Şimdi Ara

FPS OYUNU OYNARKEN EKRANIMA NE OLDU BAKIN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle oyun oynarken sinirden touchpadin yakınınıza yumruk attim (kızım)ve böyle oldu garantisi devam ediyor hala 1 yıl oldu alalı.Evet hatalı olduğumu biliyorum 3 gündür böyleydi ta ki bu sabaha kadar dayanamadım lenovo teknik servisi aradım anlattım darbe aldı mi dedi evet dedim sizce sorun ne lütfen yardim edin.Teknik servisin beni keklemesini(1000₺gibi onarım ücreti) istemem ve çok anlamıyorum teknolojik problemlerden.Ha bir de şöyle de hata verdi fakat format atınca mavi ekran hatası geçti sadece ilk fotoğraf olmaya devam etti.

    FPS OYUNU OYNARKEN EKRANIMA NE OLDU BAKIN?
    FPS OYUNU OYNARKEN EKRANIMA NE OLDU BAKIN?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ramleri ve hdd çıkartıp tekrar takın

  • Ekran kartı zarar görmüş gibi bir görüntü var. Sistemi söküp parçaların bağlantılarını kontrol edip tek tek sağlam şekilde yerlerine yeniden bağlayın ve bir kere de böyle açıp deneme yapın.


    Ekran kartı hasarı yada monitöre giden filexi kablosunda bir sıkıntı olmuş olabilir. Kesin bir şey için tek tek parça kontrolü yapılması en iyisi.


    Kolay gelsin.

  • Lenovo teknik servise gönderdim kendim böyle şeyleri yapamayacağım için.Teşeklür ederim ben de ekran kartına zarar verdiğimi düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.