Şimdi Ara

for yeni c-max mi? Peugeot 3008 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derrrya

    Merhaba. Evet bende bugün anlaştım Aydın dikmenler bayi ile yeni c-max titanium x paket dizel. Aytozu gri. Alisami1905 teşekkür ederim ilgin için. Daha önce ford fusionum vardı. 5 yıl kullandım bir kaç hafta önce sattım. Çevreden ve forumda okuduğum yorumlardan ve kendimde kullandığım için genel bir ses alma sorunu olduğunu düşündüğüm için bu yorumu yaptım. Opel, toyata da kullandım son modellerden. Kıyaslama şansım oldu. Yeni arabam nasipse hafta sonuna kadar elimde olacak. Kullandıktan sonra daha sağlıklı yorum yaparım. Sonuçta 2 side Ford olmasına rağmen klasmanları farklı.


    fusion ise ayrı :) yol sesi alır .. ben c-max, mondeo, s-max için yapmıştım o yorumu .. yol sesi yönünden sıkıntınız olmaz .. üst segment oldukları için .. aracınız hayırlı olsun bu arada




  • Arkadaşlar her iki araçta aynı motoru kullanıyor ve şu an C max fiyat olarak bayağı bir avantajlı durumda. Titanyum serisi dizel C max için; 28.10.2011'de 61190 iken şu an 60725 TL. Nerdeyse 2 yıl öncenin fiyatında tabii bu tarih aralığında 67000'i de gördüğü oldu.
  • Bun arada C max'ide almış bulunmaktayım. Titanyum X, otomatik park ve navigasyonlu kısmetse temmuzda elimde olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.