Şimdi Ara

Ford Kuga 59.900TL sizce Alınır mı arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ford Kuga Trend X 1.6L EcoBoost 150PS 2WD 59.900tl kampanya fiyatı arkadaşlar ne diyorsunuz bu araç hakkında yorumlarınız nedir ?



  • Konuyu takip ediyorum ama cevap yazan olmadı. Ben kendi fikrimi yazayım:Fiyatı oldukça iyi.Düşük hacimli benzinli ( Dolayısı ile ÖTV'si düşük ) kardeş araçlar Hyundai İX35 ve Kia Sportage'i beğeniyorum ve forumlarını sürekli takip ediyorum.Fiyat olarak yaklaşık aynı seviyedeler ama, Kuga donanım olarak Spo ve İX35'ten oldukça eksik durumda. Ayrıca bu üç aracın handikapı 1.6 dizel motorun ve/veya düşük hacimli motorlarda otomatik şanzımanın olmayışı.Bunların hepsi bir arada olsun denilirse,tek seçenek Qashqai görünüyor.Zaten bu model de en çok satan durumunda.
    Benzinli motordan devam edecek olursak;İX35 ve Spo'nun atmosferik olduğu göz önüne alınınca, 135 hp / 168 tork'un düşük motor devirlerinde güç eksikliği hissediliyor.Aracın performanslı olması isteniyorsa yüksek devirleri kullanmak durumunda kalınıyor.Bu da direkt olarak yakıt tüketimini arttırıyor. Şu anda piyasadaki tek 150 hp / 240 torka sahip benzinli turbo araç olan Kuga'da performansın problem olacağını sanmıyorum, aynı motorun 180 hp'lik modelini C-Max'ta test etmiştim.Bu aracın dezavantajı yakıt tüketimi olabilir.Otomobil dergilerinin aracı test etmesini bekliyorum.
    İyi forumlar.




  • ben kuga tr de ilk çıktığından beridir aracı yakın markaja aldım bence araç 60 bin fiyat etiketiyle güzel bir başlangıç yaptı rakiplerini şöyle bir ele alırsak

    araç 4524 mm lik boyutuyla ix35 sportage qq land rover freelander honda crv tiguan gibi rakiplerinden daha uzun ve bir çoğundan daha yüksek ve geniş bu yüzden rakiplerine göre heybetli duruşu + puan kazandırıyor (aracın boyutu volvo xc60 la emsal diyebiliriz) mazda cx-5'ten 3 captiva'dan 8 dodge nitro'dan 3 santimetre kısa
    1.6 litrelik 150 ps lik motor rakiplerini (benzinliler için konuşuyorum rakiplerinin de dizel fiyatları kuga gibi uçuyor) performans ve yakıt tüketimi açısından geride bırakıyor
    60 bin liraya rakipleri arasından qq ix35 spo ve tiguanı sıfır km olarak alabiliyoruz
    bu araçların donanımlarını karşılaştırdığımız zaman kia ve hyundai nin kat be kat üstünlüğü dikkat çekiyor (cam tavan ısıtmalı 4 koltuk geri görüş kamerası ... ne ararsanız var)
    60 bin liralık tiguanda sis farı alaşımlı jant bile yok
    yani ford donanım olarak korelilerin gerisinde kalıyor fakat biri ford biri kia ve hyundai (kia ve hyundai nin son dönemdeki sıçrayışını takdir ediyorum ama forda daha çok güvendiğimi söylemem gerek)
    malzeme kalitesi bakımından ford korelilerden üstün diğer rakipleriyle emsal olduğunu düşünüyorum

    bu durumda aracı almak için önceliklerinzi belirlemeniz gerekiyor çünkü tüm bu saydığım araçların birbirlerine göre üstün oldukları ve geride kaldıkları özellikleri var
    performans hacim kalite derseniz ford
    donanım olsun malzeme kalitesi ve performans çok önemli değil derseniz koreli kardeşlerden biri
    hepsinden ortaya karışık olsun suv gibi gözüksün derseniz qq (kuga qq dan 21 santim daha uzun 13 santim daha yüksek bana kalsa karşılaştırmaya bile almam)
    param var satarım anasını derseniz xc60 freelander mazda cx5




