Şimdi Ara

Fotoğraf Yazıcısı Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Henüz almadım ama eğer canon ve 5 kartuşlu alacaksam o yazıcı ip7250 olucak , 6 kartuşlu da mg6350 modeli var ama gri mürekkebinde tam uyum sağlanamamış diye duydum. Geçen forumdan bir arkadaşla konuştum L110' u varmış ve fotoğraf çıktıları alıyormuş gayet kaliteli olduğunu söyledi. L110 da alabilirim, dezavantajları biraz yavaş olması ve 4 kartuş olması niye alıyorsun dersen kendinden orjinal tanklı sistemi olması , ki bu garanti kapsamında olduğu için daha güven veriyor.
    Kalite farkı çok azsa L110 modelinde tercih edebilirim.h , hiç orjinal olmayan mürekkepler vs. uğraşmadan .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur8k -- 21 Kasım 2013; 1:49:04 >
  • bur8k B kullanıcısına yanıt
    bende araştırıyorum, sanırım 6 tanklı olması daha kaliteli olacağı anlamına geliyor ama dediğin gibi arada gözle görülür bir kalite farkı yoksa Epson L110 L200 ve L300 serileri daha mantıklı olacaktır. Benim de kullanım amacım genelde foto baskısı almak ara sıra çıktı alırım ancak. Karar verip makine aldığında artı ve eksilerini yazarsan sevinirim. Ben senden önce alırsam ben burdan yazarım
  • Birkaç fikir değişikliğine gittim ve tercihimi L800'den yana kullandım. Pek fazla yoruma gerek yok heralde : ) , alet geldikten sonra daha iyi yorumlarım : )
  • bur8k B kullanıcısına yanıt
    Güle Güle kullan doğru seçim kağıt ne kullanmayı düşünüyorsunuz ?
  • Rovi'nin 300 ve 280 gr lık serisini kullanmayı düşünüyorum internetteki yorumlara bakarak, kağıtları aldım elime de ulaştı , deneyince bi yorumda bulunabilirim bir de epson 225 gr lık A4 aldım . Sizin bir öneriniz var mı ?
  • bur8k B kullanıcısına yanıt
    Bir de şunu inceleyin

    http://www.sarfet.com/K10,qc-fotograf-kagitlari.htm
  • bur8k B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara birde nerden aldınız ?

    Ben de daha yazıcıyı açmadım kapalı kutu duruyor :)
  • 950 liraya bilişimport'tan aldım gayet hızlı geçtiler siparişi.
  • bur8k B kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraf kağıtlarını demek istedim ama sizde hata yok cümle bozuk oldu :)
  • yanlış anlamışım :) fotoğraf kağıtlarını cescesor'un sitesinden aldım aslında biraz da yanlışlıkla oldu , dolankartuştan alıyım derken siteler de birbirine benziyordu ordan almış bulundum.
  • Merhaba,

    Son mesaj 28.11.2013 te gelmiş. umarım buraya yazmam da sakınca yoktur.

    Bebeğimin fotoğraflarını, değişik ebatlarda basmak istiyorum. 400 tl ye kadar alabileceğim bir yazıcı önerebilir misiniz? tarayıcı, fax vb. gibi şeylere ihtiyacım yok.

    Teşekkür ederim.
  • Goosfraba43 G kullanıcısına yanıt
    canon pixma ip7250
  • merhabalar arkadaslar yorumlarinizi sonuna kadar okudum yeni bir konu acmaktansa bu konu altinda engin tecrubelerinizden yararlanmak isterim
    elimde epson r220 ile uyumlu kartuslarim var yine bu kartuslari kullanabilecegim sadece fotograf basabilen bir yaziciya ihtiyacim var.
    kullanim alani : sublimation yani isi transferi ile bardak tabak gibi urunlere ilgili ozel murekkep ve kagidi kullanarak ciktisini aldigim resimi transfer ediyorum ( ticari olarak :) )
    1) bu kartus sistemi ile uyumlu hangi printeri tavsiye edersiniz ?
    2) ilgili kartus sisteminin disinda tavsiye edebileceginiz baska bir printer varsa ( marka model yada fiyat ile ilgili herhangi bir sorunum yok ) tavsiyelerinize acigim yol yakinken tavsiye ettiginiz baska bir printerla devam etmek beni ileride kafamda olusacak soru isaretlerinden kurtarir...
    sorunlarim
    ise basladigim ilk gun 6 sayfa cikti aldiktan sonra printer uzerinde bulunan 3 isiktan iki tanesi murekkep, silme kirmizi olarak yanip sonmeye basladi epson aradim yenisini yolladilar cihazi henuz acmadim sizin yonlendirmenize gore cihazi ya kullanicam yada geri iade edip farkli bir modeli yada parami geri alicam
    burayakadar okudugunuz icin tesekkurler

    yoneticiler icin notlar
    facebook ile giris yapmaya calisinca sayfa hata veriyor bilginize
    mobil ve mini arayuzlerde 500 hatasi veriyor
    saygilar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ahmet_celal A kullanıcısına yanıt
    r220 t0481-t0486 kartuşları kullanıyor. bu kartuşları kullanan bir makine (sıfır) bulmanız imkansız. fotoğraf baskısı konusunda iyi iş çıkaran canon yazıcılar var piyasada ancak bunlarla süblimasyon mürekkebi kullanmazsınız. süblimasyon mürekkepleri sadece epsonlarda kullanılabiliyor. şu an piyasada bu iş için kullanabileceğiniz epsonun tanklı modelleri var 4 renkli olarak L110-L210-L300 vs. ve 6 renkli olarak L800 bunlar tanklı modeller.
    kartuşlu olarak kullanmak istersenizde 4 renkli wf7015-wf7515 (A3 basabilir bunlar) ve wf3520(A4) bulabilirsiniz. 6 renk olarakta epson 1500w var piyasada. epson dışında süblimasyon mürekkebi kullanabileceğiniz makine varsada ben bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.