Şimdi Ara

Fossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Ben kara cumada gen5 aldim amazon uzerinden.Yaklasik 240$ a gelmis oldu vergiler dahil.Saat e gelirsem piyasada daha iyisi veya kotusu vardir tabi ama boyut sekil kalite olarak cok iyi oldugunu soyleyebilirim.Saatte google in desteginin olmasi ve saatin telefon gibi kullanimina ayak uydurmasi cok guzel.Ilk zamanlar sarjinin biraz yetersiz oldugunu dusunuyordum ki ilerleyen zamanlarda kullanimima optimize edince bir sorun kalmadi.Saatte gercekten cok ozellik var ve cidden cogunu kullanmiyoruz veya istediklerimizi kullanamiyoruz.(Birgun tr de saatimle nfc pay yapabilcekmiyim diye beklentim var.)
    Ozetlemem gerekirse saat dizayn ve sistem olarak cok iyi.Belki kullanan baskasida vardir burda bataryasi biraz daha iyi olabilirdi diye dusunuyorum.Tabi kesinlikle suanda tamamen hakkini veren bir cihaz.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam.

    Ben telefonla nfc çok kullanıyorum, saatle de denedim harika olacaktı ama anladığım kadarıyla Google pay yani gpay üzerinden ödeme var gen4'te. Normal pos ve otomatlarda gpay'imde kart tanımlı iken denedim ama Türkiye'de resmi gpay desteği olmadığı için başarılı işlem yapamadım. Ancak mesela telefonumda gpayde tanımlı kart ile Google Play'de ödeme yapılabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Fossil gen 5 i amazon.com dan mı aldınız? Ben de almak istedim ancak amazon.com ve amazon.de nin Türkiye ye gönderimi yok. Amazon.co.uk nin var. 240 dolar uygun olmuş. Hangi rengini aldınız? Ekranın kenarlarında siyah alan çok gibi geldi gen 5 de. Ekran bir önceki modele göre de küçük. Gen 5 1.28 inç sanırım. Değişik saat kadranlarıyla bir kaç foto atar mısınız? Hoparlör sesi nasıl peki? Zayıf olduğu yazıyor yorumlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.Amazon.com dan aldim denizamerika uzerinden normalde soylediginiz gibi Turkiye gonderimi yok banka aracilik yapiyor az bir komisyonla 7-8$ olmasi lazim.Pakete gore degisiyor.Boyut olarak bana iyi geldi tabi kisiden kisiye degisir.Bahsettiginiz ekran yanlarindaki siyah alan biraz fazla gelebilir ama dark mode watch face kullandigimdan pek farketmedim ben.Hoparlor sesine gelirsek bir defa sadece isyerimde denemistim calistigim yer cihaz gurultusu olan bir ortam sesi gayet iyi duyabiliyordum.Yinede soyledikleri gibi banada biraz sesi az geldi.
    Saatin koyu deri kayisli modelini aldim.Aslinda biraz hayal kirikligi oldu bende.Sadece gozuken yuzu deri kola temas eden yeri yine plastik yada silicon tam bilmiyorum ney ama deri degil
    Turkiye fiyatinin yarisindan daha az bir ucretle getirdigim icin tam f/p urunu suan benim icin.


    @basturkemin Tesekkur ederim.Saatte ki nfc pay i buyuk olasilikla y.disinda google in destekledigi bir ulkede banka hesabi acarak kullanicam.Bu ozelligin ulkemize geldigini gorucekmiyiz emin degilim.Malum suan halihazirda servislerini cektiler ulkemizden.


    Fossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları KulübüFossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları KulübüFossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları KulübüFossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları KulübüFossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları KulübüFossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCore -- 5 Ocak 2020; 23:57:53 >




  • Çok güzel görünüyor hayırlı olsun. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum ama yurtdışı sitesinde bileği kırdığınızda güç tuşuna değdiğinden bahsedilmiş yanlış çevirmediysem doğru mudur bu acaba tasarım olarak butonlar biraz dışarda görünüyor sanki
  • witamin01 W kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.Tesekkur ederim.Ben soylediginiz olayi 1 defa yasadim.90 dereceden fazla kirmaya calisirsaniz bileginizi guc tusuna basabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TCore

    Merhabalar.Tesekkur ederim.Ben soylediginiz olayi 1 defa yasadim.90 dereceden fazla kirmaya calisirsaniz bileginizi guc tusuna basabiliyor.
    kaç liraya geldi tam olarak ?

