Şimdi Ara

Forma Girme Hikayeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bin yol denedim. Gerçek bir hımbıl, alkol-sever ve günde 3 paket sigara içer olmaktan; yolda insanların durdurup bu vücudu nasıl yaptın dediği bir macera yaşadım. bunu da öyle abshaper falan ile 3 günde yapmadım. 4 ay sürdü. Bu 4 ay boyunca da, tamamen internetten bulduğum ama hayatımı değiştiren bir hoca ile yaptım (personal trainer). Sonra beni çalıştıran hoca ile bu hizmeti başka insanlara da sunmaya karar verdik.

    Kendi başına rejim yapmak, spora gidip gelmek hoş ama işe yaramıyor çünkü:
    1. Uzman değilsiniz. Oradan buradan, internetten duyduklarıyla insanlar bir sonuç almaya çalışıyorlar. Bazen alıyorlar da ama 2 hafta sonra geri veriyorlar o sonucu çünkü geçici.
    2. Bir hocayla çalışmak, insanı spora gitmek ve iyi beslenmek konusunda motive ediyor. Bugün sporu pas geçeyim demiyorsunuz. Üstelik hocanız iyiyse -ki bizim hocalarımızın hepsi uzun eğitimlerden geçiyor- spor çok eğlenceli bir hal alıyor.
    3. Kendi başınıza spor yaparken o son 2 hareketi pas geçiyorsunuz ya; işte en büyük gelişmeyi orada yaşayacaksınız aslında. Yanınızda hocanız olunca, o son hareketin son 2 tekrarını da yapıyorsunuz. Ve muhteşem vücuda ulaşıyorsunuz.

    Hikayenin detayı için lütfenwww.eniyipersonaltrainer.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.