Şimdi Ara

Ford-Opel-Toyota-VW-Citroen Lütfen Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gallows20

    birkn hocam şimdi forumda bi kaç yorum okudumda cadyi eledim. ama C4 sorunlarıda olsa motoru, donanımı ve bu artılarına birde fiyatı eklenince açıkçası gönlümden geçiyo.

    astra,auris,focus ve C4 bunların arasından oturma alanı en geniş,arka diz mesafesi en iyi olan hangisi acaba örneğin renault megane ile yolculuk yaptık arka koltukta 3 yetişkin erkek biraz rahatsız olduk ama benim araba ( 2000 Astra HB ) ile çok rahat bi yolculuk yaptık.

    Focus sedan olduğu için diğer alternatiflerden daha büyüktür.İç mekana da belli ölçüde yansır.Sınıfının en geniş arabasıdır.(yanılıyor olabilirim)Bulunduğum şehirdeki galeride bindim içine,gayet ferah bir araba.Astra ve Auris'in ölçüleri yakın birbirine.C4 ün arkası yuvarlak biçimde birden inmesi baş mesafesinde sorun yaratabilir.Astra iyidir ya niye satıyorsun?




  • Bence Peugeot 307 ve Citroen c4 en iyileri.Ama en iyisi 307. Benden söylemsi
  • astrayı satmayacağım, araba zaten benim değil de benim gibi o babamın ben kendime yeni alacağım.

    burdaki galerici arkadaş ve sen focusu aklıma yatırdın ama C4'ü bi deneme sürüşü yapmam lazım. astra ve auris 90 HP olduğu için biraz soğuk bakıyorum örneğin benim araba sollama yaparken zorlanmaması lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gallows20

    astrayı satmayacağım, araba zaten benim değil de benim gibi o babamın ben kendime yeni alacağım.

    burdaki galerici arkadaş ve sen focusu aklıma yatırdın ama C4'ü bi deneme sürüşü yapmam lazım. astra ve auris 90 HP olduğu için biraz soğuk bakıyorum örneğin benim araba sollama yaparken zorlanmaması lazım.

    C4 ve focus'un performansları birbirine yakın olacaktır;çünkü aynı motor var ikisinde de.Astra,Auris,Focus kaliteli arabalar.Bunlardan birini alırsan pişman olacağını sanmıyorum.C4'ün tek sorunu elektronik aksamının fazla oluşu.Dediğim araçlarla test sürüşü yaparsan kafandaki araç profiline en yakın olanı şekillenecektir




  • C4'ün donanımıda çok iyi. elektronik aksam çok doğru peki bu elektronik aksamın sürekli arıza yapıyo olması doğru mu ? benim en çok merak ettiğim konu bu. burası Türkiye yollar çukurlarla dolu dijital ekranları bi çukura sert girince gidecekse uzak dursun. ben arabayı önemli bişey olupta satmak zorunda kalmazsam en az 7-8 yıl binmek için alıyorum.
    yoksa şans faktörü arabadada mı geçerli.
  • motor gücü senin için bu kadar önemliyse focusu al.fiyatı ucuz tipi hoş diye c4 307 almak bana göre yanlış.görünüşe aldanmamak lazım.kaliteye önem veren marka seçerdim ben olsam. focus iyi bi seçenek.güçsüz demezsen en memnun olacağın araç auris.astrada kaliteli ve karizmatik.tabi bunlar benim fikrim.
    0-100 km hızlanmaları focus 10.9, auris 12.0, 307 12.5,astra 13.7,c4 12.4.bunlar oto haberin eki otoborsadan alınma fabrika verileridir.ayrıca 307 nin atak olmadığı belli oluyor. tabi burda senin için önemli olan ara ivmeleme.burda 1.6 motorların yüksek torku nedeniyle önde olduğunu söylemek gerekir.
    benim sana yine tavsiyem auristir.çünkü yeni bi araç kaliteli teşvik primi vede japonların bu aracı çok özenerek yaptığına inanıyorum.sonra focus sonra astra.307 yi c4 ü tavsiye etmem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gallows20

    C4'ün donanımıda çok iyi. elektronik aksam çok doğru peki bu elektronik aksamın sürekli arıza yapıyo olması doğru mu ? benim en çok merak ettiğim konu bu. burası Türkiye yollar çukurlarla dolu dijital ekranları bi çukura sert girince gidecekse uzak dursun. ben arabayı önemli bişey olupta satmak zorunda kalmazsam en az 7-8 yıl binmek için alıyorum.
    yoksa şans faktörü arabadada mı geçerli.

