Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.456
Cevap
60
Favori
417.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Uzun zamandır takip ettiğim aracı alalı bir kaç ay oldu , 2005 Model Ford Fusion aracım var. Araçta aux girişi bulunmuyor sonra dan taktırılabilir diye duydum bu konu hakkın da bilgisi olan var mı?

    Diğer bir sorum ise , arabanın döş kısmı siyah olduğu için çok toz çekiyor bu konuda ne yapabilirim.
  • Fusion 2011 model 1.4 dizel hakkında düşünceleriniz nelerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, hayırlı uğurlu olsun. Benim de 2005 model. 4 ay oldu alalı. hiç bilmediğim bir model aracı almanın korkusuyla almama rağmen gayet memnun kaldım. Aux girişi ve Usb girişi olan bir teyp aldım. Bir de teyp çerçevesi aldım(internette 30TL) Aracın teybinin olduğu yerde iki küçük çıtayı keseceklerini ve orjinalliğinin bozulacağını söylediler kabul ettim. Sonuçta keyif alamadıktan sonra bi anlamı yoktu. İş bittikten sonra gayet güzel oldu. Usb ile müzik dinliyorum Aux sorunsuz çalışıyor. Arabanın koyu renk olması görüntü için iyi ama bakım ister. Ben bu dertten kurtulmak için pasta cila yaptırdım (150TL) Aracın görüntüsü değişti, parladı. Artık araç toz tutmuyor. Tutsa da biraz kullanınca tüm tozlar uçuyor. Yağmur yağsa bile su kayıp gidiyor.
  • Merhabalar,

    Aracımda alt tarafta yağ kaçakları vardı, direksiyon pompası ve körükler tamir gördü, aks keçesi vs. değişti arka taraftaki yağ kesildi ancak önden bu fotoğrafını attığım noktadan yağ geldi. Maslak'ta usta öncelikle bunun klimadan olabileceğini belirtmişti sonra olmadığını söyledi. Ancak net bir şey de belirtemedi. Bir fikri olan var mıdır bu konuda? Ya da usta tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)




  • arkadaşlar 2005 dizel fusion um var. yağ bakımını 15000 de yapsam sıkıntı olur mu ? en son tam sentetik koymuştum mobil 1.
  • 2006 Ford Fusion 1.6 TDCI için bebek koltuğu aldık ama izofix demiri yokmuş, bir iki yere sordum 140 lira demirin kendisi diyolar, çakallık sezdim.
    Ne diyorsunuz dostlar? Emniyet kemeriyle bağlama şansım yok demir şu an şart :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathicious

    2006 Ford Fusion 1.6 TDCI için bebek koltuğu aldık ama izofix demiri yokmuş, bir iki yere sordum 140 lira demirin kendisi diyolar, çakallık sezdim.
    Ne diyorsunuz dostlar? Emniyet kemeriyle bağlama şansım yok demir şu an şart :)

    İnternette araştırdım ama fiyat yok maalesef. Evet fusionlarda isofix yok. Ben taktırmadığım için bir bilgi veremiyorum ama demir fotodaki gibi bir demir. Bana da garip geldi.
     Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)



    @Deathicious



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf.berke.kaya -- 14 Haziran 2017; 12:23:34 >




  • Konuyu izofix uygulaması yapan sanayide bir ustada çözdüm, araca göre kaynatıp kesip uygun şekilde bu aparatın montajını sağlıyorlar, 150 liraya hallettim şükür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathicious

    Konuyu izofix uygulaması yapan sanayide bir ustada çözdüm, araca göre kaynatıp kesip uygun şekilde bu aparatın montajını sağlıyorlar, 150 liraya hallettim şükür.

    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın
  • Selamin aleykum arkadaslar 5 ay once bende fusion aldim 1.6lux benzin/tuplu 34 civ 50 plakali sizlere bir kac sorum olucak umarim yardimci olursuniz...



