Şimdi Ara

fragnstein aldim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ps3 super slim aldım ve fragnstein urununu internetten satın aldım yalniz ikinci el aldığım kişi hicbir sorun olmadan kullandığını belirtti ancak laptopa bağlıyorum ornegin x men volverine oyununda sorunsuz çalışıyor ps3umde calistiramadm internette arastiyorum bise bulamadım forumda yeniyim lütfen yardim edinn!!!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Playstation aldığınız madem neden klavye mouse aliyorsunuz pc alsaydiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özel bi durum kardesim bedensel engelli onun yattığı odada olmam icab ediyor konu
    hakkında yardim edebilir msn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'dan bak her cihazın kurulumu var. Bildiğim kadarı ile dongle'ı ps3'e taktıktan sonra dongle üzerinde ki ufak tuşa basıyorsun mavi ışık yanıyor ve hemen arkasına hızlı bir şekilde nunchuck ve mouse'da ki eşleşme butonlarına basınca algılıyor. Nunchuck'ta ki eşleşme tuşu pil yerleştirdiğin yerde kapağı aç sol altta ufacık bir tuş var, mouse'un ki de altında zaten. Eşleşme işlemi tek seferlik sonrasında cihazı cihazı açarken nunchuck'ın açma tuşuna 2 kere basman gerekiyor. Yalnız fragnstein çok eski bir cihaz pc gibi bire bir etkileşimi elde edemessin bir tek call of duty'lerde fena değil. Firmware ve yazılım işlemleri içinde biraz araştırma yapman gerekir. Google ve youtube'u kullanarak her türlü cevaba ulaşabilirsin.
  • Çok teşekkürler bu dediklerinizi aynen yaptm ps3e taktimida mousede nunccuk mu ne iste o da algılıyor çalışıyor görünüyor ama oyuna girince hic bi belirti yok ben en iyisi biraz daha arastirayim firmwire die bise duydum ama urun bi tuhaf bulamadım uploadini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.