Şimdi Ara

Fransa Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben önümüzdeki dönem 1.sınıf mütercim tercümanlık bölümüne başlıyorum. Bu sene yarı dönem hazırlık okudum üniversite de ve sınavdan başarılı olup okulumu dondurdum. Her neyse konuyu fazla uzatmayayım. Okuduğum okulda 2.dil Fransızca ve ben üniversite bitmeden 1-2 dil daha öğrenmek istiyorum. Asıl sorum şu ki: Fransızca tercümanlık yapacak kadar iyi bir şekilde öğrenmek için zaman harcamaya değer bir dil mi ? İş olanakları nasıl ? Fransa'da halkın İngilizce bilme oranı yüksek mi düşük mü ? Öğrensek iş imkanlarımız nasıl olur ? Toplum yapısı nasıl ? Bildiğiniz gibi bir dil kolay öğrenilmiyor ve bende emek vereceksem emeğime değer bir dil olsun isterim. Eğer çok işe yaramıyor derseniz okulda geçecek kadar öğrenip başka bir dile yoğunlaşırım. Forumda konuyu açmadan önce araştırdım fakat tarihler eskiye dayanıyordu ve Fransa toplumu hakkında yeterli bilgi yoktu güncel tarih 30/06/2016







  • Arkadaşlar hiç Fransa'da yaşan, yaşamış olan yada gitmiş görmüş olan birileri yok mu ?
  • Fransa kızları nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iş yapıcaksın anlayamadım.Ticarette tercümanlık filan istiyorsan çince daha iyi dil bence

    fransızların çoğu ingilizce bilir.ama konuşmaz
  • Fransızcada fazla iş imkanı yok diye biliyorum. Fransızlar ülkesinde fransızca dışında pek ingilizce falan konuşmazlar. İngilizce konuşanada nefretle bakarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce almanca(otomasyon sektoru) arapca japonca cince sirasiyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol arap moroc pkk ne kadar kaba asagilik insan carsa goreeksin li insanlar goreceksin kisaca tavsiye etmem . Sadece egitimine odaklanabilirsin umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRANSA İZMİRİN YANINDA 3. DÜNYA ÜLKESİDİR. IŞİD FRANSADA DA PATLATIRKEN İZMİRDE ALLAHIN İZNİYLE HİÇBİR BOMBA PATLAMADI, ÇÜNKÜ İZMİR İNSANI MEDENİDİR.
  • Bende çok bayılmıyorum bu Fransızca'ya okulda zorunlu olarak veriyorlar 2.dil olarak bende sormak istedim acaba gerçekten ileri düzey öğrensek ekmek yiyebilir miyiz diye. Arkadaşların dediklerine bakılırsa demek ki Fransızcaya o kadar gerek yok peki 2.dil önerisi olan var mı ? İspanyolca çok insan konuşuyor diyorlar ama ticaret falan yapılmıyor İspanyollarla sırf dil seksi diye de öğrenmeye değmez diyorlar üstte bir arkadaş da Çince demiş ama oda çok zor bir dil tamamen farklı alfabeleri Rusça düşünüyorum o nasıldır bilginiz var mı ? Onlarda bildiğim kadarıyla İngilizce çok bilen yok ve onlarla ticaret çok yapıyoruz aramızda ki krizde çözüldü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodmetaL22

    Bende çok bayılmıyorum bu Fransızca'ya okulda zorunlu olarak veriyorlar 2.dil olarak bende sormak istedim acaba gerçekten ileri düzey öğrensek ekmek yiyebilir miyiz diye. Arkadaşların dediklerine bakılırsa demek ki Fransızcaya o kadar gerek yok peki 2.dil önerisi olan var mı ? İspanyolca çok insan konuşuyor diyorlar ama ticaret falan yapılmıyor İspanyollarla sırf dil seksi diye de öğrenmeye değmez diyorlar üstte bir arkadaş da Çince demiş ama oda çok zor bir dil tamamen farklı alfabeleri Rusça düşünüyorum o nasıldır bilginiz var mı ? Onlarda bildiğim kadarıyla İngilizce çok bilen yok ve onlarla ticaret çok yapıyoruz aramızda ki krizde çözüldü.

    Rusça
    Arapça
    Almanca
    Korece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.