Şimdi Ara

Fransa vizesi aynı belgeyi tekrardan talep ediyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Eşim için Fransa vizesine başvuru yaptık. Bütün belgeleri verdik. Fakat vize onaylanmadı, şu anda beklemede. eksik evrak olarak görünmekte. Aradığımda ''isim denklik belgesi'' istiyorlar dedi VFS müşteri temsilcisi. Ama eşim o belgeyi başvuru esnasında teslim etmişti zaten.

    Sizin başınıza böyle bir olay geldi mi? Aynı belgeyi tekrardan istediler mi?



  • Kimsenin basina bu tarz bi olay gelmedim i?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verilen belgeyi tekrar istemelerine rastlamamıştım ben de, mecbur aynı belgeyi vereceksiniz sanırım.
  • 2 haftalık çabadan sonra vize elimize ulaştı.

    Ben Bulgaristan doğumluyum. Sonradan TC vatandaşı oldum. Çifte vatandaşlığım var. Eşim sadece TC vatandaşı. AB vatandaşı eş ve çocuklarına verilen vizeye başvuru yapmıştık. Türkiye de evlendiğimiz için Aile cüzdanında benim Türk ismim ile evliyiz. Ama Bulgaristan pasaportumdaki isim farklı.
    2 isimin aynı kişiye ait olduğunu gösteren belgeli Nüfus müdürlüğünden ''Denklik belgesi'' olarak ben almıştım. Başvuru esnasında teslim etmiştik.

    Fakat başvuruyu yaptıktan sonra VFS nin sitesinden takip edince ek evrak talep edildi yazıyordu. En altta açıklamalar kısmında ''document bulgare justifiant changement de nom du conjoint'' yazmışlar. Google transle çeviri yapınca ''eşin ad değişikliği gösteren Bulgar belge'' ingilizceye çevirirsek ''Bulgarian document showing name change of spouse'' olarak çeviriyor. Fransızca bilen kişilere sorduğumda Bularistandan alınmış belgeyi istiyorlar demek dediler. VFS yi aradığımda hayır nüfustan aldığınız belgeyi dediler. BG den almıyacaksınız dediler. E biz o belgeyi zaten verdik dediğimde ''konsolosluk tekrardan talep edebiliyor'' dediler. çok inandırıcı gelmedi açıkçası.

    Neyse Bulgaristan konsolosluğunu aradam, öyle bişey veremiyoruz nüfus müdürlğünden alacaksınız dediler. BG deki arakadaşı aradım. o da gidip ordaki makamlara sordu o da öyle bişey yok dediler. O yüzden yusuf yusuf mecburen aynı belgeyi verdim.

    Az önce UPS ile pasaport geldi. 6 aylık multi vize vermişler. Görüşmeye çağırmadılar.

    Umarım bu bilgiler yardımcı olur benim duruma düşecek kişiler için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.