    Arkadaslar bu arabanin suspansiyonundan oldukca rahatsizim surucuyu hele helede arka koltukda oturani cok ama cok fazla rahatsiz ediyor amartisor ve helozyon yaylarini degistim duzelir diye ama hic duzelme olmadi uzun yolda duz kaymak gibi yolda hic bir sorun yok lakin en ufak bir cukurda bozuk yolda oldukca rahatsiz edici suspansiyonu var bu sadece benim arabaya has bisey mi diye dusunuyorum yani bi eksigi yada tamirlik bi durumu var diye dusundum yaylari taktirdigim ustama gittim gorunurde hic bisey yok dedi arti birde gene bozuk yollarda arkadan lak lak diye vurma sesi geliyor aracimi seviyorum severekde aldim satmak istemiyorum eger duzeltilebilecek bir sorunsa yaptirmak istiyorum lutfen bi yardimci olun ne yapmaliyim ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdikzade61 -- 31 Temmuz 2017; 4:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu konuda ben de ses ve süspansiyon sertliği ile ilgili araştırma yaptım maalesef yüksek bir araç olduğu için sert sisteme sahipmiş, öyle olması gerekiyormuş..
  • ramacan1 kullanıcısına yanıt
    Uzunca bir süre araştırmalarım sonucu nihayet AUX bağlantısı olayını çözdüm, o çözülünce Bluetooth, USB, SD kart sorunlarıda çözülmüş oldu.
    Sadece 2.85$ maliyet ile AUX başlantısını yaptık. Tabii ki bu ürünü alırken Teybi sökme aparatlarını almak gerekiyor, gelen üründe bu yok.
    Ben dişi girişli olanı tercih ettim ki, Kullanılmayan boş bir Buton üzerine montajını yapıp, orjinal gibi dursun diye. (Resimde göreceksiniz.)

    AUX KABLOSU

    AUX KABLOSUNUN TAKILACAĞI YER - Teyp arkasındaki
     Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)

    Bağlantı sonrası AUX Jak+Bluetooth+USB+SD kart aparatı ile birlikte
     Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)

    AUX Bağlantı kablosu (L şeklinde olandan aldım ki görüntü güzel olsun)
     Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!)

    Buraya kadar herşey güzeldi, Tatile çıktık yolda doğal olarak Telefonu ya da Bluetooth şarj gerektirince, bir CIZIRTI sesi ile karşılaştık. :unsure2:
    Fazla rahatsız edici olmasa da keyfe keder netliği bozuyordu..
    Önce Cihaz ile gelen AUX Kablosunu resimde gördüğünüz kablo ile değiştirdim. İlk sese göre daha azaldı, sonra yine ürünle gelen USB Şarj cihazı yerine, Telefon şarjı için kullandığım daha kaliteli Çakmak şarjı ile Kabloyu kullanmaya başlayınca daha da azaldı.
    Araştırırken (birsürü forum, elektronik sayfaları vs. dolaştım) sonra çözümü buldum, ama daha gelmedi ürün..

    ISOLATOR Noise Filter (Gürültü filtresi)

    Ürünün videoları var, problem aynı ve takınca düzeliyor. Daha ucuzları da var, ben çok sattığı ve daha kaliteli göründüğü için bunu aldım.
    Ürün açıklamasında yazıyor : *If you hear noise when charging your device but not when operating on battery, then this product should solve the problem.
    Ürününüzü Şarj ederken gürültü duyuyorsanız, bu o probleminizi çözer. :)

    Şimdi Telefona Radyo uygulaması yükledim, şehrimizde olmayan fakat sevdiğim istasyonları, Gerek Bluetooth gerekse AUX üzerinden rahatlıkla ve gayet net ses ile dinlemeye başladım.
    Spotify uygulaması da harika..
    USB kullanmıyorum neredeyse artık.
    Sanki şimdi daha bir keyif vermeye başladı çıkan ses kaliteli olunca.




