Şimdi Ara

Forumdaki karı kız konularını açanlar ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hormonlarınız olmasa bi kıza ilgi duymazsınız..masturbasyon yaptıktan sonra kızların çekici gelmemesinin nedeni de budur..enerjiyi atmışsındır..spermler salgılanmaya devam ettikçe bir miligramı bile kızlara istek duymana sebeptir..her şey testosteron etrafında dönüyor..kızla sohbet etmeye çalışmalar,kendini gösterme çabaları,bakışma vs..aynı şey kızlar içinde geçerli..demem o ki kızları bu forumda ulaşılmaz gibi gösteriyorsunuz..yapmayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim söylediğim tek şey eğer tipin yoksa çirkinsen ya da çekici değilsen, kızları unutacaksın çünkü aklı yerinde normal bir kız, aşırı çirkin değilse senin yüzüne bile bakmayacak ve seni görmezden gelecek, sanki sen yokmuşsun gibi davranacak. Bu da insanın psikolojisini gerçekten fena etkiliyor. 22 yaşıma gelmiş birisi olarak söylüyorum, bu hayat gerçekten bir işkence gibi geliyor bana. Sevgilim olsaydı ya da en azından bir kızla sevgili olmanın ne demek olduğunu bilseydim bu kadar kötü, bu kadar değersiz hissetmezdim kendimi. Ailemden kaynaklanan bir sevgi eksikliğim var zaten. Üstüne bir de sevgilim yok, hiç de olmadı. Tam kafayı yemelik bir durum bu. Lütfen sevgilisi olanlar ya da daha önce sevgilisi olmuş olanlar "ahahah ağzın laf yapmıyor o yüzden sevgilin olmuyor" demesin çünkü ağzının laf yapmasıyla uzaktan yakından bir ilgisi yok sevgili bulmanın ya da bulamamanın. Olay tamamen "tipinle" "çekiciliğinle" alakalı. Kızlar tipini beğenmiyorsa, seninle tanışmak için bile uğraşmıyor çünkü seni görmezden geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keira- kullanıcısına yanıt
    +1 . bende katılmıyorum şu " ağzın laf yapıcak krdşm " muhabbetine. yok aga en azından 10/6.5 luk ortalama üstü bir tipin yoksa istersen louis c.k. ol.
    ama diğer yandan konu sahibinin dediklerine de katılıyorum . o da haklı çok da şey yapmamak lazım ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 10 Mayıs 2019; 0:41:7 >
  • Benim testosteron seviyesi her zaman çok yüksekti herhalde.Ergenken 5 defa mastürbasyon yapmama rağmen hala daha karı kız peşinde koşuyordum,büyüdük ilişkiye giriyoruz kondisyon ne kadar dayanırsa devam asla soğuma olmuyor
  • Kızları büyümüyorum kızları yuceltmiyorum övmüyorum 25 yaş olduk sevgilimiz olmadi haydee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 10 Mayıs 2019; 6:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.