Şimdi Ara

Foursquare Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Foursquare'den yer bildirimi yapmak istiyorum. 'Şununlayım' kismina dokunup yanimdaki kisiyide etiketlemek istiyorum ama o bir kisinin ismi cikmiyor. Normalde onun foursquare uyeligi yok ve facebooktan ekli. Bildiginiz uzere orada ismi cikmasi icin foursquare uyeligi sart degil facebooktakilerde o listede cikiyor, zaten facebook baglantimla giris yapiyorum. Herkes cikiyor ama o cikmiyor niyeyse bunun nedeni ne olabilir? (Onceden cikiyordu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Compassion kullanıcısına yanıt
    Dostum uygulamayı kaldırıp tekrar kur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARU

    Dostum uygulamayı kaldırıp tekrar kur

    Kaldırıp tekrar kurdum ismi geldi etiketledim aradan bir süre geçti baktım ismi yine gitmiş. Hayır ilginç olan herkesin var bi onun yok nedenini anlayamadım bir türlü
  • facebook hesabini dondurmustur belki yada 3.parti programlarla baglantisini yadaklamistir facebook hesap ayarlarindan.yada facede online olmasi gerekuyordur o sırada. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matraxmgh

    facebook hesabini dondurmustur belki yada 3.parti programlarla baglantisini yadaklamistir facebook hesap ayarlarindan.yada facede online olmasi gerekuyordur o sırada. .

    Yok dondurmadı açık hocam. Online zorunluluğu yok olsa herkese olur. Ama o dediğin 3.parti olayını tam bilmiyorum olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.