Şimdi Ara

FORD'TAN BÜYÜK FALSO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Mart 2008 tarihinde aldığım 2008 model Ford Fiesta Sport aracımın orijinal olan sol ön lastiğinde benden kaynaklanan kaldırıma sürtme sonucu yarık meydana geldi ve lastiğin değişmesi gerekmektedir. Aracı İzmir otokoç’a götürdüm ve araba pazartesiden cumaya kadar bekledi ve en sonunda lastiği bulamadıklarını söleyip arabayı bana hasarlı olarak teslim ettiler. Ben de otokoç merkezi aradım. Lastiğin bizim sorumluluğumuzda olmadığını sölediler. Continental firmasının numarasını verdiler. 2 gündür arıyorum açan yok. Otokoç firmasını arıyorum lastiği bulamıyoruz diyorlar. ne lastikmiş bu 195/45 R16 80V contisport
    Ben 2 haftayı geçen bi süredir henüz 6 aylık olan aracımı kullanamıyorum.







  • Dostum belki kızmakta haklısın ama lastikten kaynaklanan sorunda FORD'un yapabileceği ne varki. Haklı olman gereken nokta o ebattaki lastiği bulundurmamaları. Bunun haricinde senin hatandan dolayı olan bir sorun için uğraşmazlar saygılar
  • yani arabayı ben kullandığım için bana yedek parça yardımında bulunamazlar mı demek istiyorsun?
    benim anlamadığım neden bu lastik?
    madem üretilmiyor madem bu lastik piyasada yok neden benim 5 ay önce üretilmiş olan yepyeni 2008 model arabamda bu lastik var?

    Ve son durum arkadaşlar: lastik continentalde bulunamıyor yurtdışı dahil. ben de 4 lastiğiminde piyasada olan bir marka lastik ile değişmesini talep ettim.

    Ve ben hiç bi şekilde benden kaynaklanan bi hatadan dolayı benimle ilgilenemezler ifadesini kabul edemem kusura bakma marea8875 kardeş..

    Saygılar..
  • selamlar öncelikle ;

    1. Bir kere 4. lastiğini tak aracını kullanmaya devam et. Sebepmi var!
    2. Lastiğin bulunamaması gibi bir şey söz konusu değil ben acıkcası inanmıyorum.O lastik mutlaka vardır.
    3. Tamamıyla kullanıcı kaynaklı bir problem olduğu için ve (sanıyorum lastikler garanti dışında) servis açıkcası önemsememiş.
    Yapman gerekenler;
    Ford servisine gidip seviyeli bir şekilde maduriyetini düzgün biriyle paylaşmandır. Sonuçta ya o iki lastiği sana temin edecekler yada bu lastik kesinlikle bulunamıyor ise 2 lastiği iptal edip yeni 2 lastik alacaksın. Ha ben uğraşamam diyorsanda git bi sanayi ye al iki lastik kimseyle muhattap olma. Lastiğinin tam modelini yazarmısın lütfen sana yardımcı olacağım.Varmıdır yokmudur anlarız.

    Sevgi, Saygı.
  • serkan bey;
    benim tek lastikte yarık var yani tek lastiği ihtiyacım var.

    Lastik CONTİNENTAL CONTICONTACTSPORT 195/45/16 80V

    1. sanırım istepneden bahsediosunuz. benim lastikler 16" ama stepne 14 " ve max 80 km/h hızla gitilebilen küçük bi lastik. (buda ilginç bi olay tabi)

    2.otokoç conti fabrikasıyla irtibata geçmiş, yurtdışında bile yokmuş diolar. ben de continentalin bana verdiği bikaç izmirde istanbulda ve ankarada olan şubeleri lastikçileri aradım onlarda da yok.

    3.tamam hata benden kaynaklanıo ama ben bu lastiği bulamayınca doğal olarak servisin kapısını çalmak zorundayım. sonuçta bu lastik orjinal arabanın üstündeki lastik.

    Şimdiki durum Ford merkezi arayıp şikayetimi bildirdim ve 4 lastiğin değiştirilme talebinde bulundum. bikaç gün beklemede kalmamı sölediler. bakalım neler olcak..

    Saygılar..
  • Dostum ben o anlamda kullanmadım yanlış anlamanı istemem. Sadece lastik konusunda gerektiği kadar hassas davranmamışlar ve sen gene haklısın. Yazımda dikkat edersen sana kabahat bulmadım ve lastik bulundurmadıklarınıda ima ettim. En güzeli stepneni kullanmak ve lastiklerin bittiği zaman ona uygun başka ebat bakmaktır. Hem büyük firma olarak lastik takıyorlar ama sonrada sana tedarik edemiyorlar. Burda ne desen ne yazsan haklısın.
  • anladım seni kardeşim yardımın için teşşekkür ederim.
    ama işte stepne konusunda da sıkıntım var
    benım lastıkler 16" ama stepne 14". benim jantlar uymuyo ona, ayrıca o stepnenin üstünde kocaman MAX 80KM/H yazıo. ben o stepneyi kullanamamki.

    inanın o kadar zor duruma düştüm ki, yaklaşık 2 ay olucak ben arabamı kullanamıyorum.
    keşke bu lastiği bulabilsem. zaten bi dahaki sefere 4 lastik değiştirceğim zaman piyasada olan bi lastik taktırcam.

    bu lastikler de ucuz lastik değil ki. benim aradığım bu lastiğin liste fiyatı 220ytl. ucuz olsa ztn hiç uğraşmıcam 2 tane başka marka alıp takıcam..
  • arkadaşım öncelikle merhaba sana şunu diyim senin hatan olmasada hakkını ara sen yedekparça istiyorsun ve senle kimse ilgilenmiyor hemen otokoç izmire git müdüre de sizi otosana şikayet edecem müşterilerinizle ilgilenmiyorsunuz ve hemen e mail geç ve telefonla otosanı ara daha fazal yardımcı olacaklarıdr inanbaşımdan geçen bi olayı anlatayım 2008 de sıfır mondeo aldım daha 7 saat olmuştu arabanın göstergesindeki bütün ışıklar yanıyor ve sönmüyordu hemen aldırlar servise basit dediler söndüremediler 1 saat sonra almaya gittim dediler araba bizde kalacak bayramda gelmek üzereydi baktım ertesi gün olmamış 1 gün daha müsade ettim tabi fazla ilgilenmiyorlar 1gün sonra tekrar olmayınca hemen bayiye gittim dedim paramı iade earabanızı alın bana olurmu şimdi biter tamiri dediler dinlemedim onları hemen ana bayiyi aradım müdürü istedim dedim ona arabanıza binmiyorum sizi otosana şikayet edecem ve mahkemeye verip paramı alacam dedim hemen ıtısan istanbul beni aradı çok özürdiledi arabayı tam incelediler meğer almanyadan cd yanlışyüklenmiş cd gelmesi 2 gün sürer dediler ama araya bayram giriyor 10 gün bekleyecektim hemen gittim ford da dedim bana araba kiralayın sekreter kız dedi olmaz 15 gün geçerse siz dedi 5gün burdasınız dedim sen karışma müdürü çağır dedim oda aynısını söleyecekti ama dedim ben araba sizden kusurllu 7 saat binmedim bana hemen araba kiralayacaksın inan 1 saat geçmeden 2008 model grand punto kiraladılar
    demek istediğim oradaki işçilerle faza muhattap olma hemen müdüre git oda ilgilenmedi otosanı ara ama müdüre de arayacağını otosan daha iyi ilgilenecektir bu kouyla




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.