Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.108
Cevap
79
Favori
196.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÖNCELİKLE SALAMINALEYKÜM ARKADAŞLAR


    2020 Porsche Taycan Hoş Geldin Paketi araca stok görünümde ayar yaptım. Orijinal fren balatalarını değiştirmedim bu yüzden fren gücü biraz zayıf kaldı. Sadece jantları değiştirdim. 443 km/h sürati vardı sanırım serbest sürüşte keyif alırsınız.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    2021 AMG ONE'a da 10 ileri şanzımanda F1 tarzında bir ayar yaptım. Aracın bildiğiniz gibi pist modunda yol tutuşu iyileştiriliyor otoyol modunda da hızlanma ve azami sürat artıyor. Pist modunda 385 km/h, otoyol modunda 427 km/h süratle gidiyor. Otoyol modunda hızlanma da çok yüksek. Oyun içinde daha hızlı ayarlar bulabilirsiniz ama onlar eski ayarlar olduğundan ben gecikme önleyici turbo geldiğinden beri ayarları güncelliyorum. Benim yaptığım araçlarda egzoz çatara patara durmuyor. Eski ayarlarda bu yok. Ben daha çok keyiflik araba yapıyorum amele usulü hızlanma odaklı araba yapmam. Yarış için saf ayar arıyorsanız bulması kolay.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    2017 Maserati Levante S'e de stok motorda nizami ayar yaptım. Fren balatalarını ve jantlarını da değiştirmedim. Kendi motoru ile alabileceğim en yüksek sürat ve en iyi yol tutuşunu aldım. Birkaç gün önce Maserati Gran Turismo S'i ayarladım da bunun sesi çok daha güzel keşke daha önceden ayarlasaydım. Kulaklıkla oynayın hasta olursunuz.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    Son araç da BMW I8. Ben bu arabanın varlığını unutmuşum. Oyunu ilk oynadığım zamanlarda bu arabada bir bug vardı Xbox kaplaması boyadıktan sonra geri geliyordu ben de arabayı sildim. Bir saat önce yolda tesadüfen görünce dedim alıp ayarlayayım şunu. V10 motorda ayar yaptım. Kendi jantları hoşuma gitmedi bunları değiştirdim. Forza tampon-rüzgarlık takmadım. Yarış ayarı yaptığım için drift performansı kötü haberiniz olsun. Sesi güzel ama araçtan zevk alırsınız. Yol tutuşu da iyi ama yanlamalık araç değil.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    Tüm ayarlar için üretici kısmına "esinax" yazarak son tarihli yüklediğim ayarı indirip kullanabilirsiniz.





  • Gallardo Spyder'a da orijinali bozmadan ayar çektim. Full basık çatara patara çok güzel sürüşü var.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    BABA'ya da rework geldi. 2009 M5 daha iyileştirilmiş lastik ayarlarıyla göbekte kesintisiz yanlıyor. Bu sefer farklı motorda ayarlama yaptım. Yine orijinal duruşunu bozmadan yapılabilecek en iyi ayar yapıldı.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Tüm ayarlar için üretici kısmına "esinax" yazarak son tarihli yüklediğim ayarı indirip kullanabilirsiniz.





  • aygıt yöneticisinden nvidia grafik kartı sürücüsüne sağ tıkla devre dışı bırak düzeliypr


    nvidia desteklemiyor forza horizon5 i

  • Gezmek görev yapmak isteyen varsa ekleşelim. Çok fazla bilgim yok oyun hakkında. Yeni aldım zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her oyunu açtığımda bu hatayı veriyor.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    Çözümü için bunu siliyorum, sıfırdan login oluyor sonra. Sorun yok. Ama ertesi gün yine oyunu açtığımda yine aynısı oluyor. Kesin çözümü yok mu bunun? Format attıktan sonra da devam etti.


    Oyunum Steam'de. C yerine D sürücüsünde tutuyorum. Aklıma gelen tek sebep bu olabilir diye düşünüyorum ama denemedim. Başka önerisi olan var mı?





  • babayı izle kullanıcısına yanıt

    Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim..

    Bu arada birbirimizi ekleyip online şehri gezebiliriz isterseniz.

  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Oyuna eskisi kadar girmiyorum yapacak bir şeyim kalmadı çünkü. Sen yine de davet yolla ben girdiğim zaman onaylarım. Nickim esinax

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edit: Gerek kalmadı teşekkürler herkese.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 2 Ağustos 2023; 18:24:36 >
  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • BİR SÜREDİR YOKTUM Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 


    Oyunda yenilik yok diye girmiyordum da geçen elim oyuna gitti açtım dedim bari bir iki makina yapayım.