  • 4x4 otomatik (jatco hem de) 180 ps yakıtı fena değil iyi sessiz 70 bine ne var sizce? 4x4 araç yok piyasada 1.6. bir tek tiguan 150ps. Bu daha şık.
  • görüp deneyen fiyat alan var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende yaklaşık 3 aydır bindiğim arabamı yenilemeyi düşündüğüm için otomobil piyasasını incelemkteyim .Bindiğim araç focus 2 tdci 109 ps 240 newtonmetro torklu motoru olan bir araç.Çok hızlı araba kulanan biri değilim o yüzden başlangıçta motor seçeneği üzerinde pek durmamıştım.Sıra ile Tiguan 150 ps ,Hyundai İx35,Hyundai Elentra,Opel mokka ,yeniAstra gibi araçları test ettim ve kısa zaman aralıkları ile.
    Epey bir süre düşündükten sonra Tiguan üzerine yoğunlaşmıştım, taki bu gün yeni Kugayı görüp inceleyene kadar.İx35 dizayn ve donanım olarak beni oldukça etkilemişti ama test sürüşünde motorun düşük performansı ,performaslı kullanmaya çalıştığımdaki içerideki motor ve rüzgar sesi ikinci el durumu ve ve kalite hissi olarak uzaklaşmama neden oldu.Yine opel mokka ve yeni astra da dizayn olarak beğendiğim araçlar arasında olmasına rağmen test sürüşünden sonra beklentilerimi tam olarak karşılamadığını düşündüm .Nede olsa kendi arabamın fiyatından daha fazla bir para ilavesi yapacaktım ama sonuçta çok fazla bir şey değişmeyecekti.Sportage i test ettiğimde pek fark olmadı (ix 35 ile zaten kardeş gibiler )Tiguan ise motor performansı ( canlı karakteri) sessizliği, verdiği güven ve kalite hissi ile beğenimi kazandı.Ancak alt modellerinin çok boş (donanım yönünden zayıf oluşu )donanımlı modellerin ise yüksek fiyatları ve eskimiş iç dizaynı beni düşündürüyordu .
    Tesadüfen bu gün yeni Kugayı internette görünce yaklaşık 5 saatlik bir internet incelemesi üzerine aracı canlı görmek ve mümkünse test sürüşüne çıkmak için Oto Koça gittim.İnternetteten edindiğim bilgiler motor yakıt performansının Tiguandan aşşağı kalmayacağı, bana göre Tiguandan daha hoş bir dış dizayn ve gösterişli , ve benim çok beğenimi kazanan bir iç dizayn.Benim incelediğim Kuga selective (180 Hp) idi ama ben trend ( 150 Hp ) üzerine yoğunlaştım.Trend modelinndeki donanımın benim için yeterli olacağını düşünüyorum , ix 35 kadar dolu olmasada birçok şey var. 180 hp olanlarla 150 hp olanlar arasında 2 lt / 100 km gibi bir farkın olması ve ayrıcasatış fiyatı olarakta fark bulunması beni trend donanımına yöneltti.Sadece tek üzüldüğüm trend donanımında ek ödeme yapsanızda cam tavan alamamanız .
    Benzin fiyatları malum ve şu an için ecoboost motorlarda lpg henüz takılamıyor.Ama yurtdışı internet sitelerinden anladığım kadarı ile avrupada ecoboost motorlara lpg sistemleri takmaya başlamışlar. Eğer Lpg takılabilceğinden tam olarak emin olsam 180 hp lik seçenekleride düşünebilirdim. Acceleration olarak 0-100 hızlanması( her iki model içinde 9,7 sn fabrika verisi )( bir alman test sitesinde ise kendi yaptıkları testte 9.4 sn olarak çıkmış) tiguana yakın bir değer ki bence oldukça iyi. ama yakıt tüketimi sanki bir miktar daha tiguandan az gibi gözüküyor. Yine yabancı test sitesinde okuduğum yorumlara göre Ford aqustic mühendisleri motor sesini izole etmek için motor ve iç kabin arasına iyi bir ses yalıtımı yapmışlar ve motor sesinin iç kabinde çok düşük olduğu , rüzgarve yol sesi yönündende gayet başarılı olduğu yazılmış. Ne yazıkki tanıtımdaki aracın henüz plakası çıkmadığı için test sürüşü yapma şansım olmadı.Umarım haftaya test sürüşü yorumlarımıda yazabilirim .
    Şu an için ellerinde trend modeli yok ama liste fiyatı 59.900 ve 18 000 tl 18 ay faizsiz kredi desteği var.Her model için .




