Şimdi Ara

FORD FOCUS 1.6 LPG ÖNERİLERİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ilk arabamızı alacağız.Araç olarak Ford Focus 1.6 HB düşünüyorum.1998-2002 model arası.Araç lpg'li olacak sizce bu araç şehir içi km'de kaç kuruş yakar hiçbir bilgim yok.Benim için en önemli konu az yakması ve masrafsız olması olacak.Araç nasıldır çok sıkıntı çıkarır mı memnun kalırmıyım veya bu fiyatlar arası önerebileceğiniz az yakan çok masraf açmıyacak bir araba varmı önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: repperaykut

    Merhaba arkadaşlar ilk arabamızı alacağız.Araç olarak Ford Focus 1.6 HB düşünüyorum.1998-2002 model arası.Araç lpg'li olacak sizce bu araç şehir içi km'de kaç kuruş yakar hiçbir bilgim yok.Benim için en önemli konu az yakması ve masrafsız olması olacak.Araç nasıldır çok sıkıntı çıkarır mı memnun kalırmıyım veya bu fiyatlar arası önerebileceğiniz az yakan çok masraf açmıyacak bir araba varmı önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler.

    Merhaba,
    2 buçuk yıldır 99 Focus 1.6 ghia lpgli aracımı kullanıyorum ve şu sıralar satmayı düşünüyorum. Atiker lpgyi aracı aldıktan sonra ben taktırdım. Şehiriçi kullanımıma bağlı olarak 23-24-25 kuruş yakıyor. Şehirlerarası 19-20-21 kuruş yakıyor. Muadillerine göre yakıtının iyi olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.