Şimdi Ara

Ford Focus kullanıcıları yardım !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese acemiliğimden başka kimselere soramadım burdaki arkadaşların yardımcı olabileceğini düşündüm :) şimdiden herkese teşekkürlerimi sunayım.

    Geçen hafta 2.el Ford Focus 1.6 comfort HB araç aldım 50.000 kmde.Araç tüplü BRC marka sıralı tüp takılı 32. litre gaz almakta

    bu 32 litreyle 290 km gıdıyor biz düz yapalım 300 km diyelim depoyu 100 tl ye doldurdum buda kmde 33 kuruş yakıyor demektir şehir içi kullanımda. Bana biraz fazla geldi bu kullanan arkadaşlarım varmıdır acaba gazlı kmde 33 kuruş ? Ayrıca araç manuel otomatik de değil. Bende Bundan önce 98 model BMW 5.20ia vardı otomatik o tüplü olmasına rağmen 42 kuruş falan yakıyordu. 2 bin motor 180 beygir araç ağırlığıda siz düşünün. Bilen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevirim.

    Bide araç içi çok gürültülü bütün yol sesi içerde nerdeyse.Müziğin sesini biraz açmam gerekiyor duymamak için buda galiba fordlarda mevcut olan birşeymiş çözümü yok mudur ?

    Aracı çok iyi bir fiyata aldım kıyamıyorum.Güzel bir şekle sokup kullanmak istiyorum. İstanbulda olan arkadaşlarım bana güzel alnının teriyle çalışan bir ford servisi ustası yetkili servisi söylebilirmi ?

    Çünkü bir arkadaşın aracı vardı ford yetklili servis götürdük adamlar baktı misal bir tanı koydular. Diyoruz ki arkadaşlar makineye bilgisaraya bağlayın da bakalım ne olduğuna kafanıza göre söylemeyin yok falan filan derken zorla bağlattık bilgisayara arıza çok başka birşey çıktı.Artık hiç birine güvenemiyorum kimse alnının teriyle iş yapmaz olmuş herkes sahtekar olmuş.Eğer varsa dürüst tamircileriniz servisleriniz mutlaka söyleyin.

    Önerileriniz tavsiyeleriniz olursa mutlaka beklerim.







  • konu güncel ! yardımcı olacak kimseler yok mudur :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.