  • Arkadaşlar sanırım 59.900 lük trend versiyonun iç görünümü fotoğraftaki gibi olacak .

     Ford Kuga 59.900TL sizce Alınır mı arkadaşlar ?
  • quote:

    ve 18 000 tl 18 ay faizsiz kredi desteği var.Her model için .


    Yeni Ford Kuga da şu an 0 faiz desteği yok. Yaklaşık 0.86 gibi bir oranla sanırım 60 aya kadar vadeli kredi sağlayabiliyorlar.
  • yeni ford kugaya donanımlar eklendikce fiyatı artıyor,araç çok hoş fiyat diger markalara göre pahalı,ayrıca 150 beygirlik 4x2 ceker araca camtavan gibi ek donanım ekliyemiyorsunuz haliyle 180beygir otomatik titanium modeli sixe daha cazip gelmekte, test sürüşü yapmadım,yakıt tüketimi 180 beygir olanını ne durumdadır 1700 kilo arac,alıp kullanan arkadasların gözlemlerini yakıt tüketimi bilgilerini eklemelerini ricaediyorum,aklımı karsıtıran bir arac, birde subaru xv var aklımda 1.6 114 beygir,amerikada eb güvenli arac olarak etiketlendi ama oradaki arac 2000 motor 148 beygir,buradaki arac 1.6 114 beygir cok fark var gibi,ayrıca yeni ford kuganın amerikadaki versiyonunda önde 8inclik bir ekran var dokunmatik,türkiye versiyonunda dügmeler konulmus olmasına ragmen fiyat yüksek gibi,tüm araclar dokunmatik büüyk ekran koyuyor gercektende güzel görünüyor.. yeni ford kuga kullanıcı yorumlarını alsan süper olacak özellikle yakıt tüketimi konusunda,




  • Yaklaşık iki gün önce 180 hp lik otomatik selective modelini test etme şansım oldu.Aracın hızlanması gayet güzel , yol tutuşu , süspansiyon konforu ,motor ve lastik sesi izolasyonu gayet başarılı. Sadece 110-120 km hızlardan sonra biraz rüzgar sesi almaya başladığını farkettim .Fiyat olarak her bayi ayrı bir şey söylüyor ve Ankarada gittiğim hiç bir bayinin elinde tren x versiyonu yok . O faiz takas desteği var diyen bayi 59, 900 den aşşağı inmezken o faiz takas desteği yok diyen diğer bir bayi 58 000 lira fiyat verdi.
  • Benim de çok beğendiğim bir araç Yeni Ford Kuga.Merakla takip ediyorum araçla ilgili çıkan haberleri.Yıl sonuna doğru araba almayı planlıyorum Yeni Kugayı da ekledim listeme.
  • ben aldım, 1,5 ay oldu geleli. yakıt 1500 km de şu an. manuel trend x beyaz, yakıt değerleri şu an şehiriçi 9 litre
    şehirdışı sabit 110km hızda 6,5 litre sürüş zevki , dış tasarım, motor performansı mükemmell...
  • ayrıca siyah cam, basamak ve tavan çıtası ile mükemmel oldu.. resimler yakındaa.
  • Güle güle iyi günlerde kullanın.

    Resimleri bekliyoruz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.