Şimdi Ara

Ford'un Kinetik Tasarım Felsefesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ford Motor Company

    Ford Ka Sıradışı tasarım öyküsü aracın dış kısmında son bulmuyor. Özellikle orta konsol ve direksiyon simidinin birbirlerini tamamlayan modern ve akıcı çizgilere sahip tasarımları aracın iç tasarımını segmentinin çok ilerisine taşıyor.

    Ford Fiesta Aylar süren meraklı bekleyiş sona erdi ve tamamen yenilenmiş Yeni Ford Fiesta'nın ilk gösterimi Autoshow İstanbul 2008'de yapıldı. Şık ve sıradışı tasarımı ile modern dünyaya ayak uyduran Yeni Fiesta, çağımızın ruhunu çarpıcı biçimde yansıtıyor.

    Ford Focus Çok sevilen Focus'u Ford'un "hareket halindeki enerji"yi anlatan Ford Kinetik Tasarım felsefesiyle birleştirerek yeniledik. Yenilenen, iyileştirilen ve yeniden tasarlanan Yeni Focus şaşırtıcı, daha atletik ve daha dinamik görünüyor.

    Ford C max Hayat dolu, her an her şeye hazır Yeni Ford C-MAX spor bir aracın dinamizmine sahip bir MAV (çok amaçlı kullanıma uygun araç). Üstün sürüş özellikleri ile, sert virajları kolayca dönmenizi ve yolların kontrolünü elinizde tutmanızı sağlıyor.

    Ford Mondeo Yeni Mondeo'nun, Ford hakkındaki düşüncelerinizi değiştirmesi için sadece bir an yeterli. "Kinetik tasarım"ının ipuçları içindeki güç ve yenilikçilikte gizli. Bu yeni tasarım, zarafet, işçilik ve üstün sürüş dinamiklerinde elde edilen yüksek başarı ile kendini gösteriyor.

    Ford S max Ford S-MAX, 2007 yılının En İyi Otomobili seçildi. "Yılın Otomobili" ('Car of the Year') ödülü, jüri üyeliğini 22 Avrupa ülkesinden 58 önemli otomobil gazetecisinin yaptığı ve yedi önemli Avrupa yayınından oluşan bir grup tarafından düzenlenen (İtalya, İngiltere, İspanya, Hollanda, Fransa, Almanya, İsveç) uluslararası bir ödül.

    Ford Galaxy İçinde tam bir konfor barındıran seçkin ve modern tasarım, size enerji ve güç veriyor. Aracın ön görünümü, mücevher gibi tasarlanmış farlarla şekilleniyor. Köşelerin arkasını görmenizi sağlayan özel lambası sayesinde xenon farlar da güvenliğinizi arttırıyor.

    Ford Kuga Yeni, akıllı 4x4'ümüz Kuga'yı tasarlamaya boş bir tuval ile başladık - daha sonra her şeyi baştan aşağıya sorguladık. Sonuç mu? Mükemmel bir şekilde "istediği yere gidebilme" yeteneğine sahip ve gerçekten güzel görünümü olan bir araç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 17 Mayıs 2009; 21:57:15 >







  • en küçüğünden en büyüğüne hepsi çok güzel heleki ka çok sempatik kırmızı renk beyaz jantlı yere iyice basılmış 1.3 multijet chipli az yakan pis kaçan bir araç olabilir aynı şekilde açık mavi sedan titanyum-x bir focus bordo 1.6 tdci fiesta titanyum lacivert titanyum-x c-max siyah titanyum-x 2.5 luk mondeo
    siyah s-max bej galaxy beyaz kuga ...........
  • buz beyazı yani metalik beyaz çok yakışıyor kugaya tek geçerim bu rengi..
    birde elektrik kırmızısı fiesta hoşuma gidiyor birde iç rengi bordo olunca..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.