    ''Saatin koyu deri kayisli modelini aldim.'' demişsiniz
    başka modelleri var mı
    aldığıınız linki paylaşırmısınız
  • Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Saat yaklasik olarak 1400tl ye gelmis oldu bana vergi dahil.Aldigim model Fossil Gen 5 Carlyle.
    Linktede gozuktugu gibi 3 farkli modeli var.
    Link Amazon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TCore

    Saat yaklasik olarak 1400tl ye gelmis oldu bana vergi dahil.Aldigim model Fossil Gen 5 Carlyle.
    Linktede gozuktugu gibi 3 farkli modeli var.
    Link Amazon
    Carly ilw Julianna arasında görüntü olark fark varmı ?
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Amazon.co.uk den fossil smart watch sport modelini sipariş verdim. Herşey dahil 793 TL ödedim. 160 sterlin indirime girmişti. 74 sterlin di vergi ve kargo dahil 102 sterlin tuttu. Aslında gen 5 alacaktım ama 1800-1900 e denk geliyordu. Bunu seversem ilerde gen 5 e geçebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    size de hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın şimdiden.
  • Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun fossil FTW 4036 modelimi bahsettiğiniz?bende İngiltere’den kuzene aldıracagım kararsız kaldım memnunmusunuz su an 90 sterlin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei 2015 tw ilk cikan modelinden sonra fossil grubuna geçtim gen 5 ile suan için güzel bir saat beni fazlasiyla memnin etti.

    Fossil Smartwatch Gen. 4&5 ve Sport Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    bende gen5 ile sport arasında kararsız kaldım. sizin şarjınız normal kullanımda ne kadar gidiyor ve saatten konuşma varmı?
  • merhaba saatiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. benimde fossil alma düşüncem var sport ve gen5 arasında kararsız kaldım. sizin saatte telefondan konuşma var mı ve iphone ile uyumlu mu bu konuda bilgimiz varmı?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Tesekkurler.Gen5 de bahsettiginiz ozellik mevcut.Iphone ile uyumu var.Ama ne kadar duzgundur bilemiyorum denemedigim icin kesin birsey diyemem.Iphone kullanicisiysaniz applewatch almanizi tavsiye ederim.Sanirim 5 nesil cikti onlardada AOD ozellikli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCore -- 13 Şubat 2020; 1:24:18 >
  • apple saatler çok ilgimi çekmiyor ayrıca fiyat politikaları çok saçma. yurt dışından son çıkan gen5 alabiliyorken aynı paraya apple 3. nesil almak pek mantıklı gelmiyor bana. s3 frontier kullanıyordum daha önce şimdi farklı bir model almayı düşünüyorum. gen5 te konuşma özelliği varsa muhtemelen gen5 alacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bağlanti koplasi yasiyor cihaz neden se? Sonra saatin ayarlarina giriyorum bluetooth kapanmiş aciyorum saate bağlaniyor tekrardan bunu neden yapar acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    2 ihtimal var:
    1- Güncelleme sonrası pil tasarruf modları geldi. Eğer güncelleme yaptıysanız (sanırım 15 gün kadar oldu) pil modlarını kontrol edin.
    2- Telefondaki bluetooth kullanılmadığında kapanıyor olabilir. Farklı bir telefon ile eşleştirmeyi deneyebilirsiniz.
    2,5- Ayrıca evde wi-fi'a bağlandıysa tel+saat bluetooth'u devre dışı bırakabiliyor/wifidan iletebiliyor ama bununla alakalı değildir.

    Eğer sorun pil modu ve telefon ile alakalı değilse, saati sıfırlamanızı öneririm.
  • Arkadaşlar son dönemde Gen 5 ve Sport alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun. Başlığı gen 4,5 ve Sport olarak güncelledim. Hepimizin paylaşım yapacağı bir platform olsun istedim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.