Şimdi Ara

Ford B-Max neden tutulmadı veya neden önerilmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
26.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 500L , bu sınıfta benim de tercihim olurdu. B-Max, trafikte görünmez araçlardan.
  • bence mükemmel bir araç süper tasarlanmış hele kapılardaki orta direk yok dahada güzel olmuş ben satılmamaşının nedeni bagajının küçük olması olabilir şahsen ben bğeendim sonuçta ford alırsın ford lorsun lord :)
  • Ne satacaklarını bilmiyorlarda ondan, 1.0 Ecobootsa powershift gelmedi, dizele ps gelmedi, fiyat listesinde ucuz gibi görünüyor, plazaya gidince süpriz ortaya çıkıyor, bi dünya opsiyon, ekleyince golf parası ediyor, donanımlı değil, ucuz değil, otomatik vites sınırlı, bugün skoda superb 1.6 ya bile dsg koyuyor, niyeee ??? Çok mu zor Ford B-Max 1.0 125ps PowerShift yapıp listeye koymak, mpv aracı konfor aracıdır, otomatik vites koymaz, bi de çok yakan motora koyarsan tersten görürsün, ebe .......
  • şahsen ford'un yeni hiçbir modelini almam , kalitesi çok düştü. namı ile yürümeye çalışıyor. iflasın eşiğinde
  • neden satılmıyor: çünkü çoook pahalı. ben o sementte hoşuma giden araç olan vengaya niyetlenmiştim. 55k idi. c sınıfı dizeller bile daha ucuzdu.

    ayrıca motor ve diğer donanımları da çok kötü.
  • Ben de bir dönem bu aracın potansiyel alıcısı idim. Fakat 500L piyasaya çıkınca tercihimi ondan yana kullandım. Zira hem 1,3 motoruyla düşük vergi dilimine giriyor hem de multijet motorda otomatik vites seçeneği sunuyordu. Lansman fiyatı da hediye donanımlarla beraber çok uyguna geldi. 50 bine aldığım aracın liste fiyatı 56.800 liraya fırladı. Neden? Döviz kurundaki artış bir yana, asıl neden bana göre 500L'nin talep görmesiydi.. Bu segmentte dizel motora otomatik şanzuman koyuyorsan maça 1-0 önde başlıyorsun demektir. Tabii VW gibi fiyata fahiş otomatik vites farkı koymuyorsan:)

    Bizim Türk aile yapısına çok uygun olan MPV sınıfı araçların zaten satış rakamları düşük.. En babası C-Max bile ayda 500-600 tane satıyor. 500L'de o civarda.. E sen zaten düşük satış rakamları olan bir segmentte farklı birşey yapmalısın ki, satabilesin.. Aksi halde Hyundai ix20, Kia venga gibi yok olur gidersin. Sürgülü kapı, B sütunu olmayışı ergonomik olsa da her zevke hitap etmiyor maalesef. B-Max Ford için bir hayal kırıklığı oldu maalesef. Temennim MPV pazarının ülkemizde genişlemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1.5 dizelin test sürüsüne katilmistim araba yokuslarda bayiliyordu düz yolda da çok agir kaliyor kasayi tasimiyor motor bu yüzden olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntısı varsa boyutdan dolayıdır araç geniş ama rakiplerinin yanında ufak kalıyor.
  • """ Ford sold 48,682 B-Max models in the first eight months in Europe, making it the automaker's No.4 selling model in the region, according to data from researcher JATO Dynamics. """
  • yeni nissan note güzel bir alternatif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.