  • Abdikzade61 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,
    2006 Model Ford fussion 1.6 tdci motorlu araç kullanıcısıyım.116500 km araç 16 aydır bende satmak istiyorum.aracın 2 . sahibiyim.
    İlgilenenler için özelden numaramı vericem.
  • Arkadaşlar, 2004 model comfort otomatik vites 1.4 TDCi buldum. Kilometresi 53 binde. Tek takıntım kilometre oldu. 13 yaşında bir araç ve 53 bin kilometrede. Beni bayağı bir etkiledi. :) Fiyatı 35.000 TL imiş. Ne dersiniz?
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar

    Bende 2004 model 1.6 benzin-tuplu fusion var.

    Araç özellikle yeni çalıştığında motor sogukken tüpe silkelenme yapıyor ve dahası yavaşlamak istediğinizde ışıklarda falan stop ediyor. Ama uzun yolda bir müddet gittikten sonra bu sorun ortadan kalkıyor. Benzinde ise sadece silkelenme yapıyor stop etme yok. Birkaç tupcuye götürdüm sözde ayar yaptılar tüp filtresi değişti falan ama ise yaramadi. Subap ayarı istiyor dediler . Bu subap ayarı işe yarar mı bilgisi olan var mı bir de ne kadara mal olur ?

    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba...

    1.6 TDCİ (dizel) 2006 model aracım var.

    Şehir dışında 4.5 litre ile 5 litre arasında kullanmaya da bağlı yakıt harcıyor. Şehir içinde ise maximum 5.5 lt görür.

    Fakat arac şehir içinde bir aydır falan 6.1 litre yakıyor.

    Neden olabilir acaba? Bilgisi olan var mı?

    Yağı da yeni değişti.

    Mazot filtresi değişmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay kadar önce bende 1.4 dizel 2007 ford fusion bir araç aldım. Fusion la ilgili bilgilere filan bakarken foruma ve bu sayfaya denk geldim. Araçtan genel anlamda memnunum.
    Benimde yakıt tüketiminden şikayetim var aslında. Ya da tam değerleri bilmediğimden belki. Daha önce 2010 sedan sembolüm vardı tüplü ve çok az yakardı ona göre daha çok yakıyor.
    Geçen gün tam olarak hesaplama fırsatım oldu 301 km de 75 tl yaktı uzun yolda. Yaklaşık 25 kuruşa filan geliyor km de. Şehir içi ise 30 kuruş civarı yakıyor. 100 kmde 6 lt filan tüketiyorum. Pek normal gelmiyor bana da ama sürüşümden mi bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eneten

    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay kadar önce bende 1.4 dizel 2007 ford fusion bir araç aldım. Fusion la ilgili bilgilere filan bakarken foruma ve bu sayfaya denk geldim. Araçtan genel anlamda memnunum.
    Benimde yakıt tüketiminden şikayetim var aslında. Ya da tam değerleri bilmediğimden belki. Daha önce 2010 sedan sembolüm vardı tüplü ve çok az yakardı ona göre daha çok yakıyor.
    Geçen gün tam olarak hesaplama fırsatım oldu 301 km de 75 tl yaktı uzun yolda. Yaklaşık 25 kuruşa filan geliyor km de. Şehir içi ise 30 kuruş civarı yakıyor. 100 kmde 6 lt filan tüketiyorum. Pek normal gelmiyor bana da ama sürüşümden mi bilemiyorum.

    Symbol e göre hele hele 1.2 ise bizim araçlar biraz fazla yakar diye düşünüyorum. Benim aracım normalde göstergede 100 km ortalama 6 litreyi şehir merkezinde görmezdim ondan sormuştum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ayhan1095 kullanıcısına yanıt
    2010 model 1.6 comfort
  • 1.4 tdci comfort 2007 aracım 3. ve 4. viteste iken 2000 devirde arabada hafif bi titreme oluyor. yüksek viteste giderken hızını düşürünce araba sarsılır ya onun gibi. ama 2000 deviri geçince düzeliyor. Tam o devir üstünde yapıyor. Ya da 2000 devirin biraz altına inince yine düzeliyor. Sebebi ne olabilir acaba var mı hiç başına gelen?
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.