla üretimi yapan fabrikası olan Oyak Renault’ya bu kez Clio modelinin spor versiyonu RS’in üretimini de verdi. Oyak Renault, 2011’de devreye girecek bu modelle birlikte Türkiye’de üreteceği model sayısını 8’e, toplam üretimini ise 360 bin adede çıkaracak.

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16457064.asp


    Belkide Sorkozy denen Hobbitin de istediği budur...

    Diğer Fransız firmalarını bilemem ama Renault bunu haketmiyor gibi geliyor bana.

    Ben PSA grubu araçları seviyorum şahsen ama alırmıyım bu saatten sonra bilemiyorum.

    Citroen ülkemizde üretilmiyor, Peugeot kısmi olarak yedek parça üretimi yapıyor sadece.

    Ama bu ülkeye zerre faydası olmayan Vw den araç alıp bu ülkede yatırım yapan, istihdam sağlayan Renaulta ambargo uygulamak hiç akıllıca gelmiyor.

    Benin Renault marka aracım olmadı ve bana hitap eden modeli olmadığı içinde olamaz da ama eğri otur doğru konuş derler...




    alman araçları mercedes kamyon fabrikası aksaray.man ankara.ford otokoç...hepsi alman




  • Türkiye en başta:

    1992 YILINDA DAĞLIK KARABAĞ' DA ERMENİ ORDUSU TARAFINDAN AZERBAYCAN TÜRKLERİNE YAPILAN HOCALI KATLİAMINI SOYKIRIM İLAN ETMELİDİR

    ve

    BU YÖNDE GÖZE BATACAK YERLERE SOYKIRIM ANITLARI DİKMELİDİR. BUNUNLA İLGİLİ KARŞI İNKAR YASALARINI ÇIKARTMALI KENDİ TARİHİNİ ENİNE BOYUNA KONUŞUP 1915'DEKİ ERMENİLERİN NE MAL OLDUKLARINIDA AYAN BEYAN ORTAYA KOYMALIDIR. BUNUDA KARŞI İNKAR YASASIYLA SUÇ KAPSAMI DAHİLİNE ALMALIDIR. SINIRLARINDAN GİRECEK DÜNYA VATANDAŞLARINA BUNU SORMALI KABUL ETMEYENLERİ İÇERİYE ALMAMALIDIR. MENFAATİNE DÜŞMANCA TAVIRLAR SERGİLEYEN ÜLKELERİN VATANDAŞLARINADA KISASA KISAS UYGULAMALADIR EN BAŞTA VİZE UYGULAYARAK.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canmert2005

    alman araçları mercedes kamyon fabrikası aksaray.man ankara.ford otokoç...hepsi alman

    bahsettiğin Almanya, sözde Ermeni soykırımını 2005 yılında parlamentosunda görüşerek tanımıştır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlı

    Türkiye en başta:

    1992 YILINDA DAĞLIK KARABAĞ' DA ERMENİ ORDUSU TARAFINDAN AZERBAYCAN TÜRKLERİNE YAPILAN HOCALI KATLİAMINI SOYKIRIM İLAN ETMELİDİR

    ve

    BU YÖNDE GÖZE BATACAK YERLERE SOYKIRIM ANITLARI DİKMELİDİR. BUNUNLA İLGİLİ KARŞI İNKAR YASALARINI ÇIKARTMALI KENDİ TARİHİNİ ENİNE BOYUNA KONUŞUP 1915'DEKİ ERMENİLERİN NE MAL OLDUKLARINIDA AYAN BEYAN ORTAYA KOYMALIDIR. BUNUDA KARŞI İNKAR YASASIYLA SUÇ KAPSAMI DAHİLİNE ALMALIDIR. SINIRLARINDAN GİRECEK DÜNYA VATANDAŞLARINA BUNU SORMALI KABUL ETMEYENLERİ İÇERİYE ALMAMALIDIR. MENFAATİNE DÜŞMANCA TAVIRLAR SERGİLEYEN ÜLKELERİN VATANDAŞLARINADA KISASA KISAS UYGULAMALADIR EN BAŞTA VİZE UYGULAYARAK.

    buraya anıt dikse ne olacak? başka ülkeler tanımadıktan sonra, o anıtı oralara dikmedikten sonra istersen bir milyon tane anıt dik...

    daha Kıbrıs'ı tanımadılar Kıbrıs'ı... Hocalı katliamına gelene kadar Kıbrıs var bence... Bu tür davalarda önemli olan diğer ülkelerin tanımasıdır, kabul etmesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Aralık 2011; 22:45:55 >




  • Hep boykot yapıyoruz da devamı geliyor mu acaba diye de sorgulamamız gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif

    quote:

    Orijinalden alıntı: canmert2005

    alman araçları mercedes kamyon fabrikası aksaray.man ankara.ford otokoç...hepsi alman

    bahsettiğin Almanya, sözde Ermeni soykırımını 2005 yılında parlamentosunda görüşerek tanımıştır

    az önce arkadaş fransız ın tr de fabrikası var almanın yok demişti ona istinaden yazdım alıntı yapmamışım.ama skodaya biniyordum ilk araç değişimimde artık sadece japon ve kore var benim için formdan dolayı chevrolte antipatim vardı.artık sempati olduben tek kişiyim ama benimle olmaz ama benden de onlara para pul yok.isteyen alabilir kimse kimsenin parasına karışmaz sadece fikir beyanında bulunuyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif

    quote:

    Orijinalden alıntı: DemirAtlı

    Türkiye en başta:

    1992 YILINDA DAĞLIK KARABAĞ' DA ERMENİ ORDUSU TARAFINDAN AZERBAYCAN TÜRKLERİNE YAPILAN HOCALI KATLİAMINI SOYKIRIM İLAN ETMELİDİR

    ve

    BU YÖNDE GÖZE BATACAK YERLERE SOYKIRIM ANITLARI DİKMELİDİR. BUNUNLA İLGİLİ KARŞI İNKAR YASALARINI ÇIKARTMALI KENDİ TARİHİNİ ENİNE BOYUNA KONUŞUP 1915'DEKİ ERMENİLERİN NE MAL OLDUKLARINIDA AYAN BEYAN ORTAYA KOYMALIDIR. BUNUDA KARŞI İNKAR YASASIYLA SUÇ KAPSAMI DAHİLİNE ALMALIDIR. SINIRLARINDAN GİRECEK DÜNYA VATANDAŞLARINA BUNU SORMALI KABUL ETMEYENLERİ İÇERİYE ALMAMALIDIR. MENFAATİNE DÜŞMANCA TAVIRLAR SERGİLEYEN ÜLKELERİN VATANDAŞLARINADA KISASA KISAS UYGULAMALADIR EN BAŞTA VİZE UYGULAYARAK.

    buraya anıt dikse ne olacak? başka ülkeler tanımadıktan sonra, o anıtı oralara dikmedikten sonra istersen bir milyon tane anıt dik...

    daha Kıbrıs'ı tanımadılar Kıbrıs'ı... Hocalı katliamına gelene kadar Kıbrıs var bence... Bu tür davalarda önemli olan diğer ülkelerin tanımasıdır, kabul etmesidir.

    onlar tanımadılar diye sen gerçekleri suratlarına çarpmaktan vazmı geçeceksin. Kıbrıs davasında rum ile Türk arasındaki mevzuydu ama hocalı katliamında konu direk ermenilerle alakalı. Dünyaya alın bakın savunduğunuz ermeni çapulcuları bunlardı işte bu da yaptıkları soykırımdı buda anıtıdır diye haykıracaksın. Daha kendi içinde dakika1 de bölünürsen çok zor be kardeşim. dava mava kazanılmaz bu kafayla.

    Türkler masada neden kaybediyor biliyormusun çünkü gidip her seferinde çakalların masasına oturuyor onların evine misafir oluyor. Halbuki birazcık adam olsa arap sevdalılığından uyansa Türk birliğini oluşturabilse hem askeri hem ekonomik işbirliğine gitse kimseye müdanası kalmayacak. Sen her seferinde gidipte içlerine tek başına girersen olursun böyle maskara işte. Avrupa birliği hristiyan birliğidir ve kim ne derse desin Türkiye'nin orada yeri yoktur. Türkiyenin yapacağı tek şey adam olup teknolojide bilimde hepsinin önüne geçmek olmalıdır.Ve kendi Türk birliğini kurmalıdır. Kurarsa başarır kurmazsa yem olur gider.




  • Boykotu 1 ay en azından deneyin bakın bakalım neler değişiyor. illaki etkiler.

    ''Önemli olan bugüne kadar ne yapmış olduğun değil, bundan sonra yapacaklarındır.''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 22 Aralık 2011; 23:16:06 >
  • Bakalım fransızlara karşı nasıl bir dış politika izlenecek..

    Azerbaycanda ki, cezayirde ki, diğer adını sayamadığım pek çok ülkedeki fransızların ve fransız yanlısı ermenilerin yaptığı katliamları, sömürge kolonilerini vs tüm haksızlıkları, dünya kamuoyuna afişe edecek ve bu yönde kararlı tutum sergilenecek mi?

    Sözde değil hakikatte icraat istiyoruz!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.