Şimdi Ara

Fotoğraf makinesi tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yahşi akşamlar benim bir derdim olar :) 1100 tl max bütçem olar menem. bir dslr like makine istiyerem. ne önerirsiniz? Fuji, canon, panasonic? ben panasonic lumix fz-38 düşünüyorum fakat pixel densitysini incelediğimde çok yüksek gördüm bir sorun çıkarmaz değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatsaliEdip92 -- 25 Ağustos 2010; 23:50:58 >



  • Aşağı linkleri bir incele istersen.

    http://www.bizamerikadayiz.com/PENTAX-K-X-DIJITAL-SLR-Lens-SET-DA-L-18-55mm-Lens-KOYU-YESIL,PR-392.html

    Ayrıca bu linktende cihaz ile ilgili kullanıcı görüşlerini ve örnek fotoları incele.

    http://forum.donanimhaber.com/m_34545459/tm.htm




  • fakat bu makine dslr abicim yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim. yani kit lens ile ne kadar idare ederim bilmiyorum. zaten lens fiyatları makineden yüksek genelde. yani dslr like tercihim şimdilik ama kendi paramı kazanınca alacağım dslr makine ve bir lens takımı..
  • abi iyi hoş da nikon l110 u inceledim ben hiç bir manuel ayar yapamıyoruz bana göre kaldır at bir makine. panasonic kullanacağım sanırım. zaten 6 aydır panasonic düşünüyorum fakat fujifilm karıştırıyor aklımı s1800/1700 falan kurcalıyor kafamı ve herkes birbiri ile çelişen cevaplar vermiş can sıkıcı bir durum. panasonicte de pixel dentsity meselsi takılıyor kafama..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatsaliEdip92

    abi iyi hoş da nikon l110 u inceledim ben hiç bir manuel ayar yapamıyoruz bana göre kaldır at bir makine. panasonic kullanacağım sanırım. zaten 6 aydır panasonic düşünüyorum fakat fujifilm karıştırıyor aklımı s1800/1700 falan kurcalıyor kafamı ve herkes birbiri ile çelişen cevaplar vermiş can sıkıcı bir durum. panasonicte de pixel dentsity meselsi takılıyor kafama..



    pixel density istemiyorsan canon s90 g11 panasonic lx3 fujifilm F200e bak bu makinaların hepsi komakt ve like makinalar arasında bir numaradır...pixel. dens. oranları 25i geçmiyor 1100 tl bütçen varmış tabi dslr düşünmüyorsan...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.