Şimdi Ara

format atarken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var; bilgisayara format atarken, harddiski bölümledikten sonra gelen yükleme ekranında yükleme devam ederken "bootfont.bin yüklenirken sorunla karşılaşıldı, yüklemeye devam etsin mi yoksa iptal mi etsin" diye bir uyarı çıktı (uyarı tam olarak böyle değildi ama aklımda böyle kalmış yani buna benzer bir şeydi). ben de yüklemeye devam etsin dedim (etmez olaydım ) neyse daha sonra o yükleme bittikten sonra bilgisayarınız yeniden başlatılıyor kur devam edecek dedi ve bilgisayar yeniden başladıktan sonra gelen windows kurulum ekranında daha başta "windows'un kurulmaya devam etmesi için gereken bileşenlerden biri kurulamadı vs. vs." diye bir hata verdi. ben de cdde sorun çıktığı için yeni bir win cdsiyle denemek istedim fakat ilk denediğim cd windows xp sp2 türkçeydi, elimde olan windows xp sp3. win xp sp3ü denediğimde de başta "Windows XP Professional SP 2 CD etiketli cdyi koyun" diyor fakat haliyle elimdekiyle olmadı. neroyla yeni bir tane bootable cd yazayım dedim fakat orada da etiket kısmına "Windows XP Professional SP 2 CD" yazacak kadar karaktere izin vermiyor. Aslında en başından alıp işi Windows xp sp3 ile kurmak istiyorum fakat boottan cdyi seçip cdyi koyunca da Starting Caldera Dr-Dos diyip epey uzunca bir şey yazıyor ve dos ekranı geliyor. biliyorum çok uzun oldu ama olayı tam açıklamak istedim, lütfen bana bir çıkar yolu gösterin







  • etiket olayi önemli degil ki. cd yi taktigin zaman icindeki *.ini dosyalarindan okur etiketini daha dogrusu hash check ya da MD5 check mi bilmiyom iste burasini attim ama cd nin adi ille öyle olcak diye birsey yok.

    Ha toptan yeniden yükledin gene olmuyosa önce ramleri kontrol et o da degil HDD ne bi göz at derim
  • senn Sp2 Cd sinde Sorun var temiz bi sp2 bul onla tekrar dene o zamn sorun cozulur..
  • peki format işlemine tamamen baştan başlamak için ne yapmam lazım?? sp3lü cdyi koyunca çünkü dediğim gibi dos menüsü başlıyor.
  • Başka bir format cd'si deneyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.