    C4'ü biraz daha naziktir bu yüzden.Dediğin gibi yollarımız berbat.İşi daha sağlama almalı bence.Ama C4 hoşunuza gittiyse bundan ilerisine birşey denemez
  • bide 7 8 yıl bineceğim demişsin.7 yıldır toyota sahibi olarak kesinlikle tavsiye ederim aurisi.focusda çok sorunsuz diye biliyorum.
    ateş olmadan duman çıkmaz.kimse durduk yere pejo citröen sorunlu yazmıyodur heralde.
  • o konuda haklısın ateş olmayan yerden duman tütmez C4'te sorun çok.

    ugurcugum auris comfort teşvik primi ile 38.600 gibi bi rakam 90 HP lik motorla ve donanımıyla bana biraz pahalı geldi ama gerçekten şık araba birde astra ile auris arasında vergi farkı var mı ? ben ikisinide 1.3 biliyom
  • evet var vergi farkı.astra yıllık 196 ytl daha düşük vergiye sahip.auris biraz pahalı gelebilir doğrudur.astrada essentiya 35.877 enjoy37.810 cosmo ise 42.451.aurisin comfortı astranın enjoyuna eş geliyor.yani eşit donanımda.astranın 4 yıllık olması ve aurisin jant hediyeli olması bi avantaj.
  • astra
  • tamam arkadaşlar astra,auris ve focus kaldı. linea hiç tavsiye eden olmadı galiba fiat pek tutulmuyo
  • ucuz etin yahnisi yenmez.linea kaliteden kaybetti. aurisi alın rahatınıza bakın.eur ncap testlerinden sınıfında en yüksek puanı alarak güvenliğini ispatladı.diz havayastığı var.müşterisine önem veren bi marka.servisleri çok güzel.parasının hakkını fazlasıyla vereceğine inanıyorum.focusta öyle ama auris önde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gallows20

    tamam arkadaşlar astra,auris ve focus kaldı. linea hiç tavsiye eden olmadı galiba fiat pek tutulmuyo


    3'ünü bırakmakla en iyisini yaptın.Bu 3 araçtan hangisini alırsan al memnun kalırsın
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar çok yararlı oldu benim için.

    şimdi biraz inceledim auris gerçekten güzel ama lineada fotolarda çok güzel görünüyo inşallah auriste öyle değildir. gerçi toyota ismi var dimi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gallows20

    yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar çok yararlı oldu benim için.

    şimdi biraz inceledim auris gerçekten güzel ama lineada fotolarda çok güzel görünüyo inşallah auriste öyle değildir. gerçi toyota ismi var dimi

    Linea fotolarda göründüğünden daha yüksek.Auris'i yakından gören biri olarak yere sağlam basan bir araba olduğunu söylemeliyim.Ayrıca sana tavsiyem.Fazla kafan karışmasın,bu 3 modelden birini alırsan memnun kalacaksın
  • yalnız linea nın ön ve arkadan görünümü güzel değil.sınıfının en yüksek ve en ensiz arabası.yandan göründüğü gibi heybetli durmuyor.hiçbir testtede iç mekan kalitesi beğenilmedi.
  • aurisin ön konsolu çok güzel ama el freni galiba o güzelliği bozuyo gerçekten bayisine gidip yakından görmek lazım siz ne dersiniz el freninin yerleşimi konusunda
  • inik hali çok hoş bence ama kaldırınca biraz tipsiz gibi.
  • evet ama o çok sorun değil corolla ile aynı fiyat galiba auris corolla nasıl galiba sadece görüntüleri değişik motor falan aynı
    bu konuda bilginiz var mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.