    İlk arabamız Mercedes-Benz AMG E 63 S. Buna oyundaki en eşsiz ayarlamayı yaptım. Orijinal fren balatalarını değiştirmedim, oyundaki Brabus jantını taktım. Çok yakışmadı ama full Brabus paket olsun diye bu jantı tercih ettim. Zaten hızlanınca bütün jantlar aynı. Araca hem saf yarış ayarı hem de saf drift ayarını karıştırarak uyguladım. Göbekte manyak bir yanlama performansı varken otobanda da gazlarken çok keyif alırsınız. Güncel turboyu da taktım çatara patara acayip bir araba oldu.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    İkinci araç Ferrari 812 Superfast. Can sıkıntısından ayarladım. Orijinal jantlarını beğenmediğim için değiştirdim ama Forza tamponu-rüzgarlığı ile şeklini bozmadım. RWD ayarlama olduğundan çekiş kontrolünü açıp kullanın yoksa kolay kolay kalkamıyor.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Üçüncü araç Bugatti Divo. Buna da eski ayarlamanın üstüne gecikme önleyici turbo geldiği için yeni ayar yaptım. Yol tutuşu çok iyi oldu bayağı keyif alırsınız.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Dördüncü araç Nissan GT-R Nismo R35. Bu herhalde oyunda en fazla ayar yaptığım araba. Bir türlü orta yolu bulamadım. Birkaç kere saf drift ayarı denedim ama bodykitli hâlini sevdiğimden araç hem hantal kalıyordu. En son dedim ki bu hâliyle bundan yanlamalık ayar çıkmayacak yine döndüm saf gazlamalık ayar yaptım.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Beşinci araç McLaren 765LT. İçlerinde GT-R dışında sesi en güzel olan araç bu bence. Brutal bir egzozu var yüksek devirde gazı kestin mi insanın ruhunu farklı diyarlara sürüklüyor. Sürüşü de güzel.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Altıncı araç Koenigsegg Jesko. Buna oyunda çok yakıştırdığım bir jant olduğu için mecburen ben ayarlama yapmak zorunda kaldım. Bir de diğerlerinin yaptığı ayarlamalarda araç roket gibi kalksın diye ön süspansiyonu tamamen zayıflatıp bir de tamponu falan kaldırmışlar aracın içine edilmiş yani. Gördüğüm tüm ayarlar bu şekildeydi. Ben nizami takılmalık ayar yaptım. Yine hızlanma, azami sürat yüksek de diğerlerinin ayarlarına bakınca benimkinde -10-15 km/h kayıp görebilirsiniz. Bu da estetiğin bedeli.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Son araç da Koenigsegg Regera. Bunun yol tutuşu çok güzel oldu yüksek süratteyken gazı kesmeden çoğu virajı alır.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Bazı araçlarda birden fazla ayar göreceksiniz. Her zaman yüklenme tarihi en yeni olanı tercih edin. Üretici kısmına "esinax" yazarak ayarlara ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar.





  • bu oyunun grafiklerinde sorun mu var?

    4080li 2k monitörlü sistem var. tüm ayarlar sonuna kadar köklenmiş. dlss vs. kapalı. kenar yumuşatma ayarı 8x.

    buna rağmen arabanın arka camı ile tavanı arasındaki bölgede tırtıklı görüntü var. önden baktığında kaputta tırtıklanma var. bazen uzaktaki ağaçlar, elektrik telleri, şeritler vs. tırtıklanıyor.

    ne yapacaz bunu böyle

  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt

    msaa kullanmayın. dldsr + taa deneyin, gerekirse dlss quality yapın, biraz kurcalayın. 1080p monitör ve RX 6800XT var 4K sanal çözünürlük açıyorum, ayarlar şu şekilde, görüntü gayet iyi.


    düzeltme: DLAA varmış oyunda TAA yerine onu deneyin direk. 4080 çok güçlü olduğu için DLDSR + DLAA olarak da deneyebilirsiniz. DLDSR + DLSS quality en son deneyin.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 21 Ağustos 2023; 18:30:29 >




  • Asus GTX 1060 6GB
    Ryzen 5 7600X
    16GB 6000 MHz DDR5 RAM

    Bu sisteme sahip olanlar ayar önerisi var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

    https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2021-forza-horizon-5-pc-best-settings-series-x-compared


    oyun GPU istiyor hocam pek performans alacağınızı sanmıyorum ama buradaki performance mode'daki ayarları deneyin, sadece MSAA kullanmayın TAA, XeSS, FSR 2.0 vb. deneyin.

  • bende standart edition var şu anda , premium'a geçmek istiyorum ama eklenti paketi 533 lira. oyunun premium'u zaten 500 lira iken eklenti almak çok saçma geliyor. üstelik elimde standart sürüm olduğu için premium'u ayriyeten alamıyorum da. nasıl bir yol izlemeliyim? (iade sürem doldu)

  • Umarım troll değilsindir kardeşim, drr5 mi yazıyor orda yoksa yanlışmı görüyorum. Bu sisteme gtx 1060 hiç yakışmamış, Bu arada full grafikte oynayamazsın 6 gb yetmez, oyun dropa girer. Oyun için grafik ayarı yüksek, diğerleri ultra çekip oynayabilirsin, grafik ayarı ultrada oynamak için en az 8gb ekran kartı istiyor.


    Bu bendeki ayarlar.

    İ7 4790

    gtx 1070 8gb

    16gb ddr3 1600 ram

    Nvidianın grafik ölçeklendirme özelliği ile görüntüyü 2k çektim öyle oynuyorum.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 25 Ağustos 2023; 9:14:32 >




  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Troll mü bu ne üslub böyle? Sistemim bu yakışmadı falan? Ekran Kartı hariç diğer parçaları yeniledim. İyi bir şey alsak 40 bin TL civarı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlama kardeş, drr5 görüp 1060 görünce şaşırdım sadece, bazı konulara birilei gelip abuk subup mesaj yazıp defolup giden embesiller var. O yüzden yazayım dedim.

    Hatam varsa affola.


    O sisteme elindekini ekran kartını satıp biraz katıp 6600 alabilirsin. Seni hiç zorlamaz ve çoğu oyunu ultrada oynayabilirsin.

  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Nvidia dışında hiç kullanmadım bir tık nvidiacıyım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.