Şimdi Ara

Fotoğraf çekmeyi severim ama sonra ilgimi kaybederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ister yerel bölgemde, ister bir şehrin çevresinde veya okayırsalda bir yerde olsun, kameramla yürüyüşe çıkmayı severim. fotoğraf fırsatları arıyorum, yukarı ve aşağı ve her yere bakıyorum ve bir kareyi çerçevelemekten, iyi bir denge elde etmek için yer değiştirmekten hoşlanıyorum, sonra pozlamayı doğru yapmak üzere oynuyorum ve birkaç çekim yapacağım. emin ol. sonunda kamera ekranında fotoğrafımı göreceğim ve gülümseyeceğim - bundan memnunum, o manzaradan yapabileceğim en iyi çekimi yaptım.


    ama bu kadar. eve döndüğümde, kamera rafıma geri dönüyor ve çekimleri dizüstü bilgisayarıma aktarma zahmetine girmem haftalar veya aylar alabilir. sonra onları gözden geçirene kadar haftalar veya aylar, herhangi bir dud'u sil veya çekimleri tekrarla ve herhangi bir sınırlı miktarda submit işleme yapıyorum. ve tüm bunları yapsam bile, nadiren geri dönüp fotoğraflarıma bakarım. ama bu arada hala dışarı çıkıyorum ve daha fazlasını alıyorum.


    temelde fotoğraf çekmeyi severim ama o kadar. bundan sonraki her şey bir angarya ve sadece işime dönüp bakmakla pek ilgilenmiyorum. onlardan memnun olmadığımdan bile değil - bazı iyi çekimlerim var - sadece onlarla ilgilenmiyorum.


    bununla ilgili başka biri var mı?



    192.168.0.1
    192.168.0.1
    https://19216801.onl


    Router Login
    NETGEAR Router Login - www.routerlogin.net
    https://routerlogin.dev/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okrautang -- 23 Eylül 2022; 16:53:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.